Forums.gr Android App Forums.gr iOS App

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
 1. #11
  Μέλος Το avatar του χρήστη junkie
  Εγγραφή
  Jul 2006
  Περιοχή
  PIREAUS
  Μηνύματα
  15
  "Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας χρηματοδότησαν με 28.000.000 $ μια ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον DR.GEORGE KARLOS για να δειξάγουν έρευνα σχετικά με την επίδραση των κινητών τηλεφώνων στον ανθρώπινο οργανισμό.
  Μετά από έναν χρόνο έρευνας, τα πρώτα αποτελέσματα δεν άρεσαν....... Διέκοψαν τη χρηματοδότηση και προσπάθησαν να μην δημοσιευτούν τα αποτελέσματα.

  Οι ερευνητές συμφώνησαν μεταξύ τους να γνωστοποιήσει ο καθένας μεμονωμένα τα αποτελέσματα από την δική του έρευνα, και όχι σαν ομάδα, για την αποφυγή κυρώσεων.

  Τα κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν ραδιενέργεια σε απόσταση 7 εκατοστών όταν η κεραία είναι σηκωμένη. Η μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας εκπέμπεται στην περιοχή γύρω από την κεραία.

  Απαγορεύεται η χρήση κινητών σε παιδιά ηλικίας μέχρι 18 χρονών (οπότε "ολοκληρώνεται" η ανάπτυξη).

  Όταν το κινητό χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών, η ραδιενέργεια επηρεάζει το 100% του εγκεφάλου με βαρύτατες βλάβες (καρκίνο εγκεφάλου, ρήξη του ακουστικού νεύρου, μείωση ακοής κλπ).

  Όταν χρησιμοποιείται από παιδιά 13 ετών μέχρι 18 ετών, η ραδιενέργεια επηρεάζει το 50% του εγκεφάλου.

  Εάν ένα παιδί χρησιμοποιεί κινητό από την ηλικία των 16 ετών, μετά 10 χρόνια (δηλαδή σε ηλικία 26 ετών) θα εμφανιστούν συμπτώματα καρκίνου με ποσοστό 70% στους ενήλικες.

  Η ραδιενέργεια επηρεάζει το 1/4% του εγκεφάλου (καρκίνο, ρήξη ακουστικού κλπ).

  Όταν κρεμάμε το κινητό, συνήθως στο γοφό, τότε η ραδιενέργεια περνάει από το κόκαλο της λεκάνης στο νωτιαίο μυελό, περνά στην κοιλιακή χώρα και διασπά το DNA το οποίο δεν το αφήνει να επανασυνδεθεί. Το ίδιο συμβαίνει και στον εγκέφαλο, αφού το DNA επανασυνδέεται μόνο σε αυτές τις δύο περιοχές του σώματος. Αυτό δημιουργεί καρκίνο στον εγκέφαλο, καρκίνο στα οστά, καρκίνο στο έντερο, καρκίνο στο συκώτι....

  Η ραδιενέργεια που εκπέμπει το κινητό δημιουργεί ανικανότητα στους άντρες διότι επηρεάζει τις αντρικές ορμόνες, τις οποίες μετατρέπει σε οιστρογόνα (γυναικείες ορμόνες). Έτσι, κάνει αδύνατο το σπέρμα και μειώνει την ταχύτητα, με συνέπεια να μην μπορεί να γονιμοποιήσει.

  Στις έρευνες που έγιναν, οι άντρες που χρησιμοποιούσαν κινητό είχαν πρόβλημα σεξουαλικό και τεκνοποίησης. Μέχρι τώρα, δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες που θα έχουμε μετά από 30-40 χρόνια από την χρήση των κινητών. Όμως, οι επιστήμονες (γιατροί, φυσικοί, πυρηνικοί κλπ) πιστεύουν ότι τα κινητά τηλέφωνα θα δημιουργήσουν μια καινούργια αρρώστια, άγνωστη προς το παρόν.

  Σύμφωνα με όλους τους επιστήμονες που ασχολήθηκαν με τις επιδράσεις του κινητού τηλεφώνου στον ανθρώπινο οργανισμό, το κινητό πρέπει να χρησιμοποιείται το πολύ μέχρι 3 λεπτά το μήνα και να μην μιλάμε παραπάνω από 1,5 λεπτό τη φορά..."

