Announcement

Collapse

Πριν γράψετε στο υποφόρουμ των τηλεπικοινωνιών διαβάστε εδώ!

Σας παρακαλώ, οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με τις συσκευές κινητών τηλεφώνων να τις κάνετε στο υποφόρουμ των συσκευών. Επίσης αν θέλετε να πουλήσετε ή ενδιαφέρεστε να αγοράσετε οποιαδήποτε συσκευή, να το κάνετε στο υποφόρουμ των μικρών αγγελιών. Κάθε τέτοιο thread που γράφεται στις τηλεπικοινωνίες θα μεταφέρεται ανάλογα.
See more
See less

Στην τελική ευθεία η είσοδος της Forthnet στην κινητή

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Στην τελική ευθεία η είσοδος της Forthnet στην κινητή

  loading...
  Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα εισόδου της Forthnet στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας καθώς ξεπεράστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες τα θέματα που είχαν προκύψει με τους εναλλακτικούς παρόχους (Cosmote, Vodafone και Wind) που κωλυσιεργούν να έρθουν σε συμφωνία μαζί της προκειμένου η ίδια να καταστεί ιδεατός πάροχος κινητής τηλεφωνίας (mobile virtual network operator ή MVNO).

  Στο θέμα παρενέβη η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤ&Τ), δίνοντας προθεσμία ενός μήνα στους εναλλακτικούς παρόχους να καταθέσουν τις προσφορές τους για την επινοικίαση του δικτύο της στη Forthnet.
  Ήδη μία από τις παραπάνω εταιρείες έχει δώσει την προσφορά τους ενώ μέχρι τα μέσα Μαρτίου, αναμένεται να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιποι.
  Ωςε εκ τούτου η υπόθεση, σύμφωνα με στελέχη της Forthnet αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα και να ξεκινήσει η υλοποίηση του σχεδίου της εταιρείας για την είσοδο της στην κινητή εντός του καλοκαιριού.

  Η κίνηση αυτή σε συνδυασμό με το αποκλειστικό περιεχόμενο που διαθέτει η Nova αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στον τηλεπικοινωνιακό όμιλο, εκτιμούν στην αγορά. Και αυτό διότι θα υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρεται ένα πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, με στόχο να αυξηθούν τα επίπεδα πιστότητας των πελατών της.

  Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης ομολογιακού δανείου και έχοντας ρυθμίσει με πολύ ευνοϊκούς όρους τον δανεισμό της σε μακροπρόθεσμο, κάτι που βελτίωσε αισθητά τον ισολογισμό της.
  Η εταιρεία παραμένει σταθερά και στρατηγικά προσηλωμένη στις συνδυαστικές υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, μία αγορά που η ίδια δημιούργησε με την εισαγωγή της υπηρεσίας Nova3play, οι οποίες αποτελούν και το βασικό μοχλό αύξησης της διείσδυσης της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

  http://bankingnews.gr/%CE%B5%CF%80%C...%85%CF%82.html

 • #2
  καλά, ας καταφέρει να προσφέρει αξιοπρεπείς υπηρεσίες στους πελάτες της σαν πάροχος ιντερνετ και ΜΕΤΑ βλέπουμε για την κινητή. η επέκταση την μάρανε

  Comment


  • #3
   Και η Cyta έχει κινητή τηλεφωνία χωρίς να έχει δικό της δίκτυο.

   Comment


   • #4
    Αυτό θα συμβάλει στην μείωση των τιμολογίων; Αν όχι τι να το κάνεις να υπάρχουν διάφορες εταιρίες;το μόνο που εξυπηρετούν έτσι είναι τον κάτοχο του δικτύου που θα λειτουργούν ελαφραίνοντας τον από τον όγκο των χρηστών.
    Ο μόνος τύραννος που δέχομαι είναι η σκληρή φωνή μέσα μου.

    Comment


    • #5
     Στη φορθνετ ημουν κι έφυγα
     Μετά κατάλαβα ότι είχε απεριόριστα προς κινητά, κάτι πολύ σύν, βέβαια είχα και μικρό πάγιο κι απεριόριστα σε κινητα με εκεινο το συμβόλαιο. Με την καμμία δεν συμφαιρε αλλού. Αλλα δε το ήξερα

     Γενικά δεν είχα και πρόβλημα με την απόδοση της

     Τωρα τρομάζεις να παρεις σε κινητο από σταθερό

     Comment

     Μηνύματα

     Collapse

     Θέματα

     Collapse

     Working...
     X