Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA2K18 REVIEW - Κυκλοφορεί για PS4, PS3, Switch, Xbox One, 360, PC

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • NBA2K18 REVIEW - Κυκλοφορεί για PS4, PS3, Switch, Xbox One, 360, PC

  loading...
  Το NBA 2K18 είναι μια σκληρή και δύσκολη προσομοίωση. Εάν θέλετε να εξελιχθείτε σε πραγματικά καλούς παίκτες, πρέπει να δουλέψετε πολύ. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι βελτίωσης των δεξιοτήτων σας, ανεξάρτητα από το πώς θέλετε να παίξετε. Και το γεγονός ότι υπάρχουν τόσα πολλά να κάνετε είναι ένα μπόνους, γιατί στο γήπεδο, το NBA 2K18 είναι επίσης μια εκπληκτικά καλά κατασκευασμένη εμπειρία. Θα πρέπει όμως να τονιστεί ότι δεν έχει ιδιαίτερες βελτιώσεις από το NBA 2K18.

  Το πρώτο πράγμα που χτυπά στο μάτι είναι το πώς φαίνεται και μοιάζει όπως ένα πραγματικό επαγγελματικό παιχνίδι μπάσκετ. Η προσοχή στη λεπτομέρεια της σειράς 2K ήταν πάντα απίστευτη και φέτος είναι η καλύτερη. Χρησιμοποιώντας την προεπιλεγμένη κάμερα, είναι δύσκολο να διακρίνεις μεταξύ του παιχνιδιού και μιας πραγματικής εκπομπής NBA. Ο μεγάλος σε ποικιλία διαλόγων σχολιασμός και η τρισδιάστατη χημεία των Ernie Johnson, Kenny Smith και Shaquille O'Neal κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ανεβάζουν επίπεδο το Game.

  Διαβάστε : FIFA 18 Review – Κυκλοφορεί για PS4,PS3 Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch, PC

  Το NBA 2K18 θα το βρείτε και στο Nintendo Switch με χαμηλότερου επιπέδου χαρακτηριστικά, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται εξαιρετικό, ακόμα και αν υπολείπεται σε σύγκριση με τις γνωστές κονσόλες. Φυσικά, υπάρχει το πρόσθετο πλεονέκτημα του παιχνιδιού σε φορητό τρόπο λειτουργίας, το οποίο επίσης συμβάλλει στη μείωση των bugs λόγω της μικρής οθόνης του Switch.

  Τα controls του NBA 2K18 παραμένουν σε μεγάλο βαθμό τα ίδια από την πρώτη εγκατάσταση του Pro Stick στο 2K14. Η κίνηση γίνεται με το αριστερό κουμπί ενώ το δεξί ελέγχει τα πράγματα όπως τα γυρίσματα, όπου τελειώνετε με πλάτη και το χειρισμό της μπάλας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουμπιά για να πασάρετε και να σουτάρετε, οπότε αν δεν σας αρέσει να παίζετε με το Stick δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση τα stick contros είναι ικανοποιητικά, ειδικά όταν περνάτε τον αμυντικό και κάνετε drive προς το καλάθι για layup. Νιώθεις ότι η μπάλα είναι τελείως υπό τον έλεγχό σου.  Για να πετύχει ένας παίκτης στο NBA 2K18 χρειάζεται ένα ορισμένο επίπεδο μπασκετικού IQ. Πρέπει να είστε σε θέση όχι μόνο να εντοπίσετε ανοικτούς συμπαίκτες αλλά και να γνωρίζετε πότε να πασάρετε και ποιος τύπος πάσας είναι ο καλύτερος για κάθε κατάσταση. Πρόκειται επίσης για τον καθορισμό των screens, τη σκληρή άμυνα και την κατανόηση των δυνατοτήτων των παικτών σας. Ευτυχώς υπάρχει ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε μέσω του 2KU. Αυτή η λειτουργία εκμάθησης και εκπαίδευσης σας επιτρέπει να μάθετε τα πάντα, από τα στυλ πάσας μέχρι και τα screens. Είναι καλοφτιαγμένο, με επιλογές freestyle και scrimmage και είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την τελειοποίηση του παιχνιδιού σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ήττες μέχρι να μάθετε όλα τα κόλπα.

  Υπάρχουν πολλοί τρόποι παιχνιδιού, με κάθε λειτουργία να σας δίνει πολλές έξτρα κινήσεις πάνω στη μπάλα. Το Play Now έχει επιλογές για να παίξετε μονά παιχνίδια εναντίον του AI on line, στο Blackpool Streetball Mode ή εναντίον φίλων. Το MyCareer σας επιτρέπει να ανταγωνίζεστε άλλους παίκτες σε ότι ήταν γνωστό σε προηγούμενα παιχνίδια NBA 2K ως MyPark, ένα παιχνίδι pick-up streetball που βρίσκεται τώρα στο MyCareer Neighborhood. Χρησιμεύουν ως διασκεδαστικοί τρόποι για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, να αποφορτίστε από την πίεση και να προωθήσετε την εμπειρία σας όπως και τα κέρδη.

  Το MyTeam είναι ένα φανταστικό πρωτάθλημα όπου μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα ξεκλειδώνοντας κάρτες με παίκτες, boosts, playbooks και στολές.

  H μεγάλη αλλαγή - βελτίωση στο φετινό NB2K18 είναι το διευρυμένο MyCareer, ο τρόπος δημιουργίας ενός παίκτη που βασίζεται στην ιστορία με το νέο κεντρικό κόμβο της γειτονιάς. Μπορείτε να επιλέξετε τη θέση σας, την αγαπημένη σας ομάδα και στη συνέχεια να τροποποιήσετε το βλέμμα του παίκτη πριν ξεκινήσει η ιστορία. Το MyCareer ξεκινάει με ένα τουρνουά streetball, όπου προσπαθείτε να αποδείξετε την αξία σας για τους team scouts.

  Διαβάστε : PES 2018 Review – Κυκλοφορεί PS4, PS3, PC Xbox One, Xbox 360

  Έξω από το γήπεδο, το MyCareer έχει μια αρκετά συνηθισμένη ιστορία φτώχειας-πλούτου, με την καθοδήγηση του παίκτη σας από άγνωστο αρχάριο μέχρι να φτάσει σούπερ σταρ. Όταν δεν παίζετε, βρίσκεστε στην γειτονιά, μια νέα προσθήκη που σας επιτρέπει να περιπλανηθείτε σε λίγα αστικά στενά, να παίζετε παιχνίδια, να εξασκείστε, να αγοράζετε ρούχα, παπούτσια και πολλά άλλα. Είστε περιτριγυρισμένοι από άλλους παίκτες 2K18 και τα avatar τους, περπατώντας γύρω από τη γειτονιά και προσπαθώντας να πετύχετε την τελική συνολική βαθμολογία 99, γνωστή ως OVR.

  Υπάρχουν δύο γενικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ανεβάσετε τον παίκτη σας στα υψηλότερα μέρη του NBA 2K18. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε, να παίξετε και να εξασκηθείτε, ή μπορείτε απλά να ξοδέψετε ένα μάτσο εικονικού νομίσματος και να οδηγήσετε τα πράγματα πιο γρήγορα στη κορυφή. Το 99 OVR τοποθετεί τον παίκτη σας στο ίδιο επίπεδο με τον LeBron James, Magic Johnson και ίσως τον μεγαλύτερο παίκτη που έχει παίξει ποτέ το παιχνίδι, τον Michael Jordan. Αλλά για να φτάσετε εκεί απαιτείται τεράστιος όγκος εργασίας - αν δεν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε, φυσικά.  Υπάρχει ένα "Gatorade Power Center" - στην γειτονιά που σας επιτρέπει να χτίσετε το επίπεδο και την εμπειρία για τα Badges και να αυξήσετε το level στο OVR. Τα μίνι-παιχνίδια στο γυμναστήριο είναι εξαιρετικά βαρετά. Περιλαμβάνουν κυρίως εναλλασσόμενες κινήσεις κουμπιών ή stick κινήσεις. Για να παίξετε ένα Mini - Game θα σπαταλήσετε περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία παρά στο Game, καθώς ο χαρακτήρας σας κουνάει τα χέρια και μπαίνει σε ένα, unshapable animation κάθε φορά που κάνετε οποιαδήποτε από τις προπονήσεις. Άσχημο αυτό και πολύ βαρετό.

  Ένα μεγάλο αγκάθι στο νέο NBA2K18, είναι τα microtransactions. Το να κερδίζετε εικονικό νόμισμα παίζοντας παιχνίδια είναι αρκετά δίκαιο για το NBA. Αλλά το ποσό τoυ Virtual Currency και η εμπειρία που κερδίζετε είναι ελάχιστη, ακόμα και κατά τη διάρκεια των περιόδων όπου παίζετε πολύ καλά και είστε στη κορυφή. Τα προηγούμενα χρόνια, το VC ήταν πιο ισορροπήμενο, οπότε η αγορά VC με πραγματικά χρήματα είναι ένα απαραίτητο κακό και μια εμφανής ώθηση από τους Developers. Το νέο NBA 2K18 είναι αρκετά δύσκολο για να μπορέσετε να τα καταφέρετε μόνοι σας χωρίς την αγορά εικονικού νομίσματος.

  Τα προηγούμενα Games αντάμειβαν τους εξειδικευμένους παίκτες με πολλαπλασιαστές δυσκολίας. Το NBA 2K18 τα απομακρύνει όλα αυτά. Μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας παίζοντας ένα μεγάλο παιχνίδι, βάζοντας καλάθια, όντας αφοσιωμένος στην αμυντική αποστολή σας και γενικά παίζοντας καλά. Αλλά δεν υπάρχει καμία ανταμοιβή όταν παίζεις στις μεγαλύτερες δυσκολίες.