 2. #12
  Αυθεντικό μήνυμα εστάλη από junkie

  Η ραδιενέργεια που εκπέμπει το κινητό δημιουργεί ανικανότητα στους άντρες διότι επηρεάζει τις αντρικές ορμόνες, τις οποίες μετατρέπει σε οιστρογόνα (γυναικείες ορμόνες).
  Σε λίγο θα πουν ότι τα κινητά είναι υπεύθυνα για τους gay

  Που το βρήκες το άρθρο; Αφού γράφει "ραδιενέργεια", τσομπάνηδες το έγραψαν...

 3. #13
  Μέλος Το avatar του χρήστη junkie
  Εγγραφή
  Jul 2006
  Περιοχή
  PIREAUS
  Μηνύματα
  15
  Kala katse grapse kai si ena tetoio kai thema kai kane kai tin ereuna sou kai as se poune tsopani meta den peirazei......

 4. #14
  Είμαι σίγουρος ότι αυτός που έγραψε το άρθρο ΔΕΝ έκανε έρευνα και σίγουρα ΔΕΝ είναι σοβαρός επιστήμονας - δημοσιογράφος. Δεν ξέρω αν υπάρχει George Karlos και αν έχει κάποια σχέση με το κείμενο, πάντως το άρθρο, όποιος και να το έγραψε, είναι για τα μπάζα.

  Το θέμα της ακτινοβολίας των κινητών(η οποία ΔΕΝ είναι ραδιενεργός) είναι πολύ σοβαρό σε αντίθεση με το παραπάνω κείμενο.

  Έχει παραγίνει το κακό με τις ειδήσεις-μούφες. Δες ένα πρόσφατο SUPER-ΦΑΡΜΑΚΟ το οποίο δρα σαν "μυστικός πράκτορας"(εγώ θα περιμένω μέχρι να βγει φάρμακο Chuck Norris )

 5. #15

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

  Είναι χαζό να μιλάμε για συσχετισμό κινητών κ ραδιενέργειας!Γι αυτό είμαι κ καχύποπτος και για τους σκοπούς αυτού που άνοιξε το θέμα με τον τρόπο που το άνοιξε.

  "Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας χρηματοδότησαν με 28.000.000 $ μια ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον DR.GEORGE KARLOS για να δειξάγουν έρευνα σχετικά με την επίδραση των κινητών τηλεφώνων στον ανθρώπινο οργανισμό.
  Μετά από έναν χρόνο έρευνας, τα πρώτα αποτελέσματα δεν άρεσαν....... Διέκοψαν τη χρηματοδότηση και προσπάθησαν να μην δημοσιευτούν τα αποτελέσματα.

  Οι ερευνητές συμφώνησαν μεταξύ τους να γνωστοποιήσει ο καθένας μεμονωμένα τα αποτελέσματα από την δική του έρευνα, και όχι σαν ομάδα, για την αποφυγή κυρώσεων.  Αυτό ισχύει ( με επιφύλαξη για το χρηματικό ποσό)!
  Είχα δεί μια εκπομπή του Κούλογλου που είχε συναντήσει αυτόν το δρ.Προφανώς ο άνθρωπος δε μιλούσε για
  ραδιενέργεια αλλά για την επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας των κινητών στον ανθρώπινο οργανισμό και συγκεκριμένα στον εγκέφαλο.Στην ίδια εκπομπή έπαιρναν θέση κ επιστήμονες από ελληνικά πανεπιστήμια.

  Αυτό που κράτησα από αυτή την εκπομπή είναι ότι είμαστε τα πρώτα πειραματόζωα κ ότι πρέπει να μιλάμε όσον το δυνατό λιγότερο με απομακρυσμένο το κινητό από το κεφάλι ( πχ με hands-free) καθώς
  κ να μην έχουμε το κινητό κοντά στο σώμα μας όταν δεν μιλάμε().

