Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φάκελος ''Ελλήνων Συνέλευσις΄΄ - Αρτέμης Σώρρας

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Φάκελος ''Ελλήνων Συνέλευσις΄΄ - Αρτέμης Σώρρας

  loading...
  Πως υπάρχουν ο φάκελος σύριζα, χ.α., νδ και πασοκ, ανταρσυα κλπ κλπ μιας και το θέμα έχει ενδιαφέρον (δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί τέτοια γελοιότητα) ανοίγω εδώ ένα τόπικ για την παμμέγιστη οργάνωση να γουστάρουμε ολίγον τι :P
  https://www.eurovoix.com/wp-content/...11/gr_1970.gif

 • #2
  http://www.forums.gr/forum/%CE%BA%CE...81%CF%81%CE%B1 διάφορες πληροφορίες για τον Χρήστο Μπαλαντίνα και τον φόνο.
  https://www.eurovoix.com/wp-content/...11/gr_1970.gif

  Comment


  • #3
   Κολλητός του Βενιζέλου, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην απάτη με τα 600 δισ. των ομογενών   Μια νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση με τα 600 δισ. των ομογενών της οργάνωσης End National Debt. Ο στενός φίλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην 4η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ομολογεί την ενεργό του εμπλοκή στην απάτη.

   Ο κ. Καρυώτης που σήμερα, εκ των υστέρων, αποκηρύσσει την οργάνωση και προσωπικά τους κυρίους Μανώλη Λαμπράκη και Αρτέμη Σώρρα κάνοντας λόγο για απατεώνες, χρυσαυγίτες και δωδεκαθεϊστές στην απολογητική του επιστολή αναφέρει όλο το χρονικό της συμμετοχής του στην υπόθεση.

   Υποστηρίζει βέβαια, σήμερα, ότι τον χρησιμοποίησαν επιχειρώντας να παρουσιάσει τον εαυτό του ως αφελή.

   Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Θεόδωρου Καρυώτη:

   Επειδή το όνομά μου έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην υπόθεση End θεωρώ απολύτως αναγκαίο να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα.

   Το καλοκαίρι το 2011 γνώρισα στη Νέα Υόρκη, τον ιατρό Μανώλη Λαμπράκη και μου ανέφερε ότι θαύμαζε τη δουλειά μου στο θέμα της ΑΟΖ. Αργότερα μου σύστησε τον κ. Αρτέμη Σώρρα, λέγοντας μου ότι ο κ. Σώρρρας είχε στην κατοχή του 40 μετοχές μιας κάποιας τράπεζας που λεγόταν Τράπεζα της Ανατολής και με παρακάλεσε να κάνω μια αποτίμηση αυτής της μετοχής, καθόσον γνώριζε ότι είμαι οικονομολόγος και θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια αποτίμηση. Μου εξήγησε επίσης ότι αυτή η μετοχή δεν είχε αγοραστεί από την Εθνική Τράπεζα.

   Με τους υπολογισμούς που έκανα έφτασα στο συμπέρασμα ότι η αξία της μετοχής σήμερα έφτανε στο εξωφρενικό και ασύλληπτο ποσό των 675 δισ. ευρώ. Δυο ημέρες αργότερα ο Λαμπράκης με επισκέφθηκε αργά το βράδυ σε φιλικό σπίτι στη Νέα Υόρκη και μου ζήτησε να υπογράψω αυτή την αποτίμηση, πράγμα που έκανα. Σημειώνω επίσης ότι ουδέποτε εξέφρασα γνώμη για τη μετοχή που μου έδειξαν αναφορικά με τη γνησιότητα της ή εάν είχε γίνει εκκαθάριση αυτής της μετοχής.

   Αργότερα, ο Μανώλης Λαμπράκης αποφάσισε να δημιουργήσει μια οργάνωση που την ονόμασε END που είναι τα αρχικά των λέξεων End National Debt. Διόρισε τον εαυτό του πρόεδρο της οργάνωσης και εμένα αντιπρόεδρο. Δυστυχώς εγώ δεν έφερα καμία αντίρρηση γιατί δεν γνώριζα ότι σκεφτότανε να με χρησιμοποιήσει στα σχέδια του μια και κάποια στιγμή θα χρησιμοποιούσε την επιστημονική αλλά και την πολιτική μου υπόσταση.

