Go Back   Forums.gr > ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΑ > Κοινωνία

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-07-2007, 20:02   #1
Somnius
-= Carpe Noctem =-

Μυθομανία Uber Alles

Μυθομανία Uber Alles

Θέμα από το Anime.gr

Quote:
Σε συνέχεια της συζήτησης που έχουμε εδώ, και μετά το τελευταίο δημοσίευμα στην εφημερίδα "Το Έθνος", ανέβασα με προσωπική ευθύνη (το site δεν έχει καμία ανάμειξη) ένα online petition για το θέμα μας. Ακολουθεί το κείμενο.

Quote:
Σαν φίλοι των anime, των manga και της Ασιατικής κουλτούρας, δεν θα μπορούσαμε παρά να εκφράσουμε την αγανάκτηση και τον θυμό μας όσον αφορά τα άρθρα των 2 καθόλα έγκριτων εφημερίδων "Το Ποντίκι" και "Το Έθνος" με τίτλο "Η Έλλάδα κατακτά το Τόκιο" και "Τι βλέπουν οι Γιαπωνέζοι" αντίστοιχα.

Τα αναφερόμενα άρθρα δημοσιεύθηκαν στις 12 και 22 Ιουλίου αντίστοιχα και εμμέσως πλην σαφώς παρουσιάζουν ένα συμπολίτη μας, τον Αυγερινό Μπρούσαλη, ως το "χρυσό και βραβευμένο παιδί" του TV Tokyo (ανύπαρκτου τηλεοπτικού σταθμού της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου).

Ο εν λόγω συμπολίτης μας παρουσιάζεται ως επιτυχημένος δημιουργός anime και ως ο πρώτος Έλληνας που, απέσπασε βραβεία για σειρές animation που καταρρίπτουν το ρεκόρ τηλεθέασης στην Ιαπωνία, μπήκε σφήνα ανάμεσα σε τόσους καταξιωμένους Ιάπωνες και Κορεάτες δημιουργούς και εν τέλει εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας στο εξωτερικό (!!).

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν τα αναφερόμενα άρθρα αποτελούν προϊόν πλάνης ή κακής πληροφόρησης των δημοσιογράφων που τα έφτιαξαν, και έχουμε την σθεναρή πεποίθηση πως δεν ευθύνονται οι ίδιοι για τη εγκυρότητα του περιεχομένου τους. Δεν μπορούμε όμως επίσης να παραγνωρίσουμε το γεγονός πως τα γραφόμενα είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ, ΑΝΑΛΗΘΗ και ενδεχομένως αποτελούν μια ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ τουλάχιστον προσπάθεια του Αυγερινού Μπρούσαλη για να αυτοπροβληθεί σε ένα χώρο και πεδίο που δεν έχει καμία επαγγελματική (ή ερασιτεχνική έστω) εμπειρία και συμμετοχή.

Φέροντας το βάρος της υπογραφής μας, την ευθύνη που η αγάπη δίνει στο hobby μας καθώς και η αλήθεια στα επιχειρήματά μας, αιτούμαστε όπως αποκατασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο η ΑΛΗΘΕΙΑ στο παρόν ζήτημα.
Τηλεγραφικώς το ζήτημα μπορείτε να το διαβάσετε σε αυτό το link.

Εκτενέστερη συζήτηση για το παρόν θέμα μπορείτε να βρείτε παρακάτω...

Περίεργη Δημοσίευση - .aNiMe//GR Forums
AnimeClipse :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Αυγερινος Μπρουσαλης: Τα Ανεκδοτα anime
AnimePlanet Forums :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Ελληνικό Άνιμε - Περίεργη Δημοσίευση
Επίσημο Blog που περιέχει όλα τα θέματα μαζεμένα ακόμα και online streaming εκπομπή

Σε περίπτωση που συμφωνείτε με το κείμενο της αυτής online petition, παρακαλώ ξοδέψτε 30'' από τον χρόνο σας για να την υπογράψετε. Δεν κοστίζει τπτ, και θα βοηθήσει άτομα που ενδιαφέρονται για το παρόν θέμα να αποκτήσουν τα εργαλεία για να το κυνηγήσουν όπως πρέπει.

Ακολουθήστε το παρακάτω link για να υπογράψετε με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σας όνομα...

Μυθομανία Uber Alles Petition

ΥΓ: Συζητησούλα για το θέμα συνεχίζεται εδώ...
Old 31-07-2007, 21:17   #2
knut
arkoudaki.

knut's Avatar

sth mpoutsa mas.

Den mas noiazei,pws to lene.

Opoios ypograpsei einai asteios kai anyparktos kai den yparxei genikws.
knut is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2007, 21:19   #3
knut
arkoudaki.

knut's Avatar

a esy ekanes kai account gia na ftiakseis auto to thread e?
knut is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2007, 21:21   #4
Somnius
-= Carpe Noctem =-

Μα καλά σας αφήνουν να μιλάτε έτσι εδώ..??

Τότε με συγχωρείς να το σβήσω και να πω στις υπόλοιπες κοινότητες που υπαρχει το θέμα αυτό.. πόσο άσχημα λειτουργεί το forums.gr

εδώ είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει αυτούς που έχουν βαρεθεί να τους μπουκώνουν ψέματα τα ΜΜΕ, πόσο ακόμα ο τύπος.. όσοι θέλουν παρακολουθούν.. εσύ απλά βλέπω θες να μεγαλώσεις το post count σου.. και να μειώσεις το iq σου!
Old 01-08-2007, 00:27   #5
tasos88
addicted...

tasos88's Avatar

Quote:
Originally Posted by Somnius View Post
Τότε με συγχωρείς να το σβήσω και να πω στις υπόλοιπες κοινότητες που υπαρχει το θέμα αυτό.. πόσο άσχημα λειτουργεί το forums.gr

εδώ είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει αυτούς που έχουν βαρεθεί να τους μπουκώνουν ψέματα τα ΜΜΕ, πόσο ακόμα ο τύπος.. όσοι θέλουν παρακολουθούν.. εσύ απλά βλέπω θες να μεγαλώσεις το post count σου.. και να μειώσεις το iq σου!

