Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προτάσεις και Παρατηρήσεις για το Σύλλογο Φοιτητών και το Τμήμα

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Προτάσεις και Παρατηρήσεις για το Σύλλογο Φοιτητών και το Τμήμα

    loading...
    Moved posts από το περσυνό thread σε καινούργιο.

    Προσοχή! Το thread αφορά ζητήματα σχετικά με το Σύλλογο Φοιτητών και τη σχολή!
    d3m

    ================================================== =====================


    Το παρακάτω είναι ένα mail που έστειλα στην αδερφή μου, η οποία μπήκε φέτος στη σχολή.
    Το γράφω και εδώ γιατί πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει και άλλους πρωτοετείς :)
    Επίσης πιστεύω ότι καλό θα ήταν κάποιος από τους mods να το μεταφέρει και σε κανένα sticky-thread εντός του θρεντ του πρώτου εξαμήνου γιατί εδώ θα χαθεί.



    Λοιπόν οι κωδικοί σου γενικότερα είναι οι εξής:
    username: sdiEE00AAA
    password: *****
    [όπου ΕΕ το έτος εγγραφής και ΑΑΑ ο αριθμός μητρώου]

    Οι σελίδες που μπορείς να μπεις είναι αυτές:
    - https://my-studies.uoa.gr/ <-- αυτή είναι η σελίδα της γραμματείας όπου 1)μπορείς να βλέπεις τα μαθήματα ανα εξάμηνο, 2)να κάνεις δηλώσεις μαθημάτων, 3)να βλέπεις τις διάφορες βαθμολογίες σου ανα μαθήματα και εξεταστικές και 4)να ζητάς διάφορα πιστοποιητικά που πολλές φορές χρειάζονται στον μπαμπά και στη μαμά για τη δουλεία τους. Το email σου είναι: sdiEE00AAA@di.uoa.gr
    - https://my-studies.uoa.gr/sitisi <-- αυτή είναι η σελίδα της γραμματείας όπου κάνεις αίτηση για την κάρτα σίτισης
    - https://webmail.noc.uoa.gr/ <-- αυτή είναι η σελίδα του e-mail σου όπου 1)μπορείς να το χρησιμοποιείς για κάθε επικοινωνία σου και ενδείκνυται κυρίως για την τυχόν επικοινωνία σου με κάποιον καθηγητή, 2)λαμβάνεις ανακοινώσεις που αφορούν το Πανεπιστήμιο γενικά και το τμήμα συγκεκριμένα στους αντίστοιχους υποκαταλόγους
    - https://wifi.uoa.gr/ <-- αυτή είναι η σελίδα απ' όπου όταν πιάνεις ασύρματο δίκτυο του πανεπιστημίου Αθήνας θα βάζεις τους παραπάνω κωδικούς σου και θα συνδέεσαι
    - http://email.uoa.gr/help/index.php <-- αυτή είναι η σελίδα απ' όπου μπορείς 1)να ανοίξεις την ιστοσελίδα σου στο Πανεπιστήμιο Αθήνας, 2)να ανοίξεις ένα διαδικτυακό χώρο του πανεπιστημίου όπου μπορείς να ανεβάζεις ό,τι θέλεις (εργασίες, διαφάνειες,... μέχρι μουσική και ταινίες) χωρητικότητας εως και 4GB, 3)να δημιουργείς "ψεύτικους" λογαριασμούς που διαρκούν 1 βδομάδα ώστε να αποκτουν και οι φίλοι/συνεργάτες σου πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο χωρίς να τους δίνεις τους δικούς κωδικούς 4)και άλλα πολλά
    - http://eudoxus.gr/ <-- αυτή είναι η σελίδα όπου μπορείς να κάνεις 1)δήλωση για καινούργια συγγράμματα (αυτά που δικαιούσαι και συμπίπτουν με τα συγγράμματα που έχουν προτείνει οι καθηγητές στην γραμματεία), 2) να ανταλλάξεις συγγράμματα που έχεις ήδη και δεν τα χρειάζεσαι πλέον με άλλους φοιτητές, 3) να βρεις σημειώσεις και άλλα βιβλία που παρέχονται δωρεάν από καθηγητές κλπ...
    Last edited by d3m; 21-03-2013, 12:46.
    my website || StudentGuru UoA || FOSS UoA
    ================================================== ====================
    Τα μυστικά του Παρθενώνα [ part1 ] | [ part2 ] ] | [ part3 ] | [ part4 ]
    οι υπολογιστές στην αρχαιότητα part1|οι υπολογιστές στην αρχαιότητα part2

