+ Reply to Thread
Page 81 of 147 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 ... LastLast
Results 801 to 810 of 1469

Music downloads & requests

o saxlos [dReamchaSer] sleep_not's Avatar
    οχι και gay!!ο τυπος φασωνει γκομενες στις συναυλιες

Windowlicker November Rain's Avatar
    Kyuss - Welcome to Sky Valley

Download link (megaupload, 160 kbps)

wiki:

Welcome to Sky Valley (also known as Kyuss and as Sky Valley; opinions vary as to which is the album's official title [1]) is the third album by the rock band Kyuss, originally released on June 28, 1994.
    This was the first album with bassist Scott Reeder, who took the place of Nick Oliveri in 1992 before the album was recorded. It also marks the first time that the bass guitar was used in a more conventional, contrapuntal manner, as opposed to Oliveri's Lemmy-influenced picking style that uses the bass more as a rhythm guitar, sticking to simple major and minor scales, sans the use of modes. This is the final album with drummer Brant Bjork, who left to join Fu Manchu. Sky Valley was actually recorded in early 1993 but due to the decline of the bands record label (dali) it was released a whole year later.
    There are only three listed tracks (and a fourth hidden one), but there are ten songs. Track one, for instance is actually three different songs.

Τρομερό αλμπουμ, ειδικά για καλοκαίρι (αν όχι μόνο για καλοκαίρι, για να είμαι ειλικρινής). Δεν έχω ακούσει ακόμα blues for the red sun, αλλά κάτι μου λέει ότι δε θα είναι τόσο καλό.
    No roots, no tree, no family, no way.

Happy Hippie Hit Hellhammer's Avatar
    Quote Originally Posted by November Rain View Post
    Kyuss - Welcome to Sky Valley

Download link (megaupload, 160 kbps)

wiki:

Τρομερό αλμπουμ, ειδικά για καλοκαίρι (αν όχι μόνο για καλοκαίρι, για να είμαι ειλικρινής). Δεν έχω ακούσει ακόμα blues for the red sun, αλλά κάτι μου λέει ότι δε θα είναι τόσο καλό.
    πολυ καλο αλμπουμ πραγματι..το ειχα χασει κιολας μετα απο φορματ..πολλα θενξ..

οσοι ακουτε στοουνερ μην το ξαναπειτε αν δεν εχετε ακουσει αυτο..
    White Trash Hardcore Rock 'n' Roll FUCK YOU!!

AC Milan-Athens Club

Da BlogSpot

Αχχ_Ντινα... Gravity's Avatar
    Kyuss... Τι λες τωρα!! Να σαι καλα
    Στα δεκαπέντε σου χρόνια

Δε είσαι
    ούτε αναρχικός
    ούτε κομμουνιστής

Είσαι κάτι πολύ περισσότερο:
    Ερωτευμένος με την Ζωή

Χειμερινοί Κολυμβητές - Το πέρασμά σου

Χειμερινοί κολυμβητές - Tο πέρασμά σου
    Συμμετέχουν: Ελευθερία Αρβανιτάκη
    Χορωδία Δήμου Γλυκών Νερών

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές 26 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή τους στη δισκογραφία με τον ομώνυμο δίσκο και δύο χρόνια μετά την έκδοση του έκτου δίσκου τους «Η μαστοράντζα του Ερντεμπίλ», παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο «Το πέρασμά σου».

Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει μελοποιήσεις είκοσι ποιημάτων και μία αφήγηση. Συγκεκριμένα, ποιήματα των:

Κώστα Βάρναλη (το ομότιτλο του άλμπουμ), Οδυσσέα Ελύτη, Γιώργου Σεφέρη, Νίκου Καββαδία, Ντίνου Χριστιανόπουλου, Γιάννη Βαρβέρη, Ναζίμ Χικμέτ σε μετάφραση Στέλιου Μαγιόπουλου, ένα απόσπασμα από το «Άσμα Ασμάτων» σε μετάφραση Γιώργου Τσουκαλά, ένα ποίημα του Ασίζ Νεζίν από το βιβλίο του «Αναμνήσεις ενός εξόριστου» σε μετάφραση Στ. Μαγιόπουλου και μια ελεύθερη απόδοση από τον Αργύρη Μπακιρτζή ενός ποιήματος του Καΐς Εμπν Μουάζ (Περσία, 1ος αι..μ.Χ.) σε μετάφραση Κώστα Τρικογλίδη. Επίσης δέκα ποιήματα από έργα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ σε μετάφραση Βασίλη Ρώτα - το σονέτο 114 και άλλα εννέα λυρικά τραγούδια από τα θεατρικά του έργα. Ως φινάλε, απαγγέλλεται από τον άνθρωπό τους στην Κρήτη Μανόλη Δαβράδο, μια πολύ σύντομη μαθητική έκθεση του 1954, της α΄ τάξης του γυμνασίου του Αγ. Νικολάου.