Να σου πω κάτι?Αν είχες εδώ account, ok, δεν θα με πείραζε...Προσωπικά με ενοχλούν όσοι φτιάχνουν accounts σε διάφορα φορουμς, για να κάνουν ένα ποστ και μετά να εξαφανιστούν...Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα παιδί που λογαριασμό,έγραψε μια αγγελία για έναν υπολογιστή και μετά τίποτα (http://www.forums.gr/showthread.php?t=13612) ή έναν άλλον που έγραψε ότι το φόρουμ θα δεχτεί επίθεση (http://www.forums.gr/showthread.php?t=13931)...Αυτά είναι μόνο δύο πρόσφατα παραδείγματα...Προσωπικά, δεν είδα καν το link που προτείνεις, γιατί έχω κουραστεί από διάφορους, να παρασιτούν ουσιαστικά στο φόρουμ αυτό, προτείνοντας τις περισσότερες φορές κάτι αδιάφορο προς εμένα!!Δεν με νοιάζει τι θα πεις σε άλλα φόρουμς που έκανες από ένα ποστ, αλλά οι απόψεις ενός- δύο χρηστών δεν ταυτίζονται με την λειτουργία του όλου ιστοχώρου και σε καμία περίπτωση με τις απόψεις των mods και του πάσης φύσεως εδώ υπευθύνου. Δεν με νοιάζει τι θα πεις με τον knut, αλλά μην γενικοποιείς καταστάσεις, γιατί μια χαρά λειτουργεί το forums και πιστεύω πως δεν έχεις την πείρα να το πεις αυτό...τελείως φιλικά...

Επιτέλους ας μάθουμε πως να γράφουμε ελληνικά! Προσθέστε τον ελληνικό ορθογράφο στον mozilla firefox!

Last edited by tasos88; 01-08-2007 at 00:33.
tasos88 is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2007, 00:32   #6
tasos88
addicted...

tasos88's Avatar

Quote:
Originally Posted by Somnius View Post
Μα καλά σας αφήνουν να μιλάτε έτσι εδώ..??

Και στην τελική, δημοκρατία υπάρχει, η λογοκρισία δεν υφίσταται και ο καθένας μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του ελεύθερα και εσύ θα πρέπει να υποστηρίξεις τον εαυτό σου...αν πιστεύεις ότι προσβάλλεσαι, υπάρχουν και τα pm ή η κατηγορία Σχολια-Προτάσεις, όπου μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον administrator για να σου λύσει το θέμα, αν αυτό πια είναι τόσο μεγάλο...τα γενικευμένα σχόλια δεν είναι τίποτε άλλο, παρά προσβολές που ρίχνουν και το δικό σου επίπεδο...

Επιτέλους ας μάθουμε πως να γράφουμε ελληνικά! Προσθέστε τον ελληνικό ορθογράφο στον mozilla firefox!
tasos88 is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2007, 00:38   #7
Somnius
-= Carpe Noctem =-

Μιας και λέμε για απόψεις μου φαίνεται ότι κι εσύ δεν με κατάλαβες καθόλου..

δεν ήθελα να πω ότι το forums.gr δεν λειτουργεί σωστά.. αλλά ότι μέλη σαν τον προαναφερθέντα δεν θα το κρατήσουν ψιλά για αρκετό καιρό..

επίσης όπως βλέπεις δεν είμαι ένα μέλος που την έκανε μετά από 1 post είμαι εδώ και υποστηρίζω το μήνυμά μου στο 1o μου post λόγο του ότι είναι ένα θέμα που χρειάζεται προσοχή όλων όσων δεν δέχονται λασπολογίες από τα ΜΜΕ.. και ότι άλλο μας πλασάρουν με τις δυνάμεις τους..

Θα σου πρότεινα πάντα φιλικά να ρίξεις μια ματιά, ξέρω ότι είναι μεγάλος κόπος να διαβάζεις τις άπειρες σελίδες συζητήσεων ειδικά δίνοντας link σε άλλο forum.. να διαβάσεις λίγο το ζουμί που έχει μαζευτεί στο blog, που υπάρχουν και τα scanαρισμένα έντυπα και τα μηνύματα διαμαρτυρίας..

Για όσους ενδιαφέρονται.. οι υπόλοιποι.. δεκτή η άποψή τους αλλά μέχρι το σημείο να μην προσβάλει τον αγώνα που κάνουμε αυτή την στιγμή να υπερασπιστούμε λίγα από τα ιερά σε αυτό τον τόπο.. είτε λέγεται τύπος, είτε ράδιο είτε τηλεόραση.

edit 1 : όσο για το quote σου.. ναι.. σας αφήνουν οι moderators να εκφράζεστε έτσι σε public forums..?? μου φαίνεται ακρέως παράξενο..!
edit 2 : Πίστεψέ με δεν έριξα καθόλου το επίπεδό μου.. μάλιστα νιώθω αυτή την στιγμή μια χαρά που έχω το δικαίωμα και γράφω απαντήσεις σε αυτότο forum και εκφράζω την άποψή μου και μπορώ και ενημερώνω τον κόσμο για το θέμα που εμάς την μικρή κοινότητα των οπαδών μας έχει μαστήσει τον τελευταίο καιρό

Last edited by Somnius; 01-08-2007 at 00:40.
Somnius is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules