Announcement

Collapse
No announcement yet.

περί .....ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • περί .....ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

  loading...
  Πολύ φασαρία με αυτό το θέμα των εξωγήινων σε πολλές ιστοσελίδες. Ας προσπαθήσουμε να το διαλευκάνουμε λίγο με απλή λογική κι ας μην ξέρουμε τίποτα …….για αυτούς.
  Ας πούμε λοιπόν ότι ο σημερινός πολιτισμός του ανθρώπου που είναι περίπου 11.000 χρόνων ( από την Ατλαντίδα και μετά) έχει καταφέρει να φτιάξει λάπτοπ, δορυφόρους, διαστημικά λεωφορεία και να πάει ως το φεγγάρι (αν έχει πάει) και να στείλει συσκευές σε άλλους κοντινούς πλανήτες. Ξέρετε ότι για να πας από τη Σελήνη στον ¶ρη κι από κει στον Δία κι από κει στον Κρόνο κ.ο.κ. θα χρειαζόσουν κάθε φορά πολλαπλάσια επιστήμη και τεχνολογία από αυτή που έχει ήδη κάθε φορά. ¶ρα …. φανταστείτε για να έρθουν κάποιοι από άλλο Ηλιακό σύστημα ή άλλο Γαλαξία, τι τεχνολογία θα διαθέτουν και κατά αντιστοιχία τι πολιτισμό και τι νοημοσύνη. Τι να έρθουν λοιπόν να δουν και να κάνουν στη Γη; Και τι να πουν μαζί μας; Τι έχουν να μας πουν και τι θα μπορούσαμε να καταλάβουμε. Είναι σαν να εξηγείς σε ένα νεογέννητο την ειδική θεωρία της σχετικότητας. Είναι σαν να βουτήξεις στον πάτο μιας λίμνης και να προσπαθήσεις να κάνεις διάλογο με τα σκουλήκια. ¶ρα το σενάριο περί μακρινών εξωγήινων είναι χαλεπό αν όχι αδύνατο.

  Πάμε τώρα σε μια άλλη οπτική γωνία. Αν οι λεγόμενοι εξωγήινοι είναι από κοντινούς πλανήτες ή από το εσωτερικό τους (ή και το εσωτερικό της Γης για κάποιους) τότε είναι κάποιοι «ελαφρώς» ανώτεροι τεχνολογικά πολιτισμοί που μπαινοβγαίνουν από κάποιες πύλες, γνωρίζουν (όχι τέλεια) τον τρόπο να μην είναι ορατοί και έχουν κάποιες βλέψεις ή κάποιους πολύ παλαιούς ανεξόφλητους στόχους που προσπαθούν να πετύχουν εδώ και χιλιετίες όπως παρουσιάζονται σε γλυπτά, πίνακες και κείμενα των λαών ανά τις εποχές.
  Φυσικά κάποια άγνωστα ιπτάμενα ή υποβρύχια αντικείμενα, είναι ανθρώπινης τεχνολογίας από μυστικές στρατιωτικές βάσεις ανά τον κόσμο. Οι Ιθύνοντες προτιμούν να αιωρείται η ιδέα περί εξωγήινων από το να αποκαλύψουν τα σχέδιά τους. Αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα.

  Πολλοί είναι κι αυτοί που πιστεύουν (και εργαζόμενοι επιστήμονες μέσα από τη NASA, την area 51 κι αλλού) ή ομολογούν ότι υπάρχει μυστική συνεργασία εξωγήινων με μυστικές βάσεις των ανθρώπινων κρατικών υπερδυνάμεων σε συνεργασία με τις μυστικές τους υπηρεσίες με σκοπό την ανάπτυξη της πολεμικής βιομηχανίας και με αντάλλαγμα την μη όχληση απέναντι σε ανθρώπινες απαγωγές και την εκμετάλλευση πόρων κτλ. Έχω την εξής λογική ένσταση: Αν αυτοί οι λεγόμενοι εξωγήινοι που είναι κάπως ή αρκετά πιο αναπτυγμένοι από εμάς (τεχνολογικά και πολιτισμικά) καταδέχονται να συνεργάζονται και να εκμυστηρεύονται γνώσεις σε κρατικές μυστικές υπηρεσίες των υπερδυνάμεων που έχουν ως σκοπό την παγκόσμια οικονομική, κοινωνική και ψυχολογική καταδυνάστευση των λαών, τότε δε μιλάμε για ανεπτυγμένους εξωγήινους αλλά για ηλίθιες και καταχθόνιες οντότητες.