  • #2
    +

    http://di.forums.gr
    <- Ο πιο εύκολος τρόπος να μάθεις info για οποιοδήποτε μάθημα και οτιδήποτε έχει να κάνει με το τμήμα. SOS: Γραφτείτε omerta.
    http://di.forum.sokosnet.com <- Μπες και θα δείς

    για να μπούνε στο κουρμπέτι από τώρα για αυτούς ισχύει το ν+2
    Last edited by Liakos13; 06-10-2012, 11:55.
    "Φαντασιώνεσαι να φτάσεις,να αγγίξεις του μυαλού σου την τηλεόραση!!!Kαι είναι σαν κόλαση,που ψάχνεις αφορμή να βάλεις όρια σε αυτά που μπορέις..."

    ΑΝ.ΑΡ.ΣΥ.Π ΕΑΑΚ

    Comment


    • #3
      Originally posted by ironick View Post
      Το παρακάτω είναι ένα mail που έστειλα στην αδερφή μου, η οποία μπήκε φέτος στη σχολή.
      Το γράφω και εδώ γιατί πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει και άλλους πρωτοετείς :)
      Επίσης πιστεύω ότι καλό θα ήταν κάποιος από τους mods να το μεταφέρει και σε κανένα sticky-thread εντός του θρεντ του πρώτου εξαμήνου γιατί εδώ θα χαθεί.
      θα τα βαλω στη πρωτη σελιδα των γενικών αποριών
      di.uoa.gr.::.my-studies.::.e-class.::.StudClub(Facebook - Twitter)
      Just an old story
      Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση

      Comment


      • #4
        Για το ζήτημα που προέκυψε με την προαιρετική πρόοδο στην Ανάλυση Ι: http://anarsypeaak.blogspot.gr/2012/...g-post_11.html
        "Φαντασιώνεσαι να φτάσεις,να αγγίξεις του μυαλού σου την τηλεόραση!!!Kαι είναι σαν κόλαση,που ψάχνεις αφορμή να βάλεις όρια σε αυτά που μπορέις..."

        ΑΝ.ΑΡ.ΣΥ.Π ΕΑΑΚ

        Comment


        • #5
          Ρε παίδες το site του συλλόγου δεν το ενημερώνει κανείς? Μπήκα να δω για αύριο κάποια στιγμή που δεν ένιωθε το forums και έχει τελευταία ανακοίνωση από πέρσι. Καλά που τα στέλνετε και με mai τουλάχιστον :P
          [ my site | my twitter | foss-uoa | One Piece ]

          Comment


          • #6
            Originally posted by SpartanGeorge View Post
            Ρε παίδες το site του συλλόγου δεν το ενημερώνει κανείς? Μπήκα να δω για αύριο κάποια στιγμή που δεν ένιωθε το forums και έχει τελευταία ανακοίνωση από πέρσι. Καλά που τα στέλνετε και με mai τουλάχιστον :P
            Δεν ενημερώνει η ΔΑΠ το site; Εντύπωση μου κάνει.