   Ξαφνικά, την ίδια περίοδο εμφανίστηκε ο κ. Αρτέμης Σώρρας λέγοντας ότι έχει στη διάθεσή του ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου αξίας 2,8 τρισ. δολαρίων. Δυστυχώς ούτε τότε έφυγα από την οργάνωση. Αρχισα βέβαια σιγά σιγά να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά και ιδιαίτερα πρόσφατα όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι πολλά μέλη ήταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής και Δωδεκαθεϊστές.

   Επαψα να είμαι μέλος της οργάνωσης, πολύ καθυστερημένα, την 9η Σεπτεμβρίου 2012. Εκείνη την ημέρα συνάντησα τον Μανώλη Λαμπράκη στο ξενοδοχείο Χίλτον της Αθήνας και του είπα προφασιζόμενος ότι υπάρχει πιθανότητα να αρχίσω να εργάζομαι για το ελληνικό δημόσιο και επομένως, με βάση τους κανονισμούς της οργάνωσης, δεν μπορούσα να παραμείνω μέλος της εκτός εάν ο μισθός μου προέρχεται όχι από το ελληνικό δημόσιο αλλά από την ίδια την οργάνωση. Τον ερώτησα εάν η πάμπλουτη οργάνωση ήταν σε θέση να μου παρέχει αυτό το μισθό και μου τόνισε ότι η οργάνωση δεν διέθετε χρήματα για κάτι τέτοιο. Προηγουμένως βέβαια μου είχε αναφέρει ότι η οργάνωση διέθετε 600 δισ. δολάρια για να σώσει την Ελλάδα και άλλα 50 δισ. για να σώσει την Κύπρο. Δυστυχώς με καθυστέρηση τουλάχιστον ενός έτους, κατάλαβα ότι η υπόθεση θύμισε το νερό του καματερού και υπέβαλα την παραίτησή μου.

   Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου για την καλοπροαίρετη ανάμειξή μου σε μια τέτοια υπόθεση με την οποία ουδεμία σχέση επιθυμώ πλέον να έχω.

   Ο κ. Καρυώτης είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, αρμόδιο για θέματα Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας.

   http://www.iefimerida.gr/news/70766/%CE ... E%BD%CF%8E
   https://www.eurovoix.com/wp-content/...11/gr_1970.gif

   Comment


   • #4
    Συνελήφθη ο ομογενής κρητικός γιατρός Εμμανουήλ Λαμπράκης

    Ο Μανώλης Λαμπράκης, γνωστός από την ανάμειξή του στις προσπάθειες απομείωσης του χρέους της Ελλάδας με… ομόλογα συνελήφθη από τις Αμερικάνικες αρχές, όχι μόνο αυτό αλλά του 2012 υποστήριζε ότι οι ομογενείς συνολικά είχαν μαζέψει 600 δις. δολάρια για την αποπληρωμή του χρέους.

    Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 1995 είχε καταδικαστεί στην Αμερική για φοροδιαφυγή ύψους 120.000 δολαρίων και εξέτισε ποινή 120 ημερών κοινωνικής εργασίας για την πράξη του. Ο κ. Λαμπράκης, 69 ετών, συνελήφθη από τις ομοσπονδιακές Αρχές με την κατηγορία της «συνομωσίας διακίνησης και κατοχή με πρόθεση διακίνησης, οξυκωδόνης (oxycodone)». Φέρεται να έγραψε χιλιάδες μη απαραίτητες ιατρικά συνταγές οξυκωδόνης, συνολικά 2,4 εκατ. χαπιών, σε περίοδο 5 ετών. Τα αναγραφόμενα στο κατηγορητήριο επεσήμανε το υπουργείο Δικαιοσύνης στο σχετικό του ανακοινωθέν, είναι απλώς κατηγορίες και ο εναγόμενος τεκμαίρεται ως αθώος εκτός και αν -ή μέχρι να- αποδειχθεί ένοχος. H οξυκωδόνη, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση των Αρχών, είναι ένα υψηλά εθιστικό, ναρκωτικό οπιοειδές, το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σοβαρών και χρόνιων πόνων. Οι συνταγές οξυκωδόνης έχουν μεγάλη ζήτηση και έχουν σημαντική αξία σε μετρητά για τους διακινητές ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, το υπουργείο Δικαιοσύνης (Department of Justice, U.S. Attorney’s Office Southern District of New York), ανέφερε ότι ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας της περιφέρειας της Νότιας Νέας Υόρκης, κ. Πριτ Μπαράρα (United States Attorney for the Southern District of New York), ο κ. Τζέιμς Χαντ (Special Agent in Charge of the U.S. Drug Enforcement Administration’s New York Division), ο κ. Τζέιμς Ο’ Νιλ (Commissioner of the New York City Police Department) και η κ. Μαρία Βούλο «ανακοίνωσαν την σύλληψη του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη, γιατρού με άδεια από την Πολιτεία, ο οποίος έγραψε χιλιάδες μη απαραίτητες ιατρικά συνταγές οξυκωδόνης (oxycodone), συνολικά 2,4 εκατ. χαπιών, σε περίοδο 5 ετών».

