Stars when you shine
You know how I feel
Scent of the pine
You know how I feel
yeah, freedom is mine
And you know how I feel
It's more important to do the right things than to do the things right.
Αυτό το πιστεύω και γω και σθμφωνώ απολύτως , αλλα απ ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα του Σφηκόπουλου σήμερα, όλοι συντεχνειακά το βλέπουν... διάφορα τμήματα ανα την Ελλάδα είτε έγιναν είτε ζητάνε να γίνουν μηχανικών και όπως είπε απευθύνθηκε και σε άλλες σχολές και δε πήρε απάντηση... αν τα δεδομένα είναι τέτοια , αναγκαστικά όλα παίρνουν στραβο δρόμο και αναγκαζόμαστε να το δούμε συντεχνειακά και να κάνουμε μία σπασμωδική κίνηση, ζητώντας να ονομαστούμε μηχανικοί. Στην ουσία δλδ όχι μόνο δε τίθεται θέμα κοινού αγώνα σχολών πληροφορικής για τη διασφάλιση δικαιωμάτων, αλλα μετατροπή όλων των σχολών σε σχολές μηχανικών, κάτι που θεωρώ ανόητο εντελώς...
Δεν υπάρχουν σύνορα και δεν υπάρχουν διαφορές
Υπάρχει μόνο μάχη μέσα σ' αστικές φυλακες...
Κι όμως μην τα συγχέεις τους ΗΜΜΥ που είναι και ηλεκτρολόγοι!
Σκέψου τα άλλα τμήματα πληροφορικής που είναι μηχανικοί! πχ. πάτρα, σάμο κτλ. Οι καθηγητές μας είπαν, ότι σε ολόκληρο τον κόσμο δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά στον τομέα της Πληροφορικής και πως ο οδηγός μας σπουδών δε χρειάζεται καμία απολύτως αναμόρφωση. Είναι ένα, ούτως ή άλλως, βαρύ πρόγραμμα σπουδών το οποίο μπορεί κάλλλιστα να απλώσει στα 5 χρόνια κάνοντας την πτυχιακή -> διπλωματική και εισάγοντας κανά εργαστήριο του στυλ, εγκατάσταση υπολογιστικών συστημάτων.
Επισυνάπτω, το κείμενο του Σφηκ. προς τους προέδρους των άλλων τμημάτων καθώς και τα δύο προσχέδια των ΠΔ!
What came first? The music or the misery?
------------------------------------------------------
My Blog (RSS) :: My Twitter (RSS) :: ΦΠ² :: Click Here: A movie made @ DI :: My YouTube Videos :: My Videoclips
Stars when you shine
You know how I feel
Scent of the pine
You know how I feel
yeah, freedom is mine
And you know how I feel
It's more important to do the right things than to do the things right.
Who doesn't long for someone to hold
who knows how to love you without being told
somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone
Αυτά είναι πραγματικά καλά νέα.
Δηλαδή θα λεγόμαστε DEI (Department of Informational Engineering) ; Μπορούμε να κρατήσουμε για ιστορικούς λόγους το DI; Επίσης αφού θα μετονομαστούμε που θα μετονομαστούμε, γιατί δεν γινόμαστε σκέτο Μηχανικοί Πληροφορικής; Τι τα θέλουμε τα Τηλεπικοινωνιών; Ευκαιρία είναι. Πάντως σε λιγότερο από 2 δεκαετίες ζωής, το τμήμα μας θα έχει υποστεί δύο (2) μετονομασίες. Ούτε μαφιόζοι ( + τον leo) να ήμασταν που έχουν 5-6 ονόματα.
Πάντως για εμένα η λύση της μετονομασίας και η πενταετής φοίτηση είναι η μόνη λύση που έβλεπα εδώ και 3 χρόνια, αφού η ίδρυση Επιμελητηρίου Πληροφορικής ήταν και είναι πολύ δύσκολο να γίνει και δεν ξέρω κατά πόσο θα έφερνε ουσιαστικά αποτελέσματα μία τέτοια λύση στο θέμα των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων.
Υ.Γ.: Πόσο θεϊκό θα είναι να γίνω μηχανικός και να μην έχει χρειαστεί να πατήσω ούτε μία φορά μέσα στο κατάπτυστο Ε.Μ.Π.;
Υ.Γ.2: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Όλα μου φαίνονται μπλε.
www.korinthia.gr
www.korinthorama.gr
www.korinthos.gr
www.kiato.gr
www.xylokastro.gr
www.evrostini.gr
basika 8a ginei D.M.I.T.???(Department of Mechanics of Informatics and Telecommunications)na to leme mechanics kai oxi Engineerings giati 8a einai san na leme M.I.T me to D.M.I.T.
kai sth xeiroterh den leme to D
pantou kai panta parasito!!![]()
![]()
lene gia mena oi omorfes den kserw pou pataw...
Θρυλε μου η ζωη
δεν ξερω τι θα πει
μονο εσενα εγω
εχω στο μυαλο...
Εγώ λέω να βάλουμε στον πέμπτο χρόνο κάνα μάθημα παραπάνω ηλεκτρονικής κλπ να γίνουμε και ηλεκτρολόγοι εκτός από μηχανικοί.2 σε 1....
Καλά είμαστε έτσι όπως είμαστε τώρα, δεν είναι λύση να μπούμε στο ΤΕΕ μόνο και μόνο επειδή το δικό μας αντίστοιχο είναι gtp ...![]()
Last edited by Link; 25-06-2007 at 22:15.
The first rule of Fight Club is, you do not talk about Fight Club.
The second rule of Fight Club is, you DO NOT talk about Fight Club.
Third rule of Fight Club, someone yells Stop!, goes limp, taps out, the fight is over.
Fourth rule, only two guys to a fight.
Fifth rule, one fight at a time, fellas. Sixth rule, no shirt, no shoes.
Seventh rule, fights will go on as long as they have to.
And the eighth and final rule, if this is your first night at Fight Club, you have to fight.
Χαλαρώστε,τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα και δεν υπάρχει και λόγος για πανηγύρια εκτός των άλλων.Δηλαδή τόσο καιρό που βρίζατε τα πολυτεχνεία και το ''διεφθαρμένο'' ΤΕΕ ελπίζατε απλά να μπούμε κι εμείς σε αυτό;Μπορεί να ναι καλό να μπούμε για το εργασιακό μέλλον μας,μπορεί και όχι..![]()
Bookmarks