            Comment


            • #7
              Έχουν βγει ένα σωρό φήμες με τα ελεύθερα μαθήματα για το τι πρόκειται να δωθεί και τι όχι σε διαθεσιμότητα για να το επιλέξουμε! Πότε θα ξέρουμε επίσημα ποια μαθήματα μπορούμε να πάρουμε;
              rm -rf ~/.mozilla

              Comment


              • #8
                Κάθε Τρίτη 9-11 δεν υπάρχει μάθημα στην Α2 (από ότι βλεπω στο πρόγραμμα).
                Οι περιττοί όμως κάνουν 9-11 Θεωρία Υπολογισμού στη Ζ που έχει κάμερα για τα μπαζα και και δεν φαίνονται αυτά που γράφει ο Ροντογιάννης. Εν τω μεταξύ μεσω της τηλεμετάδοσης βλέπουμε μόνο τον μισό πίνακα.
                Επιπλέον κατι πρεπει να παθαίνει η κάμερα γιατί καθε μερικές μέρες λέει stream not found.

                Σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ; Ποιος καθηγητής είναι υπεύθυνος για την κατάταξη των μαθημάτων σε αίθουσες?

                //Εν τω μεταξύ είναι κι άλλα παιδιά που ρωτάνε στο φόρουμ για σημειώσεις των μαθηματων από τον Ροντογιάννη γιατί ούτε εκείνοι τα βλεπαν καλά από τον πινακα.
                Last edited by Hasta la vista; 24-10-2012, 16:24.
                φιλάκι?

                δώστε αίμα. Σώζει ζωές. Λαϊκό νοσοκομείο-αιμοδοσία: καθημερινά 8.30-19.00. , Σάββατο-Κυριακή: 9:00- 14:00 Πληροφ.: 2107456000
                96% of us rely on the other 4% to give blood. Please don’t leave it to someone else.
                If you’re generally healthy and aged between 17 and 65, do something amazing.... Give blood

                Comment


                • #9
                  θέλω να γράψω κάτι εδώ και καιρό.Στο χωματόδρομο λίγο πιο κάτω από το αμφιθέατρο,υπάρχει ένας πυροσβεστικός κρούνος,που έιναι χαλασμένος και βγάζει νερό.Σε ποιον μπορούμε να απευθυνθούμε για αυτό;;Πάει πάρα μα πάρα πολύ νερό τζάμπα
                  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ'ΣΑΙ ΜΟΝΟΣ!!!
                  Βγήκαμε στους δρόμους για να ακουστούμε μέσα στη νύχτα των άλλων
                  Υπάρχει ακόμα,υπάρχει κάτι που δεν έχει χαθεί

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Mithrandir6 View Post
                    θέλω να γράψω κάτι εδώ και καιρό.Στο χωματόδρομο λίγο πιο κάτω από το αμφιθέατρο,υπάρχει ένας πυροσβεστικός κρούνος,που έιναι χαλασμένος και βγάζει νερό.Σε ποιον μπορούμε να απευθυνθούμε για αυτό;;Πάει πάρα μα πάρα πολύ νερό τζάμπα
                    Δοκίμασε με ένα τηλέφωνο στην ευδαπ αρχικά. Νομίζω αυτοί είναι υπεύθυνοι.

                    Επίσης, κάτι άλλο, μήπως θα έπρεπε να καλυφτεί καμμια γούβα στα γύρω δρομάκια από το αμφιθέατρο γιατί καποια μέρη είναι σαν ναρκοπέδιο
                    rm -rf ~/.mozilla

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by GreekTeo View Post
                      Δοκίμασε με ένα τηλέφωνο στην ευδαπ αρχικά. Νομίζω αυτοί είναι υπεύθυνοι.

