Επιστροφή στο Forum : Ψηλη γυναίκα + κοντός άντρας
manta-rini
20-10-2009, 00:28
Επηρεασμένη από το thread που άνοιξε πρόσφατα ο ταλιμπάν (αδύνατος/εμφανίσιμος + παχουλούλα/ασχημούτσικη:tounge: ) είπα να ανοίξω και για ένα για ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ύψους- ειδικά για αυτά στα οποία η γυναίκα είναι αισθητά ψηλότερη χωρίς να φοράει τακούνια (10+ πόντους). Βλέπετε συχνά τέτοια ζευγάρια στον περίγυρο σας; Τι σκέφτεστε όταν τα βλέπετε; Θα τα φτιάχνατε ποτέ με κοντύτερο (οι γυναίκες) ή με ψηλότερη (οι άντρες);
Οκ έχουμε ξαναμιλήσει για ύψη, αλλά μόνο για γυναικεία ύψη και επειδή έχω ένα κόλλημα με το θεματάκι είπα να ανοίξω και ένα τέτοιο..:blush:
Taliban***
20-10-2009, 00:32
και επειδή έχω ένα κόλλημα με το θεματάκι είπα να ανοίξω και ένα τέτοιο..:blush:
Να φανταστω οτι του ριχνεις 10 ποντους του "συζηγου"??
understracker
20-10-2009, 00:35
Να φανταστω οτι του ριχνεις 10 ποντους του "συζηγου"??
Και χωρίς παπούτσια. :smokin:
Taliban***
20-10-2009, 00:40
Και χωρίς παπούτσια. :smokin:
ποσο υψος εχεις? :confused: (Αν δεν γινομαι αδιακριτος βεβαια)
understracker
20-10-2009, 00:49
ποσο υψος εχεις? :confused: (Αν δεν γινομαι αδιακριτος βεβαια)
1.63 (ίσως να έχω πάρει τπτ γιατί έχω καιρό να μετρηθώ (από λύκειο που ήτανε για στρατιωτικές σχολές), ίσως και να το φαντάζομαι) και για να σε προλάβω 1.76. Τώρα έχω επικεντρωθεί στην επέκταση εις πλάτος και εις πάχος.
Taliban***
20-10-2009, 00:52
1.63 (ίσως να έχω πάρει τπτ γιατί έχω καιρό να μετρηθώ, ίσως και να το φαντάζομαι)
Δεν μπορει με δουλευεις :wow: :wow:
manta-rini
20-10-2009, 00:52
Τα παραλέει..1,65 είναι άνετα..:blush: :love2:
understracker
20-10-2009, 00:53
Δεν μπορει με δουλευεις :wow: :wow:
Το πολύ 1.65, παραπάνω δεν είμαι (Δεν είμαι από αυτούς που λένε είμαι 1.70 και είμαστε ίσοι).
manta-rini
20-10-2009, 01:02
Το πολύ 1.65, παραπάνω δεν είμαι (Δεν είμαι από αυτούς που λένε είμαι 1.70 και είμαστε ίσοι).
Αυτό συμβαίνει κ με το 1,80 συχνά..όλοι οι 1,70+ κάνουν στρογγυλοποιήσεις προς τα πάνω..:tounge: άτομα να λένε ότι είναι 1,78 κ να ΄ναι κοντύτεροι..
Πότε πήγα 1,80 ρε παιδιά, αφού 1,79 είχα μετρηθεί στα 16-17(από τότε δεν έχω ψηλώσει άλλο) με αθλητικό παπούτσι. (σε κείνα τα μηχανήματα που ΄ριχνες κέρμα και σε μέτραγε- καιρό έχω να δω ένα πλάκα-πλάκα )
Taliban***
20-10-2009, 01:02
Με εκπλησσεις δεν το ξερα οτι υπαρχουν και κοντυτεροι απο μενα (εστω και για 1-2 ποντους :Ρ )
Να σαι καλα με εκανες να αισθανθω καλυτερα - νομιζα εγω ειμαι ο πιο κοντος εδω μεσα.
understracker
20-10-2009, 01:04
Με εκπλησσεις δεν το ξερα οτι υπαρχουν και κοντυτεροι απο μενα (εστω και για 1-2 ποντους :Ρ )
Να σαι καλα με εκανες να αισθανθω καλυτερα - νομιζα εγω ειμαι ο πιο κοντος εδω μεσα.
Υπάρχουν και άλλοι πιο κοντοί από εμάς. Μην κομπλάρεις με το ύψος. Το αναπληρώνεις με άλλα χαρίσματα.
Scarlett
20-10-2009, 01:16
tha aisthanomoun avola ama eixame polu megali apoklisi me ton filo mou...gia 2-3 pontous dn tithetai thema.alla thelw na einai i sto ipsos mou h merikous pontous piopsilos apo mena.
Taliban***
20-10-2009, 01:21
Υπάρχουν και άλλοι πιο κοντοί από εμάς. Μην κομπλάρεις με το ύψος. Το αναπληρώνεις με άλλα χαρίσματα.
Και ειλικρινα δεν ντρεπεσαι να κυκλοφορεις με μια γυναικα εμφανως ψηλοτερη απο σενα??? :confused: :wow: :wow: ο αντρας πρεπει να ναι ψηλοτερος (ή στη χειροτερη ισα) απο τη γυναικα κανονικα. Εγω θα ντρεπομουνα παντως. Και με εκπλησεις ολο και περισσοτερο χαχα :D
understracker
20-10-2009, 01:24
Και ειλικρινα δεν ντρεπεσαι να κυκλοφορεις με μια γυναικα εμφανως ψηλοτερη απο σενα??? :confused: :wow: :wow: ο αντρας πρεπει να ναι ψηλοτερος (ή στη χειροτερη ισα) απο τη γυναικα κανονικα. Εγω θα ντρεπομουνα παντως. Και με εκπλησεις ολο και περισσοτερο χαχα :D
Εγώ πάντως βλέπω μερικούς για να το παίξουνε άντρακλες να νοικιάζουν 2-3 δίμετρες και τις κυκλοφορούν. Επίσης αν πάρω κοντότερη τι παιδιά θα κάνω? Νάνους? Είναι ωραίο να βλέπεις του άλλους να παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν. Priceless. ;-)
Scarlett
20-10-2009, 01:25
gia sena tithetai thema pio psilos ara exei k exei megaluteri eksousia?
Scarlett
20-10-2009, 01:26
Εγώ πάντως βλέπω μερικούς για να το παίξουνε άντρακλες να νοικιάζουν 2-3 δίμετρες και τις κυκλοφορούν. Επίσης αν πάρω κοντότερη τι παιδιά θα κάνω? Νάνους? Είναι ωραίο να βλέπεις του άλλους να παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν. Priceless. ;-)
e kala dn simainei oti epeidi einai kapoios psilos einai k oreos.dn denei me ton somatotupo merikes fores..
understracker
20-10-2009, 01:34
gia sena tithetai thema pio psilos ara exei k exei megaluteri eksousia?
Δεν πάει η εξουσία με το ύψος (Αν και απαντάω σε ερώτηση που απευθυνόταν αλλού). Και από άποψη δύναμης να το πας δεν μπορεί να συναγωνιστεί μια γυναίκα έναν άντρα ας είναι κοντότερος κάτω ίδιες συνθήκες.
e kala dn simainei oti epeidi einai kapoios psilos einai k oreos.dn denei me ton somatotupo merikes fores..
Βέβαια αν το range παίζει μεταξύ 1.55-1.65 πάλι δεν είναι και το ιδανικό. Καλό είναι να είναι 1.75+ για τους άνδρες και 1.70+ για τις γυναίκες.
Και για να εξηγούμαι, δεν έχω τπτ με τους "κοντούς" απλά δεν θα απέρριπτα σε καμία περίπτωση μια σχέση με ψηλότερη (όπως και δεν έκανα). Ότι έχει ο καθένας (σε λογικά πλαίσια) καλό είναι. H ζεστασιά είναι από όλους η ίδια.
Taliban***
20-10-2009, 01:38
Εγώ πάντως βλέπω μερικούς για να το παίξουνε άντρακλες να νοικιάζουν 2-3 δίμετρες και τις κυκλοφορούν.
Αυτοι για μενα τουλαχιστον δεν ειναι αντρακλες αλλα κατι αλλο...
Επίσης αν πάρω κοντότερη τι παιδιά θα κάνω? Νάνους?
Αλλη η γκομενα που θα κυκλοφορεις εξω και με αλλη παιδια. Διμετρες καλλονες πουλανε τα ωαρια τους στο ιντερνετ... Αν εχεις λεφτα ολα λυνονται ;-)
Είναι ωραίο να βλέπεις του άλλους να παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν. Priceless. ;-)
ειναι ωραιο να σε βλεπουν να εισαι κοντυτερος απο τη γυναικα σου??? Οκ αν αυτο εσενα σε χαροποιει πασο. Εγω θα προτιμουσα να φυτεψω μια σφαιρα στο κεφαλι μου.-
Scarlett
20-10-2009, 01:40
Δεν πάει η εξουσία με το ύψος (Αν και απαντάω σε ερώτηση που απευθυνόταν αλλού). Και από άποψη δύναμης να το πας δεν μπορεί να συναγωνιστεί μια γυναίκα έναν άντρα ας είναι κοντότερος κάτω ίδιες συνθήκες.
Βέβαια αν το range παίζει μεταξύ 1.55-1.65 πάλι δεν είναι και το ιδανικό. Καλό είναι να είναι 1.75+ για τους άνδρες και 1.70+ για τις γυναίκες.
Και για να εξηγούμαι, δεν έχω τπτ με τους "κοντούς" απλά δεν θα απέρριπτα σε καμία περίπτωση μια σχέση με ψηλότερη (όπως και δεν έκανα). Ότι έχει ο καθένας (σε λογικά πλαίσια) καλό είναι. H ζεστασιά είναι από όλους η ίδια.
Mwre oti dn paei,dn paei.alla opws eipes pigaine gia allou.pou kserw egw ti exei o allos sto mualo tou. :tounge:
tora gia to ipsos twn andrwn k twn gunaikwn einai analoga ti aresei sto kathena,dn uparxoune kanones gi auta.ase pou to ipsos dn einai to monadiko pragma pou koitas ston allon...toulaxiston egw to thewrw xazo.
understracker
20-10-2009, 01:43
Αυτοι για μενα τουλαχιστον δεν ειναι αντρακλες αλλα κατι αλλο...
Ναι γιατί τις νοικιάζουν. ;-)
Αλλη η γκομενα που θα κυκλοφορεις εξω και με αλλη παιδια. Διμετρες καλλονες πουλανε τα ωαρια τους στο ιντερνετ...
Ε όχι ρε φίλε, ψυχούλα έχουνε και οι δύο. Αν δεν την γουστάρεις δεν ασχολείσαι μαζί της από την αρχή. Βέβαια να τονίσουμε εδώ πως εσύ δεν εγκρίνεις την μονογαμία, για να μην μπλεχτούν και οι foroumites.
ειναι ωραιο να σε βλεπουν να εισαι κοντυτερος απο τη γυναικα σου??? Οκ αν αυτο εσενα σε χαροποιει πασο. Εγω θα προτιμουσα να φυτεψω μια σφαιρα στο κεφαλι μου.-
Είναι ωραίο να βλέπεις έναν 1.80 να κυκλοφορεί με μία 1.55? Δηλαδή το ένα είναι ωραίο και το άλλο όχι? Τσπα γούστα είναι αυτά. Φυσικά και πολλοί δεν το εγκρίνουν (τώρα για το πόσο μη κομπλεξικοί είναι οι λόγοι τους δεν ξέρω), αλλά δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα. :smokin:
manta-rini
20-10-2009, 01:45
Από την προσωπική μου πείρα πιστεύω ότι είναι σχεδόν αναπόφευκτο μια γυναίκα του 1,75+ να μην κάνει σχέση κάποια στιγμή με κάποιον κοντύτερο της, εκτός αν ψάχνει σύντροφο αποκλειστικά σε αντρικές ομάδες μπάσκετ/βόλεϋ..:p Δεν λέει όμως γιατί έτσι περιορίζεται αρκετά ο αντρικός πληθυσμός με τον οποίο μπορεί να κάνει σχέση..
Scarlett
20-10-2009, 01:47
Sto Parisi eixa dei ena zeugari neara paidia pou to agori itane 1,80+ sigoura k to koritsi 1.55 me 1.60 to para polu.k o kaimenoulis eskuve mexri katw na tin filisei.dn fanike na tous peirazei autous katholou.
skepsou omws na to kaneis sunexeia auto tha patheis agilwsi sto telos.exei k praktikous logous...dn einai toso to thema tis emfanisis stin sugekrimeni periptwsi.....
Taliban***
20-10-2009, 01:55
Ναι γιατί τις νοικιάζουν. ;-)
Σεβαστη η αποψη σου αλλα εγω δεν εχω προβλημα με το "νοικιασμα" αυτο καθεαυτο :D αλλού ειναι εδω η διαφωνια μου.-
Ε όχι ρε φίλε, ψυχούλα έχουνε και οι δύο. Αν δεν την γουστάρεις δεν ασχολείσαι μαζί της από την αρχή. Βέβαια να τονίσουμε εδώ πως εσύ δεν εγκρίνεις την μονογαμία, για να μην μπλεχτούν και οι foroumites.