    Ο Λαμπράκης συνελήφθη χθες (σ.σ. το ανακοινωθέν έχει ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου, άρα η σύλληψη έγινε την Πέμπτη) σε σχέση με την κατηγορία και επρόκειτο να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστή (U.S. Magistrate Judge), Τζέιμς Λ. Κοτ.
    Ο κ. Μπαράρα, δήλωσε: “Αν και είχε άδεια ως γιατρός, φέρεται, ο Εμαννουήλ Λαμπράκης, ήταν ένας ενεργός και επικίνδυνος διακινητής ναρκωτικών. Φέρεται να προμήθευσε ιατρικά μη απαραίτητα χάπια οξυκωδόνη στις κοινότητες μας, τρέφοντας τον εθισμό αμέτρητων ανθρώπων. Αυτή η σύλληψη αποτελεί κρίσιμο μέρος της συνολικής μας μάχης ενάντια στην καταστροφική επιδημία κατάχρησης οπιοειδών”.

    http://www.ert.gr/synelifthi-o-omogenis ... -labrakis/
    https://www.eurovoix.com/wp-content/...11/gr_1970.gif

    Comment


    • #5
      
     https://www.eurovoix.com/wp-content/...11/gr_1970.gif

     Comment


     • #6
       
      https://www.eurovoix.com/wp-content/...11/gr_1970.gif

      Comment


      • #7
        
       https://www.eurovoix.com/wp-content/...11/gr_1970.gif

       Comment


       • #8
         
        https://www.eurovoix.com/wp-content/...11/gr_1970.gif

        Comment


        • #9
         Οι τυποι ειναι επικινδυνοι. Και το χειροτερο ειναι οτι υπαρχουν τυποι που τους ακουνε. Ηταν 17 μηνες στο διαστημα λεει, "με τι καυσιμα". Αν δεν εχεις ιδεα απο φυσικη, το ακους και μαγευεσαι.

         Comment


         • #10
          Το video με τον Ευαγγελατο αξιζει να το δει κανεις

          Comment


          • #11
           Μάλιστα.
           Ο Σούπερμπαν πολιτικός αναλυτής. Καλό.

           Comment


           • #12
            Να προσθεσω, οτι οφειλουμε να παραδεχθουμε οτι το σχεδιο του ειναι ιδιαιτερα πονηρο.

            Αυτοι που ειναι απελπισμενοι (ή και αφελεις) αρκετα για να πιστεψουν την ιστορια με τα 600 δις, πιστευουν και το οτι καποιοι προσπαθουν να το διαψευσουν, για να κρατησουν την δυναμη τους, και οσο το αρνουνται ειναι βαλτοί ή εχουν πειστει απο τα ψεματα της "ελιτ" (ή οπως τους λενε, δεν εχω προσεξει).

            Εδω ο Καμμενος με τους ψεκασμους ειναι στην κυβερνηση...

            Comment


            • #13
             Originally posted by annihilator View Post
             Μάλιστα.
             Ο Σούπερμπαν πολιτικός αναλυτής. Καλό.
             Αυτό δεν είναι τίποτα...ο άλλος γράφει κριτικές ταινιών στα αγγλικά στο imdb...ενώ το φιλαράκι σου μπαίνει στα μεγάλα διεθνή φόρα...ή το πιο ακραίο από όλα, ο βοιντ δεν έχει πάει με πολλές...(κατσικοπροβατίνες)

             Comment


             • #14
              Θελουμε συγκυβερνηση συριζανελ-σωρρα εδω και τωρα
              Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας,θα πας εκεί που κοιτάς.

              Comment


              • #15
               Κοροϊδεύουν τον Σώρρα, ο Καματερός αυτοκτόνησε αλλά ο Τσίπρας είναι έξω.

               Comment

               Μηνύματα

               Collapse

               Θέματα

               Collapse

               Working...
               X