  Η επιχειρηματολογία πάνω σε αυτό είναι ότι η ακτινοβολία που εκπέμπει το κινητό μπορεί να επηρεάσει την ορθή λειτουργία των κυτάρρων και σε αρκετές περιπτώσεις ( όπως έχουν δείξει έρευνες ως τώρα )να γίνει η αιτία εμφάνισης καρκίνου.
  Εγώ αν ήμουν πατέρας πάντως δε θα έπαιρνα στο παιδί μου κινητό πριν τα 18 του ούτε θα του πλήρωνα λογαριασμούς ομιλίας πάνω από 2 ώρες το μηνα.


 6. #16
  estiada familyhotel Το avatar του χρήστη estiadavolos
  Εγγραφή
  Sep 2007
  Περιοχή
  volos
  Μηνύματα
  7
  kalimera sas kai mena to prwto mou post !!

  SE MINISI PROEVI I OIKOGENEIA TSALIKIDI GIA TIN SIGKALIPSI TOU GEGONOTOS ME TIS IPOKLOPES MINISEIS GINAN STO EYRPAIKO DIKASTIRIO KATA TOY DIEYTHINONTA SIMVOYLOY TIS VODAFONE MR KORONIAS KATA TOY YPOURGOU DIKAIOSINIS ANASTASI PAPALIGOYRA KAI KATA TIS ELLINIKIS DIMOKRATIAS .
  TO PARANOMO LOGISMIKO PANTWS EIXE 5 VISITORS KATAXORIMENOUS ME TA ACCESS CODES KAI IPARXEI AKOMA .

  GIA PERISOTERA DIAVASTE http://www.whycostas.com

  emena pantws mou exoun dimioyrgithi polla erwtimatika!!!

 7. #17
  Ananeomenos... Το avatar του χρήστη R3dil
  Εγγραφή
  Dec 2006
  Περιοχή
  Θεσσαλονίκη
  Μηνύματα
  469
  Entelos asxeto omos to teuleutaio post???

  Gamwto variemai agria...

  Exw 3enerwsei entelws

 8. #18
  Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕς ΕΠΙΠΤΩΣΕΙς ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑς ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΗς ΒΑΣΗ...
  ΓΙΑΤΙ Η ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗς ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΣΑΣ ΥΛΗς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑ ΤΗς ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗς ΣΥΖΗΤΗΣΗς ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙς ΕΠΙΠΤΩΣΕΙς ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ....ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ < ΠΕΡΙ ΠΟΛΩΣΕΩς >ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗς ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗς ΕΝΕΡΓΕΙΑς ΠΟΥ ΘΑ ΜΑς ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ
  ΠΟΙΕς ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕς ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙς ΛΕΓΟΜΕΝΕς ΦΥΣΙΚΕς ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΕς ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕς ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕς ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...................................

 9. #19
  Moderator Το avatar του χρήστη zombie_wireless
  Εγγραφή
  Feb 2008
  Περιοχή
  Εδώ κι εκεί
  Μηνύματα
  3.044
  Αυτά τα κείμενα θα σας λύσουν πολλές απορίες σχετικά με τα κινητά και την ακτινοβολία τους.
  Στην ουσία είναι ένα ενιαίο κείμενο- "βιβλιαράκι" που εκδόθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και βασίζεται σε έρευνες που έγιναν από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας.
  Το μοίρασα σε 4 μέρη για να μπορέσω να το κάνω upload.

  Αν δεν μπορείτε να το διαβάσετε σημαίνει πως δεν έχετε τον Acrobat Reader. Μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ:

  http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zombie_wireless : 15-05-2008 στις 22:53
  Yet if hope has flown away - In a night,or in a day,
  In a vision,or in none, - Is it therefore the less gone?
  All that we see or seem - Is but a dream within a dream.
  -E.A.Poe,A Dream Within A Dream

 10. #20
  KΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΟς ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΧΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΟΣ........
  ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ Post ΙΣΩΣ...

  1ο
  ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕς ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΦΥΣΗ ΤΗς ΚΑΘΕΜΙΑς .....
  2ο
  ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ,ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ
  ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕς.........
  3ο
  ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ...
  4ο
  ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙς ΕΠΙΠΤΩΣΕΙς ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΧΥΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ......

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία