Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πιθανότητες & Στοιχεία Στατιστικής - Χελιώτης Δ. (Χειμερινό 2010-2011)

Collapse

Μηνύματα

Collapse

Θέματα

Collapse

X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Πιθανότητες & Στοιχεία Στατιστικής - Χελιώτης Δ. (Χειμερινό 2010-2011)

    Διδάσκων: Χελιώτης Δημήτρης
    E-mail επικοινωνίας: dcheliotis [at] math.uoa.gr
    Γραφείο: 314 στο Μαθηματικό
    Phone : 210-7276508
    Fax : 210-7276381

    Ώρες Διαλέξεων:Τετάρτη 13:00-15:00 | Παρασκευή 14:00-16:00

    Ιστοσελίδα Μαθήματος: http://users.uoa.gr/~dcheliotis/Pith...rikis2010.html

    Ιστοσελίδα κ. Χελιώτη: http://users.uoa.gr/~dcheliotis

    Τρόπος Εξέτασης:
    Τελικό Διαγώνισμα Εξεταστικής.
    Originally posted by RodGer View Post
    Ρώτησα σήμερα στο διάλειμμα και είπε ότι ίσως να αντιστοιχεί περίπου το 70% στις Πιθανότητες και περίπου το 30% στη Στατιστική.

    Προτεινόμενο Σύγγραμμα(v2003)

    Οι σημειώσεις του κ. Χαραλαμπίδη: http://users.uoa.gr/~ccharal/gr/cour...tat/index.html

    Σημειωσεις:

    By DexterGR:

    Μαθημα 2ο
    Μαθημα 4ο

    By oldboy:

    Μάθημα 1ο
    Μάθημα 2ο
    Μάθημα 3ο
    Μάθημα 4ο
    Μάθημα 5ο
    Μάθημα 6ο
    Μάθημα 7ο
    Μάθημα 8ο
    Μάθημα 9ο
    Μάθημα 10ο
    Μάθημα 11ο
    Μάθημα 1ο-9ο

    By sandu(scanned by bill13):

    Μάθημα 1ο
    Μάθημα 2ο
    Μάθημα 3ο
    Μάθημα 4ο
    Μάθημα 5ο
    Μάθημα 6ο
    Μάθημα 7ο
    Μάθημα 8ο
    Μάθημα 9ο
    Μάθημα 1ο-6ο

    Ολες μαζι:
    εδω και εδω

    Και σε ενα αρχειο απο olspookishmagus και απο RodGer

    Ύλη:

    Ύλη
    Κεφάλαια και παράγραφοι απο τις σημειώσεις του κ. Χαραλαμπίδη. Σε παρένθεση, οι παράγραφοι απο το σύγγραμμα των Δαμιανού, Παπαδάτου, Χαραλαμπίδη.

    Πιθανότητες

    * 1.3-1.8. (1.3-1.8). Κλασική πιθανότητα, δέσμευση, ανεξαρτησία.
    * 2. (2). Κατανομές τυχαίων μεταβλητών.
    * 3.1, 3.2, 3.3.1, 3.5. (3.1, 3.2, 3.3.1, 3.5). Βασικές διακριτές κατανομές.
    * 4.1, 4.2.1, 4.3. (4.1, 4.2.1, 4.3). Βασικές συνεχείς κατανομές.
    * 5.1-5.4, τμήμα της 5.5 (5.1-5.4, τμήμα της 5.5). Διδιάστατες τυχαίες μεταβλητές.

    Στατιστική

    * 6.1, 6.2. (7.1, 7.4). Στατιστικές συναρτήσεις.
    * 7.1, 7.4. (7.2, 7.3, 8.1-8.3). Εκτιμητική. Διαστήματα εμπιστοσύνης.
    * 8.1, 8.2. (9.1, 9.2.1). Έλεγχοι υποθέσεων.

