Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φοιτητής Πληροφορικής; Εδώ Είναι Το Μέρος Για Να Λάμψεις!

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Φοιτητής Πληροφορικής; Εδώ Είναι Το Μέρος Για Να Λάμψεις!

  loading...
  Η πληροφορική και γενικά η επιστήμη των υπολογιστών είναι ένα από τα πιο hot επαγγέλματα και πεδία έρευνας και καινοτομίας στον κόσμο. Αν βρίσκεσαι σε κάποια τέτοια σχολή τότε μόνο τυχερός θα πρέπει να αισθάνεσαι. Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό γεμάτο έξυπνα συστήματα, τεχνητή νοημοσύνη, φουτουριστικά οχήματα ακόμα και με τους ίδιους μας τους εγκεφάλους να βρίσκονται άμεσα συνδεδεμένοι με όλη τη παγκόσμια γνώση.

  ΠαρΆ όλα αυτά, όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, η σχολή μόνο δεν αρκεί. Αυτό που μετράει εκεί έξω και αυτό που θα σου ανοίξει πόρτες είναι τα προσωπικά σου projects, οι προσωπικές σου εργασίες, η συμμετοχή σε διαγωνισμούς και γενικά πράγματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

  Το showmeyourcode είναι μία κοινότητα η οποία έχει σκοπό να ενθαρρύνει όλους τους λάτρεις του προγραμματισμού να ασχοληθούν ενεργά με την υλοποίηση εφαρμογών και την επίλυση προβλημάτων δίνοντας τους παράλληλα σημαντικά προσωπικά οφέλη.

  Πρόκειται για μια πλατφόρμα στην οποία ο καθένας μπορεί να ανεβάζει open source εφαρμογές ή άρθρα επώνυμα, έχοντας επιπλέον τη δυνατότητα να βγάζει χρήματα από αυτά με donations ή από διαφημίσεις.

  Τα οφέλη για έναν φοιτητή πληροφορικής ακόμα και αν είναι αρκετά άπειρος είναι πολλά.

  Αρχικά η δουλειά του καθενός θα προβάλλεται σε ένα μεγάλο αριθμό ατόμων που επισκέπτονται το site. Κατά μέσο όρο ο αριθμός αυτός είναι περίπου 7000 μοναδικοί επισκέπτες το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν τις δημιουργίες σου πράγμα το οποίο θα δώσει feedback, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για έναν νέο προγραμματιστή. Επιπλέον σημαίνει ότι πολλά άτομα που σχηματίζουν ομάδες προγραμματιστών ή επιχειρήσεις θα δουν τη δουλειά σου και πιθανόν να σου κάνουν διάφορες προτάσεις και να σου δώσουν ευκαιρίες, πράγμα που συμβαίνει ήδη στο showmeyourcode. Από την εμπειρία μας τον τελευταίο χρόνο αυτό είναι το σημαντικότερο όφελος που μπορεί να αποκομίσει κάποιος.

  Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να βγάλεις άμεσα χρήματα. Ο κάθε χρήστης έχει ένα donate button που συνδέεται με τον paypal λογαριασμό του. Έτσι όποιος βρει τη δημιουργία σου χρήσιμη ή σημαντική μπορεί εύκολα να σε επιβραβεύσει με κάποια χρήματα. Επιπλέον ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να προσθέσει τις δικές του διαφημίσεις (από google ή από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία) και να κερδίζει άμεσα κάποια χρήματα από αυτές.

  Τέλος, τον τελευταίο καιρό ξεκίνησε η κατηγορία “university projects” στην οποία ο κάθε χρήστης μπορεί να ανεβάσει τα project τα οποία έκανε στη σχολή του σε ένα μοναδικό link το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στο βιογραφικό του σημείωμα ή οπουδήποτε αλλού του φανεί χρήσιμο.

  Για να γίνεις μέλος στη κοινότητα αρκεί να επισκεφτείς το http://showmeyourcode.org/ και να επιλέξεις “sign up”. Όλες οι υπηρεσίες, ο χώρος στο site, ο χώρος στον server κτλ παρέχονται δωρεάν και η εγγραφή δεν αποτελεί φυσικά κάποια δέσμευση.

  Όποτε θελήσεις μπορείς να επιλέξεις upload προσφέροντας στον κόσμο γνώση και υπηρεσίες και φυσικά προσφέροντας στον εαυτό σου ένα άνοιγμα στην αγορά εργασίες και πολλές μελλοντικές ευκαιρίες.
  Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter.

Μηνύματα

Collapse

 • wooded glade
  Reply to Σύριζα-USA
  wooded glade
  Τι άλλο πρέπει να κάνει μία κυβέρνηση για να χαρακτηριστεί ακροδεξιά ;
  Να κάνει εθνική εορτή τα γενέθλια του Χίτλερ ;

  Έχουμε και λέμε:...
  Today, 16:58
 • Radrose
  Reply to Πόσους σκότωσε ο Στάλιν;
  Radrose
  ronron, έριξα μια ματιά στην 2η σελίδα, δεν ζητάω σεντόνια με κατεβατά που περιγρ΄φουν στοιχεία και κόντρα στοιχεία.
  Μια άποψη που να στηρίζεται...
  Today, 13:40
 • Radrose
  Reply to Γη ΕΛΛΗΝΙΚΗ τότε και σήμερα - Β. ΗΠΕΙΡΟΣ
  Radrose
  Το ζητούμενο είναι ως τι ξεκίνησε η επανάσταση και η απάντηση είναι αυτή που έδωσα.
  Το τι "εθνικότητας" ήταν η Φ.Ε., αυτό πόση σημασία...
  Today, 13:29
 • Cloud87
  Reply to Σύριζα-USA
  Cloud87
  Και εγώ θεωρώ τον Λένιν πολύ πιο σπουδαίο από τον Χίτλερ. Είμαι μαρξιστής; Οχι. Κατά τα άλλα ας μην το ξανασυζητήσουμε γιατί είσαι φάουλ σε αυτή σου την...
  Today, 10:09
 • Cloud87
  Reply to Σύριζα-USA
  Cloud87
  "πρώην κομμουνιστής"; Ρε man τι έγινε αυτό που "πως νιώθουμε που θα έχουμε τον Σύριζα για άλλα 20 χρόνια στη πλάτη μας;" Με τόση ευκολία...
  Today, 10:04

Θέματα

Collapse

Working...
X