  Κάποιοι άλλοι πάλι, και μάλιστα επιστήμονες και υπουργοί (Ρώσοι για παράδειγμα) λένε ότι έχουν πλησιάσει τη Γη τεράστια εξωγήινα σκάφη που κρύβονται πίσω από τη Σελήνη και περιμένουν την ώρα να επέμβουν για να διορθώσουν κάποια πράγματα …..τάχα. Αν όντως υπάρχουν τέτοια όντα που γνωρίζουν τι γίνεται σε αυτόν τον δόλιο πλανήτη και δεν έχουν ήδη επέμβει ακόμα, τότε μιλάμε για πρόσωπα πολύ χειρότερα από τα γήινα. Και μη μου πείτε γιατί να επέμβουν; Αν εσύ έβλεπες σε έναν πλανήτη χιλιάδες παιδάκια να βιάζονται για 5 δολάρια (για παράδειγμα) κι άλλους να ξοδεύουν δισεκατομμύρια σε πολέμους από συμφέρον, κακία, επίδειξη και εγωισμό, τι θα έκανες; Θα έλεγες δεν επεμβαίνω γιατί έτσι παραβιάζω την πλανητική ανεξαρτησία τους; Θα τα βρουν μόνοι τους πέρα; Τι ωραίοι ευσεβείς πόθοι: σαν να συζητάει άπιστος ιερέας με πιστό αριστερό μου ακούγεται.

  Το συμπέρασμα είναι λοιπόν πως αν υπάρχουν κάποια κοντινά μας όντα που είναι τεχνολογικά ανώτερα από μας (και άρα πολιτισμικά) και βλέπουν τα χάλια μας χωρίς να αναμειγνύονται ενώ κάθονται και συνεργάζονται με τις μυστικές πολεμικές βιομηχανίες του Μπους και του Πούτιν, είναι όντα πολύ χειρότερα από αυτούς που μας διοικούν κι οπότε δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από αυτούς. Ακόμα και τώρα να επέμβουν, είναι τόσο αργά, έχει υπάρξει τόσος πόνος που θα ήταν άκυρο.

  Ας δούμε τώρα μια άλλη οπτική γωνία και πάντα με την ψυχρή λογική χωρίς να ξέρουμε ή να έχουμε ερευνήσει τίποτα επΆ αυτού. Εδώ συμβαίνει ένα παράδοξο, αρκετά έντονο. Συμβαδίζει πάντα η επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο με την πολιτισμική και την ποιότητα του χαρακτήρα; Και σε όποιο βαθμό κι αν είναι αυτή; Δεν υπάρχουν άνθρωποι ευφυέστατοι ή με πολλά πτυχία που είναι ανώμαλοι ή δολοφόνοι; Υπάρχουν. Το αντίθετο υπάρχει; Αδαείς άνθρωποι με αρετή; Υπάρχουν. ¶ρα που είναι το μέτρο; Σε τι μας έκανε καλύτερους ο πολιτισμός; Γιατί να έχει κάνει καλύτερους τους εξωγήινους; Είναι όντως πολιτισμός αυτό που ζούμε; Η τεχνολογία εμπεριέχει δόλο ή αρετή; Οι πρωτόγονοι ζούσαν σε σπηλιές, δεν είχαν λάπτοπ, δεν ξέρανε γιατί ο ουρανός είναι μπλε και δέρνανε τη γυναίκα τους. Σήμερα, αρκετοί έχουν λάπτοπ, ζουν σε μεζονέτες, ξέρουν γιατί ο ουρανός είναι μπλε αλλά εξακολουθούν να δέρνουν τη γυναίκα τους. Σε τι τους βελτίωσε ο πολιτισμός; Πόσο τους βελτίωσε; Όσο θα βελτίωναν και μας κάποιοι εξωγήινοι; Εξευγένισαν κάποιοι τα πάθη τους και ξεπέρασαν τον πίθηκο επειδή έχουν ακριβό κινητό;
  Φυσιολογικά όμως είναι μεγάλη ντροπή και ξεφτίλα να ανεβαίνεις «πολιτισμικά» χωρίς να βελτιώνεται η ποιότητα του χαρακτήρα…… συνεπώς δεν έχει να κάνει με τη γνώση ο πολιτισμικός όταν απευθύνεται σε ελαττωματικά είδη. Μήπως το ίδιο συμβαίνει και με τους εξωγήινους; Μήπως η αύξηση της προόδου επέφερε και αύξηση της πανουργίας τους; Η γνώση καμουφλάρει τον χαρακτήρα και η ποιότητα αλλάζει επιφανειακά μόνο. Μέσα τα ζωικά ένστικτα καιροφυλακτούν ανά πάσα στιγμή.