                      Επίσης, κάτι άλλο, μήπως θα έπρεπε να καλυφτεί καμμια γούβα στα γύρω δρομάκια από το αμφιθέατρο γιατί καποια μέρη είναι σαν ναρκοπέδιο
                      Τι να καλυφθεί, όλη η σχολή έτσι σάπια είναι, σ'αυτό το θέμα. Κάθε μέτρο και σπασμένο αμορτισέρ.
                      TopGear
                      Some say he has named every single blade of grass surrounding the Top Gear test track. And that he was a CIA experiment gone wrong. All we know is, he is called The Stig...
                      Γνήσια θύρα 21 1975 - Original 21 1982
                      Rory Gallagher
                      Robbie Williams

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Hasta la vista View Post
                        Κάθε Τρίτη 9-11 δεν υπάρχει μάθημα στην Α2 (από ότι βλεπω στο πρόγραμμα).
                        Οι περιττοί όμως κάνουν 9-11 Θεωρία Υπολογισμού στη Ζ που έχει κάμερα για τα μπαζα και 1ον μάλλον δεν είναι hd και δεν φαίνονται τα γράμματα στο 1/2 του πίνακα στο οποίο γράφει ο Ροντογιάννης (όταν γράφει στο άλλο 1/2 μόνο ακούμε) και 2ον, κάθε μερικές μέρες λέει stream not found.
                        Mπορούν οι εκπρόσωποι του συλλόγου φοιτητών να ζητήσουν να αλλάξει αίθουσα το μάθημα και από τη Ζ να γίνεται στην Α2;

                        Eγώ γι αυτό σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ; Ποιος καθηγητής είναι υπεύθυνος για την κατάταξη των μαθημάτων σε αίθουσες?


                        //Εν τω μεταξύ είναι κι άλλα παιδιά που ρωτάνε στο φόρουμ για σημειώσεις των μαθηματων από τον Ροντογιάννη γιατί ούτε εκείνοι τα βλεπαν καλά από τον πινακα.
                        Οποιος ξερει ας απαντήσει παρακαλώ.
                        φιλάκι?

                        δώστε αίμα. Σώζει ζωές. Λαϊκό νοσοκομείο-αιμοδοσία: καθημερινά 8.30-19.00. , Σάββατο-Κυριακή: 9:00- 14:00 Πληροφ.: 2107456000
                        96% of us rely on the other 4% to give blood. Please don’t leave it to someone else.
                        If you’re generally healthy and aged between 17 and 65, do something amazing.... Give blood

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Hasta la vista View Post
                          Οποιος ξερει ας απαντήσει παρακαλώ.
                          Αρχικά επικοινώνησε με τον Ροντογιάννη τον ίδιο. Από την στιγμή που η αίθουσα είναι εντελώς κενή δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα. Στείλε και στον Σταματόπουλο και βλέπεις :)
                          rm -rf ~/.mozilla

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by GreekTeo View Post
                            Αρχικά επικοινώνησε με τον Ροντογιάννη τον ίδιο. Από την στιγμή που η αίθουσα είναι εντελώς κενή δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα. Στείλε και στον Σταματόπουλο και βλέπεις :)
                            Εχω στείλει στον Ροντογιάννη και με έγραψε.
                            Για τον Σταματόπουλο: Κι αλλη φορά του είχα πει κάτι για το πρόγραμμα της εξεταστικής και μου είπε ότι αφού δεν είσαι ενεργός φοιτητής, νομίζεις ότι μας νοιάζει ; (Παράφραση εκανα.) Τελοσπάντων.

                            Γι' αυτό έλεγα να το έλεγε καποιος εκπρόσωπος φοιτητών για να τον πάρουν στα σοβαρά.
                            φιλάκι?

                            δώστε αίμα. Σώζει ζωές. Λαϊκό νοσοκομείο-αιμοδοσία: καθημερινά 8.30-19.00. , Σάββατο-Κυριακή: 9:00- 14:00 Πληροφ.: 2107456000
                            96% of us rely on the other 4% to give blood. Please don’t leave it to someone else.
                            If you’re generally healthy and aged between 17 and 65, do something amazing.... Give blood

                            Comment


                            • #15
                              το ενεργος τι σημαινε γιατι δεν το καταλαβα?οτι δεν εισαι <4 ετος?
                              Νιεχ

                              Comment

                              Μηνύματα

                              Collapse

                              Θέματα

                              Collapse

                              Working...
                              X