Ο Αργύρης Μπακιρτζής μελοποίησε τα δεκαεννιά ποιήματα, ο Χάρης Παπαδόπουλος το ποίημα του Γ. Βαρβέρη, ενώ στην ενορχήστρωση συνέβαλαν όλα τα μέλη των Χειμερινών Κολυμβητών.

Τραγουδούν ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Κώστας Σιδέρης και η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε τρία τραγούδια.

Είναι η πρώτη φορά που οι Χειμερινοί Κολυμβητές συνεργάζονται με κάποιον ερμηνευτή εκτός συγκροτήματος και η σύμπραξη με την Ελευθερία Αρβανιτάκη ήταν ευτυχής!

Η αέρινη ερμηνεία της ταίριαξε ιδανικά με τον πολύ ιδιαίτερο ήχο του συγκροτήματος και τη φωνή του Αργύρη Μπακιρτζή, σε τρία από τα τραγούδια του δίσκου- στο απόσπασμα από το Άσμα ασμάτων «Άνοιξε αδελφή μου, φίλη μου», στο «Σαν εξομολόγηση» και στον «Ερωτικό λόγο».

Η 35μελής μικτή Χορωδία του Δήμου Γλυκών Νερών Αττικής (ιδρυμένη το 2003, με διευθυντή τον φίλο και συνεργάτη του σχήματος Γιάννη Βρυζάκη), συμμετέχει αποφασιστικά στην «Τρελή Ροδιά» και τον «Ερωτικό Λόγο», του οποίου τραγουδιούνται και οι είκοσι τέσσερις στροφές. Τραγουδούν ακόμη η πενταμελής Χορωδία των μελών του συγκροτήματος και πενταμελές κλιμάκιο της Χορωδίας «Ροξ», η οποία κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί με τους Χειμερινούς Κολυμβητές σε δίσκους και συναυλίες.

01 Άνοιξέ μου, αδελφή μου, φίλη μου *Ε. Αρβανιτάκη-Χ. Κολυμβητές*
    02 Το πέρασμά σου *Α. Μπακιρτζής-Κ. Σιδέρης*
    03 Κάθε πρωί σ' αναζητώ *Α. Μπακιρτζής*
    04 Η τρελή ροδιά *Α. Μπακιρτζής-Κ. Σιδέρης-Χορωδία Δήμου Γλυκών Νερών*
    05 Είσαι ολομόναχος *Α. Μπακιρτζής*
    06 Σαν εξομολόγηση *Ε. Αρβανιτάκη-Α. Μπακιρτζής*
    07 Έρχεται ο πατέρας *Λόγια του τρελού* *Κ. Σιδέρης-Χορωδία Φίλων*
    08 Έλα να πάμε στα δεσμά μας *Α. Μπακιρτζής*
    09 Όχι άλλα κλάματα, όμορφες *Α. Μπακιρτζής-Κ. Σιδέρης-Χορωδία Φίλων*
    10 Σονέτο 114 *Α. Μπακιρτζής*
    11 Βγήκε ο καλός με την καλή *Α. Μπακιρτζής-Κ. Σιδέρης-Χορωδία Φίλων*
    12 Ένας άντρας δυο γυναίκες *Α. Μπακιρτζής*
    13 Πέστε, ο πόθος που φυτρώνει; *Α. Μπακιρτζής-Χορωδία Φίλων*
    14 Μ' αγέρα και βροχή *Τραγούδι μου τρελό* *Α. Μπακιρτζής-Κ. Σιδέρης*
    15 Σαν ήμουν νιος *Τραγούδι του νεκροθάφτη* *Α. Μπακιρτζής*
    16 Κυρά μου, που γυρίζεις μόνη; *Α. Μπακιρτζής-Κ. Σιδέρης-Χορωδία Φίλων*
    17 Το φιλί *Κ. Σιδέρης*
    18 Παραλληλισμοί *Α. Μπακιρτζής*
    19 Κλαίουσες ιτιές *Α. Μπακιρτζής*
    20 Ερωτικός λόγος *Ε. Αρβανιτάκη-Α. Μπακιρτζής-Χορωδία Δήμου Γλυκών Νερών*
    21 Πως πέρασα την Κυριακή μου *Διαβάζει ο Μ. Δαβράδος*