  Συνεπώς ….. δεν πρέπει να εκθειάζουμε κανένα ζήτημα περί εξωγήινων, είναι ένα θέμα βλακώδες που δεν θα μας επιφέρει τίποτα ακόμα κι αν ισχύει. Μην αφήσετε κανέναν να σας επηρεάσει με αυτό το θέμα γιατί είναι πιο ποταπό απΆ όσο φαίνεται. Αν δεν σωθούμε μόνοι μας δεν θα μας σώσει κανείς. Παντού φαίνεται να είναι μια απΆ τα ίδια. Η Συνείδηση (έστω η ελαττωματική) είναι μόνιμο μέρος του σύμπαντος κι όχι ένα προσωρινό επεισόδιο πάνω σε έναν μικρό πλανήτη.

 • #2
  Εκ μέρους των εξωγήινων έχω να πω ότι συμφωνώ...

  Comment


  • #3
   για να το λες ..... κάτι θα ξέρεις.....

   Comment


   • #4
    Δέν έχεις παρά να δείς τους 300 Aliens της Ελληνικής Βουλής.
    Ο Alien666 δέν ανήκει σ'αυτούς
    Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν

    Comment


    • #5
     I guess we 'll never know...

     Comment


     • #6
      εντυπωση μου εκανε οτι δε σχολιαστηκε σε βαθος χρονου το:

      οσο θα περιμενα

      Comment


      • #7
       Με εκπλήσσουν οι διάφορες οπτικές και προσεγγίσεις που κάνεις, επίσης με εκπλήσσει που αντιμετωπίζεις ως ψυχολογικά άρρωστους αυτούς που πιστεύουν στην εξωγήινη ύπαρξη και μάλιστα αναρτώντας το θέμα στην ψυχολογία.
       Για τις διάφορες προσεγγίσεις που κάνεις για την εξωγήινη ζωή δεν μπορώ να σου απαντήσω. Μπορώ όμως να σου απατήσω στην απορία που έχεις και ακυρώνεις όλα τα παραπάνω θεωρώντας δεδομένα κάποια πράγματα και ίσως να σε κάνει να δεις διαφορετικά όλα τα παραπάνω που γράφεις.

       Συμβαδίζει πάντα η επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο με την πολιτισμική και την ποιότητα του χαρακτήρα;
       Και από εκεί και κάτω τα ακυρώνεις όλα.


       Η τεχνολογία εξελίσσεται προς όλες τις κατευθύνσεις.
       Μερικές από αυτές τις κατευθύνσεις είναι η επικοινωνία του εγκεφάλου με υπολογιστή μέσω κάποιου πρωτοκόλλου. Ως γνωστόν στους νευρώνες κυκλοφορεί ρεύμα, το εγκεφαλογράφημα προς αυτή την κατεύθυνση είναι το πρώτο βήμα.
       Η άλλη βασική κατεύθυνση είναι η γενετική τροποποίηση του DNA όπου μπορεί να δώσει στον άνθρωπο υγεία και ίσως περισσότερα χρόνια ζωής, θα φτιάχνονται Μαθουσάλες δηλαδή.

       Φαντάσου δηλαδή ότι είναι εφικτό να τροποποιήσεις ανθρώπους,«γενετικά προγραμματισμένους»

       Αυτός είναι ο μόνος δρόμος να επιβιώσει η ανθρωπότητα. Ήδη είμαστε 7.6 δις και βλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου. Όσο περισσότεροι γινόμαστε τόσο η ζωή χάνει την αξία και τις αξίες της. Σε κάποια φάση τα υπέρ όντα που θα δημιουργήσουν θα μας "φλιτάρουν", για το καλό μας...

       Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι εξωγήινοι δεν έπραξαν κάτι ανάλογο; Να δημιούργησαν ζωντανά ρομπότ;

       Θα μου πεις τι αξία έχει ένα τέτοιο μέλλον; Δεν γνωρίζω.
       Last edited by Aviator; 19-03-2018, 21:06.
       Ο μόνος τύραννος που δέχομαι είναι η σκληρή φωνή μέσα μου.

       Comment


       • #8
        Originally posted by EXELSIOR View Post

        Συνεπώς ….. δεν πρέπει να εκθειάζουμε κανένα ζήτημα περί εξωγήινων, είναι ένα θέμα βλακώδες που δεν θα μας επιφέρει τίποτα ακόμα κι αν ισχύει. Μην αφήσετε κανέναν να σας επηρεάσει με αυτό το θέμα γιατί είναι πιο ποταπό απΆ όσο φαίνεται. Αν δεν σωθούμε μόνοι μας δεν θα μας σώσει κανείς. Παντού φαίνεται να είναι μια απΆ τα ίδια. Η Συνείδηση (έστω η ελαττωματική) είναι μόνιμο μέρος του σύμπαντος κι όχι ένα προσωρινό επεισόδιο πάνω σε έναν μικρό πλανήτη.
        Πρώτον και κύριον: οι εξωγήινοι μαθηματικά υπάρχουν. Αυτοί που το αρνούνται είναι κυρίως οι εκπρόσωποι θρησκειών και οι άσχετοι.
        Δεύτερον, το να συγχέεις την πραγματικότητα με την πραγματική ψυχασθένεια των ανθρώπων δεν είναι φυσιολογικό. Είναι η ψυχολογία των ανθρώπων που από την μία πλευρά φαντάζεται γελοιότητες και από την άλλη πλευρά δημιουργεί ψεύδη για οικονομικούς ή προσωπικούς σκοπούς.

        Οπότε το σωστό θέμα για την ενότητα της ψυχολογίας θα ήταν:
        Ποιό το ψυχολογικό υπόβαθρό εκείνων που φτιάχνουν παραμύθια για τους εξωγήινους (π.χ. απαγωγές) ή ποιό το ψυχολογικό υπόβαθρο εκείνων οι οποίοι πιστεύουν ότι παραμύθι τους πουν οι χρηματολάγνοι (π.χ. Λιακόπουλος) ή ποιό το ψυχολογικό υπόβαθρο εκείνων οι οποίοι δεν πιστεύουν σε αποδεδειγμένα διαστημικά γεγονότα (π.χ. προσελήνωση)...

        .

        Non licet omnibus adire Corinthum

        Comment


        • #9
         Πολύ σωστή η τοποθέτηση του OANNHSEA. Στο ίδιο σκεπτικό στριφογυρίζω και εγώ.
         Ο μόνος τύραννος που δέχομαι είναι η σκληρή φωνή μέσα μου.

         Comment


         • #10
          Παιδιά διαβάστε καλύτερα το κείμενο. Εγώ δε λέω ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι. Υπάρχουν αλλά δεν είναι ακριβώς όπως νομίζουμε. Δεν είναι και τόσο πέρα από τη Γη, είναι δίπλα μας από χιλιετίες, είναι ξεχασμένες φυλές που από διάφορες καταστροφές ίσως κατέφυγαν στο εσωτερικό της Γης ή στους τριγύρω πλανήτες. Ίσως συνεργάζονται κρυφά με τους ηλίθιους γήινους ηγέτες και εξ' αυτού έχουν τα ίδια ποταπά κίνητρα. Δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα το αγαθό αν δεν προσπαθήσουμε μόνοι μας. Δεν είναι υπέρ-όντα ούτε αρετή έχουν μέσα τους γιατί κάτι θα έκαναν για αυτόν τον δόλιο πλανήτη της φρίκης. Δεν ακύρωσα το θέμα, απλά το υποτίμησα όπως όντως του αρμόζει. Διαβάστε πιο προσεκτικά την οπτική γωνία του θέματος που κατέθεσα και μη το ταυτίζεται με τις ελπίδες και τα όνειρα του καθενός από σας.

          Comment


          • #11
           Ποιος σου είπε ότι έχουμε όνειρα και ελπίδες από εξωγήινους ή ότι πιστεύουμε στον Λιακόπουλο; Έλεος, νομίζω σου απαντήσαμε πολύ λογικά.
           Ο μόνος τύραννος που δέχομαι είναι η σκληρή φωνή μέσα μου.

           Comment


           • #12
            Που ακριβώς είναι η ένστασή σου; Που ακριβώς διαφωνείς; Εννοώ....που είναι το λάθος στο αρχικό κείμενο; Βλέπεις πως ότι γράφω είναι μια αλυσίδα συλλογισμών με δική μου οπτική γωνία αλλά δεν αφήνω τίποτα ατεκμηρίωτο. Δεν πετάω δύο λέξεις και φεύγω. Δε διαφωνώ με αυτά που λέτε απαραίτητα αλλά λέτε ...άλλο πράγμα. Ούτε εγώ αναφέρομαι στους γραφικούς που μιλάνε για εξωγήινους από βλακεία. Είναι λίγο ασύνδετα αυτά που λέτε αλλά τελοσπάντων.....Θέλω να μου μου πεις αναλυτικά και με επιχειρήματα που διαφωνείς;
            Last edited by EXELSIOR; 23-03-2018, 01:59.

            Comment


            • #13
             Originally posted by EXELSIOR View Post
             Θέλω να μου μου πεις αναλυτικά και με επιχειρήματα που διαφωνείς;
             Θα σου γράψω που διαφωνώ εγώ: σε όλο σου τον συλλογισμό. Από την αρχή είναι λανθασμένος.
             Πρώτον:
             Χωρίς να έχεις καμία απόδειξη γράφεις μετά από πολλά ίσως "Δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα το αγαθό αν δεν προσπαθήσουμε μόνοι μας. Δεν είναι υπέρ-όντα ούτε αρετή έχουν μέσα τους γιατί κάτι θα έκαναν για αυτόν τον δόλιο πλανήτη της φρίκης." Πως γίνεται μετά από τόσα "ίσως" να βγάζεις συμπέρασμα; Και όχι μόνο αυτό αλλά θεωρείς ότι δεν αφήνεις τίποτα ατεκμηρίωτο!!!
             Δεύτερον:
             Έχεις ένα ανθρωποκεντρισμό ο οποίος σπάει οστά. Οι εξωγήινοι (και όχι τα υπόλοιπα παραμύθια διεστραμμένων εγκεφάλων όπως π.χ. κούφια γη), για να κάνουν ένα διαστρικό ταξίδι σίγουρα έχουν τεχνολογία η οποία θα είναι πολύ πιο μπροστά από τη δική μας. Πέρα από αυτό λόγω διαφορετικής ψυχολογίας και βιολογίας η τεχνολογίας τους θα είναι διαφορετικών βάσεων από τη δική μας. Οπότε και σαν θεούς μπορείς να τους δει ο μέσος άνθρωπος - εδώ ο κάθε ψυχασθενείς φτιάχνει τη δική τους θρησκεία όπως αυτή των Τζεντάι - αλλά δεν ξέρεις και τι σημαίνει αρετή για αυτό το είδος!!!
             Τρίτον:
             Λόγω ψηλότερης τεχνολογίας το είδος που κάνει το διαστρικό ταξίδι έχει το πλεονέκτημα να κάνει αυτό πρώτο την επαφή. Εάν κάνει αυτό την πρώτη φανερή επαφή, αυτό θα είναι σφαλιάρα για το ανθρώπινο είδος - αρνητική και θετική. Μόνο το πως θα το πάρουν οι θρησκείες να το δει κάποιος, καταλαβαίνει αμέσως το τι θα ακολουθήσει. Ήδη υπάρχουν φανατικοί χριστιανοί και μουσουλμάνοι οι οποίοι οι μεν λένε ότι οι εξωγήινοι είναι δαίμονες της κολάσεως και οι δε ότι είναι τζιν (πάλι δαίμονες)!!!

             .
             Non licet omnibus adire Corinthum

             Comment


             • #14
              γατοφάγοι εξωγήινοι να μην έρθουν μονον, σαν τον ΑΛΦ
              Attached Files

              Comment


              • #15
               Μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα από το κείμενο και απλώς θέλεις κάτι να πεις .... Αυτά που λέω αποδεικνύονται από ακολουθία συλλογισμών κι όχι από ήχους ή βίντεο, αν αυτά θεωρείς αποδείξεις. Κανένας ανθρωποκεντρισμός δεν υπάρχει κι αυτό αποδεικνύεται στην τελευταία πρόταση του κειμένου.
               Αν κάνουν όπως λες διαστρικό ταξίδι οι τυχόν εξωγήινοι (κι αυτό δεν το αποδεικνύεις βέβαια .... και λες για μένα) δεν θα είχαν ανάγκη να πάρουν τίποτα από εμάς ούτε καν να ασχοληθούν μαζί μας. Μην μπλέκεις τις αρχαίες θρησκείες των ιθαγενών με την καθαυτή λογική του κειμένου. Οι θρησκείες είναι τα καρκινώματα του πλανήτη που εκμετελλεύονται κάθε τι το μη κατανοητό για να επιβληθούν στα πλήθη με πρώτο κίνητρο να ευνουχίσουν το σεξουαλικό ένστικτο και να ενοχοποιήσουν το σώμα. Εγώ πουθενά δεν ενέπλεξα τις θρησκείες. Μόνο σου τα λες, μόνος σου απαντάς.
               Ξαναδιάβασε πιο προσεκτικά το κείμενο χωρίς εγωιστική διάθεση.
               Last edited by EXELSIOR; 23-03-2018, 11:39.

               Comment

               Μηνύματα

               Collapse

               Θέματα

               Collapse

               Working...
               X