Ναι ο καθενας εχει εδω την αποψη του ειναι περιττο να το συνεχισουμε.-
Είναι ωραίο να βλέπεις έναν 1.80 να κυκλοφορεί με μία 1.55? Δηλαδή το ένα είναι ωραίο και το άλλο όχι? Τσπα γούστα είναι αυτά. Φυσικά και πολλοί δεν το εγκρίνουν (τώρα για το πόσο μη κομπλεξικοί είναι οι λόγοι τους δεν ξέρω), αλλά δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα. :smokin:
οχι δεν ειναι ωραιο δεν ειπα το αντιθετο αλλα αλλο να ειναι ο αντρας ο ψηλοτερος και αλλο η γυναικα (Προσωπικη αποψη παντα)
Και ομως μπορουν να κανουν κατι. Να σας σχολιαζουν αρνητικα.- (Θα μου πεις στα @@ σου-οκ καμια αντιρρηση εμενα παντως δεν μαρεσει να με σχολιαζουν...
manta-rini
20-10-2009, 01:59
Καλά το ότι σχολιάζει ο κόσμος αρνητικά,σχολιάζει..:-(
Η αλήθεια να λέγεται..
understracker
20-10-2009, 02:00
[...]
Και ομως μπορουν να κανουν κατι. Να σας σχολιαζουν αρνητικα.- (Θα μου πεις στα @@ σου-οκ καμια αντιρρηση εμενα παντως δεν μαρεσει να με σχολιαζουν...
Ξέρεις, άμα θέλει κάποιος να πει κάτι κάτι θα βρει να πει. Και τέλειος/ιδανικός να είσαι θα σχολιάσει/ζηλέψει που είσαι τέλειος.- Είναι στον άνθρωπο και τις καταβολές του.
Taliban***
20-10-2009, 02:18
Ξέρεις, άμα θέλει κάποιος να πει κάτι κάτι θα βρει να πει. Και τέλειος/ιδανικός να είσαι θα σχολιάσει/ζηλέψει που είσαι τέλειος.- Είναι στον άνθρωπο και τις καταβολές του.
Δεν εχεις αδικο αλλα οπως και να χει οι αλλοι (το "ακροατηριο") ειναι σε θεση να κατανοησουν αν αυτα που λεει καποιος εχουν βαση ή ειναι απλές κακίες. π.χ ειχαμε μια οταν ημουν φοιτητης που τους ειχε θαψει ολους-και μενα μεσα. Αυτα που ελεγε δεν ειχαν βαση ομως διοτι ξεραμε ολοι το "ποιον" της.-
don_kihotis
20-10-2009, 15:49
Μαλιστα... Ετσι εξηγουνται ολα!!!! Αυτα τα λενε απο την αρχη...
Master_User
20-10-2009, 15:59
auto pou skeftome pos kanoune "erota" liges stasis periseuoune tha skilobarethikane xD xaxaxa
san na tros proi mesimeri bradi gia mia bdomada fasolada den paleuete xD
manta-rini
20-10-2009, 19:04
Μαλιστα... Ετσι εξηγουνται ολα!!!! Αυτα τα λενε απο την αρχη...
Τι εξηγεί δλδ;
Για πες μας το πόρισμα.. :p
understracker
20-10-2009, 19:07
auto pou skeftome pos kanoune "erota" liges stasis periseuoune tha skilobarethikane xD xaxaxa
san na tros proi mesimeri bradi gia mia bdomada fasolada den paleuete xD
Μην νομίζεις σχεδόν όλες οι στάσεις (εκτός απο αυτές που απαιτούν να είσαι bodybuilder γίνονται). Αν υπάρχει όρεξη όλα γίνονται. Βέβαια αυτά ότι πρέπει να γίνονται πολλές εναλλαγές στάσεων είναι ψιλομύθος. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να κρατάς το ρυθμό και να σε θέλει εγκεφαλικά η γυναίκα πριν ακόμα φτάσεις στο κρεββάτι. ;-)
don_kihotis
20-10-2009, 21:27
Τι εξηγεί δλδ;
Για πες μας το πόρισμα.. :p
Τιποτα!!! Κανε δουλεια σου!!!!