Οι εταιρίες παραγωγής της μουσική βιομηχανίας απ' ότι φαίνεται τα βρήκαν με την Ευρωπαϊκή Ένωση και μέσω αυτής πλέον προτείνεται να επεκταθούν τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα από 50 χρόνια(που ήταν μέχρι τώρα) στα 95!

Πρέπει να έχουν χεστεί πάνω τους οι δισκογραφικές αφού σε μερικά χρόνια όλη η Ροκ σκηνή του '60 (βλ.Beatles,Rolling Stones,The Beach Boys,Bob Dylan,Jimi Hendrix κ.α.) θα είναι ελεύθερη και χωρίς ιδιοκτησιακά δικαιώματα...

Εάν θέλετε να υπογράψετε ενάντια σε αυτή τη κίνηση όπως κάνουν πολλές χιλιάδες Ευρωπαίων και μη μπορείτε εδώ -> http://www.soundcopyright.eu/petition
    πηγή

10fuckinchars

καλη φαση...

Aν το όνομα του σχήματος και ο τίτλος του album προκαλούν την περιέργειά σας το άκουσμα των τραγουδιών θα το καταφέρουν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Γιατί οι Imam Baildi είναι περισσότερο ένα ιδιαίτερο project παρά ένα συγκρότημα. Είναι το αποτέλεσμα των πειραματισμών του Ορέστη και του Λύσανδρου Φαληρέα πάνω σε παλιούς και καινούργιους ήχους.
    Δέκα χρόνια πειραματισμού... 10 τραγούδια που καταφέρνουν να κινηθούν αριστοτεχνικά και με εξαιρετική αρμονία ανάμεσα στις κλασικές φόρμες και την ηλεκτρονική μουσική. Με αυτόν τον τρόπο το σχήμα καταφέρνει να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα.
    Και να σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για δύο πολύ νέα παιδιά που ουσιαστικά ο πειραματισμός ξεκίνησε σε εφηβική ηλικία. Βεβαίως όλα έχουν την αιτία τους. Παιδιά του Γρηγόρη Φαληρέα, ο Ορέστης και ο Λύσανδρος γεννήθηκαν και μεγάλωσαν με τις καλύτερες μουσικές του κόσμου.
    Στα επτά από τα τραγούδια του album οι Imam Baildi αντλούν υλικό από το παρελθόν και καταφέρνουν να φέρουν αυθεντικές εκτελέσεις στο σήμερα διατηρώντας, ωστόσο, όλη τη συγκίνηση του πρώτου ακούσματος. Tραγούδια σπουδαίων δημιουργών και ερμηνευτών όπως το «Η ζωή μας είναι λίγη» με τη φωνή της Σοφίας Βέμπο, το «Δε θέλω πια να ξαναρθείς» με τη φωνή του Μανώλη Χιώτη και της Μαίρης Λίντα, «Το Μινόρε της Αυγής», «Τα ξένα χέρια» του Βασίλη Τσιτσάνη, το «Ντυμένη σαν Αρχόντισσα», το «Πόσο λυπάμαι» με τη φωνή της Σοφίας Βέμπο, αλλά και «Ο πασατέμπος» με τη φωνή της Ιωάννας Γεωργακοπούλου και του Μανώλη Χιώτη, που το δίχως άλλο θα ξεχωρίσει
    Στο album «Imam Baildi» συμπεριλαμβάνονται επίσης και τρία ορχηστρικά κομμάτια του Ορέστη και του Λύσανδρου Φαληρέα.
    Δεν έχετε παρά να «δοκιμάσετε»...