  Είναι επίσης δύσκολο να συγκεντρώσετε τα κέρδη σας νωρίτερα από την εποχή MyCareer, διότι ως πρωτοεμφανιζόμενος πρωταθλητής δεν έχετε πολλά λεπτά στο γήπεδο. Αυτή η έλλειψη χρόνου στα παιχνίδια περιορίζει σημαντικά τις ευκαιρίες κέρδους σας. Υπάρχουν και άλλες πιθανότητες να κερδίσετε VC, όπως απαντήσεις σε ερωτήσεις trivia στα Loading, αλλά τα περισσότερα που μπορείτε να κερδίσετε είναι 500 VC αν καταφέρετε να απαντάτε σε κάθε ερώτηση σωστά. Δεν είναι μόνο στατιστικά στοιχεία που δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα με το VC. Τα παπούτσια, τα πουκάμισα, τα τατουάζ, ακόμη και οι περικοπές σας, απαιτούν να ξοδέψετε εικονικό νόμισμα. Αγοράζοντας με πραγματικά χρήματα όλα τα παραπάνω, σας το κάνει πάρα πολύ εύκολο και ανοίγει το δρόμο για την επιτυχία. Αλλά πρέπει να μπει το χέρι καλά στη τσέπη. Μεγάλο φάουλ φέτος.

  Το μπάσκετ είναι ένας τρόπος ζωής, και κάθε χρόνο, το NBA 2K είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού του πολιτιστικού κινήματος. Οι πραγματικοί παίκτες του ΝΒΑ ανησυχούν για τις βαθμολογίες τους στο NBA 2K. Η φετινή είσοδος είναι απίστευτη με πολλούς τρόπους, από τα γραφικά, μέχρι το soundtrack και με τους διαφορετικούς τρόπους Gamaplay . Γίνεται σαφές από νωρίς ότι ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος για να προχωρήσετε είναι να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα, αλλά σαν simulation είναι εξαιρετικό.

  gamereviews.gr
  www.pcstepsgr.blogspot.com

Μηνύματα

Collapse

 • Radrose
  Reply to ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ
  Radrose
  Mia ερώτηση, όταν λέμε "ενέργεια" , είναι η κατάληλη σωστή λέξη?
  Ενέργεια είναι η μαγνητική ηλεκτρική θερμική πυρηνική κλπ, εδώ για ποια...
  Today, 13:57
 • relativer777
  Reply to ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ
  relativer777
  Αγαπητέ φίλε Μανώλη Καλή σου μέρα.
  Όπως σου έχω πει άνοιξα το θέμα αυτό για συζήτηση. Βλέπω όμως ότι Δέν υπάρχουν συζητητές διαθέσιμοι για τη...
  Today, 11:56
 • wooded glade
  Reply to Το κράτος ως διορθωτής
  wooded glade
  Από την οικογένεια Άκη, πριν δηλώσουν οπαδοί Σύριζα, πριν την χειρονομία Χιμένεθ, ένα-ενάμιση ευρώ υπήρχε περίπτωση να το δει κανείς.
  Από το κράτος-διορθωτή...
  Today, 09:52
 • Alien666
  Reply to Το κράτος ως διορθωτής
  Alien666
  Μονος μου. Καλό;;;...
  Today, 09:46
 • wooded glade
  Χρυσή Αυγή - η διαχρονική πορεία
  wooded glade
  Επ' ευκαιρία των τελευταίων δημοσκοπήσεων έριξα μία ματιά στα ποσοστά που πήρε η Χρυσή Αυγή τα τελευταία χρόνια.
  Πριν το 2012 πρακτικά δεν υπήρχε...
  Today, 05:46

Θέματα

Collapse

 • wooded glade
  Χρυσή Αυγή - η διαχρονική πορεία
  wooded glade
  Επ' ευκαιρία των τελευταίων δημοσκοπήσεων έριξα μία ματιά στα ποσοστά που πήρε η Χρυσή Αυγή τα τελευταία χρόνια.
  Πριν το 2012 πρακτικά δεν υπήρχε...
  Today, 05:46
 • Alien666
  Το κράτος ως διορθωτής
  Alien666
  Αφεντικά βρίζουν τους υπαλλήλους τους και τους κάνουν καψώνια.

  "Εκλεκτοί συνάδελφοι" λένε πόσο μας εκτιμούν και από πίσω κινούνται...
  Today, 00:46
 • Alien666
  Το "φαινόμενο" red pill
  Alien666
  Το "κόκκινο χάπι" έχει επικρατήσει ως έκφραση από την ταινία the matrix.

  Σε αυτή την ταινία, ο Μορφέας προσέφερε στον Νίο δύο χάπια,...
  Yesterday, 19:47
 • wooded glade
  Παράξενα μέλη
  wooded glade
  Έχουμε και λέμε:

  ronron, "ελλήνων" αναγέννησις, "παπαδοπουλικός", ένας ολόκληρος θίασος από χρυσαυγίτες, ο άλλος με τον...
  Yesterday, 01:55
 • wooded glade
  Το 32% πήρε μέρισμα Τσίπρα !
  wooded glade
  Το 32% του πληθυσμού πήρε μέρισμα Τσίπρα, λέει τώρα η στατιστική υπηρεσία.
  Δεν αξίζει, ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι, μερικά γλυκά και ένα...
  15-12-2017, 23:16
Working...
X