    (kudos to S1lV3r._.RAnG3r)


    ---------------------------------------------------------------------------------------------


    Ακολουθεί η ύλη του μαθήματος.Τα κεφάλαια και οι παράγραφοι αναφέρονται στις σημειώσεις του κ. Χαραλαμπίδη. Σε παρένθεση, οι παράγραφοι απο το σύγγραμμα των Δαμιανού, Παπαδάτου, Χαραλαμπίδη.

    Πιθανότητες

    * 1.3-1.8. (1.3-1.8). Κλασική πιθανότητα, δέσμευση, ανεξαρτησία.
    * 2. (2). Κατανομές τυχαίων μεταβλητών.
    * 3.1, 3.2, 3.3.1, 3.5. (3.1, 3.2, 3.3.1, 3.5). Βασικές διακριτές κατανομές.
    * 4.1, 4.2.1, 4.3. (4.1, 4.2.1, 4.3). Βασικές συνεχείς κατανομές.
    * 5.1-5.5. Διδιάστατες τυχαίες μεταβλητές.
    &! nbsp; * Το κεντρικό οριακό θεώρημα. Απο φυλλάδιο στην e-class.

    Στατιστική

    * 6.1, 6.2. (7.1, 7.4). Στατιστικές συναρτήσεις.
    * 7.1, 7.4 ως και παράδειγμα 4.1 (7.2, 7.4, 8.1-8.3.1). Εκτιμητική. Διαστήματα εμπιστοσύνης.

    Για το κεφάλαιο 5, καλό είναι να διαβάσει κανείς τις σημειώσεις απο την τάξη γιατί κάναμε αρκετά παραδείγματα. Το ίδιο ισχύει ακόμα περισσότερο για το κομμάτι της στατιστικής.

    Ένα φυλλάδιο στα έγγραφα του μαθήματος καλύπτει το κεντρικό οριακό θεώρημα. Είναι και αυτό στην ύλη. Το κάναμε στην τάξη.

    (kudos to nightcrawler)

    Τα αφηνω και τα 2 εδω για να υπαρχουν οι διαφορες που ειχε πει και που δηλωθηκαν τελικα..

    Ανακοινώσεις:

    Η εξεταση ειναι για τις 10/02 αλλα συζητιεται το ενδεχομενο αναβολης λογο της πανελλαδικης απεργιας..
    Last edited by xe3r; 07-02-2011, 17:01.
    Foss UoA
    --------------------------------------------------------------------------------------
    xkcd/abstruse goose
    --------------------------------------------------------------------------------------
    My Twitter
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Addiction

  • #2
    allakse o kathigitis?kseroume tpt giauton?
    UNLEASH THE BEAST

    Do it or Do not.There is no Try
    Σασα, Πετρουλα ηρθε η σειρα σας...

    Comment


    • #3
      Originally posted by larry_tsoukou View Post
      allakse o kathigitis?kseroume tpt giauton?
      Είναι νέος και πρώτη φορά διδάσκει στο τμήμα μας, οπότε δεν υπάρχουν πληροφορίες γι' αυτόν...
      Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, αλλά καταλαμβάνει χίλιες φορές περισσότερη μνήμη...



      Σημειώσεις Μαθημάτων 2ου, 3ου, 4ου Έτους by
      Gcc

      Comment


      • #4
        mallon ..... ektos kai an einai kapoios allos
        http://noether.math.uoa.gr/academic-...et_language=en
        Comment my work-[New interactive site - Last update 03-10-2009] (*Song of the day-Users' Photos*)
        Μωρο μου μέθυσες??Εκλασες απο το ποτό ή μήπως έχε..ες ?
        ..και γαμιότανε και ξεσκιζότανε...

        supernova lover
        Life is just coding , fucking and drinking
        Για τα υπόλοιπα ρωτήστε 3τομήτες.

        Comment


        • #5
          Originally posted by asxoliastos View Post
          mallon ..... ektos kai an einai kapoios allos
          http://noether.math.uoa.gr/academic-...et_language=en
          ayto to link ti parapanw plhrofories mas dinei?

          ante na doume ti tha ginei fetos me ayto to mathima...
          ------------------------>Πουλάω/Χαρίζω Βιβλία<------------------------

          -------------------> Michael Jackson Tribute Thread <-------------------

          Comment


          • #6
            Eκανε από τις διαφάνειες του Χαραλαμπίδη? Τι έκανε σήμερα γενικά?
            φιλάκι?