Τραγούδια:

1. Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ
    2. ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ
    3. SAMBA CLARINA
    4. Ο ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ
    5. COMELY
    6. ΤΟ ΜΙΝΟΡΕ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ
    7. ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ
    8. ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΑΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ
    9. ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ
    10. ΣΟΥΣΤΑ

http://rapidshare.com/files/67698600/Imam_Baildi.rar

Eye am the I!!! trooper7's Avatar
    Quote Originally Posted by Roxalas View Post
    καλη φαση...

Aν το όνομα του σχήματος και ο τίτλος του album προκαλούν την περιέργειά σας το άκουσμα των τραγουδιών θα το καταφέρουν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Γιατί οι Imam Baildi είναι περισσότερο ένα ιδιαίτερο project παρά ένα συγκρότημα. Είναι το αποτέλεσμα των πειραματισμών του Ορέστη και του Λύσανδρου Φαληρέα πάνω σε παλιούς και καινούργιους ήχους.
    Δέκα χρόνια πειραματισμού... 10 τραγούδια που καταφέρνουν να κινηθούν αριστοτεχνικά και με εξαιρετική αρμονία ανάμεσα στις κλασικές φόρμες και την ηλεκτρονική μουσική. Με αυτόν τον τρόπο το σχήμα καταφέρνει να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα.
    Και να σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για δύο πολύ νέα παιδιά που ουσιαστικά ο πειραματισμός ξεκίνησε σε εφηβική ηλικία. Βεβαίως όλα έχουν την αιτία τους. Παιδιά του Γρηγόρη Φαληρέα, ο Ορέστης και ο Λύσανδρος γεννήθηκαν και μεγάλωσαν με τις καλύτερες μουσικές του κόσμου.
    Στα επτά από τα τραγούδια του album οι Imam Baildi αντλούν υλικό από το παρελθόν και καταφέρνουν να φέρουν αυθεντικές εκτελέσεις στο σήμερα διατηρώντας, ωστόσο, όλη τη συγκίνηση του πρώτου ακούσματος. Tραγούδια σπουδαίων δημιουργών και ερμηνευτών όπως το «Η ζωή μας είναι λίγη» με τη φωνή της Σοφίας Βέμπο, το «Δε θέλω πια να ξαναρθείς» με τη φωνή του Μανώλη Χιώτη και της Μαίρης Λίντα, «Το Μινόρε της Αυγής», «Τα ξένα χέρια» του Βασίλη Τσιτσάνη, το «Ντυμένη σαν Αρχόντισσα», το «Πόσο λυπάμαι» με τη φωνή της Σοφίας Βέμπο, αλλά και «Ο πασατέμπος» με τη φωνή της Ιωάννας Γεωργακοπούλου και του Μανώλη Χιώτη, που το δίχως άλλο θα ξεχωρίσει
    Στο album «Imam Baildi» συμπεριλαμβάνονται επίσης και τρία ορχηστρικά κομμάτια του Ορέστη και του Λύσανδρου Φαληρέα.

Τραγούδια:

1. Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ
    2. ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ
    3. SAMBA CLARINA
    4. Ο ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ
    5. COMELY
    6. ΤΟ ΜΙΝΟΡΕ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ
    7. ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ
    8. ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΑΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ
    9. ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ
    10. ΣΟΥΣΤΑ

http://rapidshare.com/files/67698600/Imam_Baildi.rar
    Wraios re

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ
    ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΑYΤΟ
    ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ
    ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ακούμε όλοι D.I.T. Radio
    Μουνόπανο

Vivere pericolosamente skoubri!'s Avatar
    Quote Originally Posted by Roxalas View Post
    καλη φαση...

4. Ο ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ
    Μ αρεσει αυτο το τραγουδακιιιιιι........
    ......The music you listen to...becomes the soundtrack of your life....
    Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείς από τον πειρασμό είναι να ενδώσεις σε αυτόν.....
    Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τις γυναίκες που λένε την πραγματική τους ηλικία. Αφού μπορούν να πουν αυτό, μπορούν να πουν τα πάντα...... Oscar Wilde
    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ 2008-9

Panayiotis_ds Dreamsurfer's Avatar
    Ψάχνω ένα κομμάτι.Please help!
    Είναι από τρίφωνο και λέγεται "να μ'αγαπας".
    Panayiotis_ds
    ------------------

Τρίτη 22:00 - 00:00 ---> ds-live @ www.dit-radio.gr

+ Reply to Thread
Page 81 of 147 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 ... LastLast