            δώστε αίμα. Σώζει ζωές. Λαϊκό νοσοκομείο-αιμοδοσία: καθημερινά 8.30-19.00. , Σάββατο-Κυριακή: 9:00- 14:00 Πληροφ.: 2107456000
            96% of us rely on the other 4% to give blood. Please don’t leave it to someone else.
            If you’re generally healthy and aged between 17 and 65, do something amazing.... Give blood

            Comment


            • #7
              καμιά πληροφορία έχουμε ??
              I am the captain of my soul..

              Comment


              • #8
                Loipon 1.to biblio allazei
                2.Egine ths pornhs apo fasaria.
                3.trexei arketa.
                4.fainetai synergasimos
                5.4 selides xeirografes shmeiwseis.
                6.leei mallon oi palies diafaneies kanoun ok
                7.eftase mexri to pollaplasiastiko
                ΤΗΛΕΜΕΤΑΔΟΣΗ στο λαό!!

                Α ρε Λοβέρδο... Ετοιμάσου...

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Synthelectric View Post
                  Loipon 1.to biblio allazei
                  2.Egine ths pornhs apo fasaria.
                  3.trexei arketa.
                  4.fainetai synergasimos
                  5.4 selides xeirografes shmeiwseis.
                  6.leei mallon oi palies diafaneies kanoun ok
                  7.eftase mexri to pollaplasiastiko
                  τhanks για την μαζεμένη πληροφόρηση! Το πολλαπλασιαστικό ποιο είναι? Οι συνδιασμοί?
                  φιλάκι?

                  δώστε αίμα. Σώζει ζωές. Λαϊκό νοσοκομείο-αιμοδοσία: καθημερινά 8.30-19.00. , Σάββατο-Κυριακή: 9:00- 14:00 Πληροφ.: 2107456000
                  96% of us rely on the other 4% to give blood. Please don’t leave it to someone else.
                  If you’re generally healthy and aged between 17 and 65, do something amazing.... Give blood

                  Comment


                  • #10
                    Nai eftase mexri kai syndyastikh methodo.

                    Pantws paidia trexei polyyy... kai de stamataei me thn kamia..
                    Last edited by Synthelectric; 02-10-2010, 19:26.
                    ΤΗΛΕΜΕΤΑΔΟΣΗ στο λαό!!

                    Α ρε Λοβέρδο... Ετοιμάσου...

                    Comment


                    • #11
                      to kainourio biblio den to pernoume oi palaioteroi logika etsi?

                      eipe an tha einai aparethto? an tha dwthei hlektronika h an tha mpei ylh apo kei?

                      Comment


                      • #12
                        Είπε τίποτα για προόδους ή για εργασίες?

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by nighthawk View Post
                          Είπε τίποτα για προόδους ή για εργασίες?
                          εμμμ τίποτα απο τα 2.μονάχα με την εξαιταστική θα ειναι ο βαθμός ολόκληρος.ούτε εργασίες ούτε πρόοδοι.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by scarlet_rose View Post
                            to kainourio biblio den to pernoume oi palaioteroi logika etsi?

                            eipe an tha einai aparethto? an tha dwthei hlektronika h an tha mpei ylh apo kei?
                            οντως βιβλιο αλλο θα παρουμε οι παλαιοτεροι? και ειμαστε και πολλοι...

                            Comment


                            • #15
                              Eksartatai!
                              An exeis parei me to neo nomo tote den dikaiouse.
                              An exeis mpei me ton palio nomo kai to syggrama pou eixes parei prin allaksei o nomos den yparxei katholou pia sth lista tote dikeouse allo.

                              Copyrights to stf...
                              Bureaucracy, I do owe you.

                              Original music video for the David Bowie song Space Oddity.

                              Comment

                              Working...
                              X