Επηρεασμένη από το thread που άνοιξε πρόσφατα ο ταλιμπάν (αδύνατος/εμφανίσιμος + παχουλούλα/ασχημούτσικη:tounge: ) είπα να ανοίξω και για ένα για ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ύψους- ειδικά για αυτά στα οποία η γυναίκα είναι αισθητά ψηλότερη χωρίς να φοράει τακούνια (10+ πόντους). Βλέπετε συχνά τέτοια ζευγάρια στον περίγυρο σας; Τι σκέφτεστε όταν τα βλέπετε; Θα τα φτιάχνατε ποτέ με κοντύτερο (οι γυναίκες) ή με ψηλότερη (οι άντρες);
Οκ έχουμε ξαναμιλήσει για ύψη, αλλά μόνο για γυναικεία ύψη και επειδή έχω ένα κόλλημα με το θεματάκι είπα να ανοίξω και ένα τέτοιο..:blush:
Σε τετοια διαφορα σιγουρα θα υπαρξουν ατομα να το σχολιασουν ως αρνητικο αλλα να πω την αληθεια υπαρχουν χειροτερα κολληματα στους ανθρωπους.Πιο πολυ κραζουν αν πχ υπαρχει μεγαλη διαφορα ηλικιας.Παντως αμα τα παιδια τα βρισκουν εμας πρεπει να μας περισσευει.:tounge:
understracker
20-10-2009, 22:42
Σε τετοια διαφορα σιγουρα θα υπαρξουν ατομα να το σχολιασουν ως αρνητικο αλλα να πω την αληθεια υπαρχουν χειροτερα κολληματα στους ανθρωπους.Πιο πολυ κραζουν αν πχ υπαρχει μεγαλη διαφορα ηλικιας.Παντως αμα τα παιδια τα βρισκουν εμας πρεπει να μας περισσευει.:tounge:
Σε αυτό διαφωνώ και εγώ γιατί μετά θα εμφανιστούν προβλήματα στον σεξουαλικό τομέα. Πχ να είναι η γυναίκα 40αρα και ο άνδρας 55+ ή το αντίστροφο... (εκτός από εξαιρέσεις συνήθως μετά τα 50 η libido αρχίζει και πέφτει και στα 2 φύλα). Στο τέλος κάποιος αναλαμβάνει απλά τον ρόλο του "νοσοκόμου" στην καλύτερη περίπτωση και στην χειρότερη πέφτει το κέρατο του αιώνα και δεν είναι ωραίο να χωρίζουν ζευγάρια (ή στην χειρότερη να γίνονται εγκλήματα πάθους) μετά από 20-30 χρόνια γάμου για τέτοια πράγματα. :-(
understracker
20-10-2009, 22:45
Τιποτα!!! Κανε δουλεια σου!!!!
Μην ανησυχείς κοντεύουμε να τα τελειώσουμε τα θεμέλια. Μετά θα ρίξουμε τα μπετά και βλέπουμε. :sleep:
Alan Don
21-10-2009, 13:13
παντως αραξε αντεστρακερ , οι μεγαλοι αντρες της ιστοριας δεν το ειχαν το μποι τους....
mparmpakotsos
21-10-2009, 22:01
Παραδόξως σε μια προσωρινή (;) σχέση η ηλικία παίζει μικρότερο ρόλο απ' το ύψος ενώ σε μια μακροχρόνια το αντίστροφο, πόσο μάλλον όταν η τελευταία καταλήγει σε γάμο. Μια διαφορά +/- 7 πόντων και έτων δεν παίζει σπουδαίο ρόλο εκτός αν κάποιος στο ζευγάρι αισθάνεται άσχημα. Πηγαίνοντας σε μεγαλύτερη διαφορά ετών πλέον αλλάζει η γενιά, τα θέλω κλπ και η συννενόηση ( το σημαντικότερο πράγμα σε μια σχέση ) πάει περίπατο.
Επειδή ο μέσος άντρας έχει ύψος 1,75 και η γυναίκα 1,70, έχουμε συνηθίσει να 'ναι ο άντρας ψηλότερος οπότε φαίνεται στο μάτι και μόνο ασυνήθιστο να 'ναι η γυναίκα ψηλότερη. Διαφόρα 10 πόντων δεν είναι μεγάλη αλλά απο 'κει και πάνω υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Υ/Γ Οι άντρες ονειρεύονται ψηλές όπως ακριβώς και οι γυναίκες ψηλούς.
St3f@n0s
22-10-2009, 01:12
Υ/Γ Οι άντρες ονειρεύονται ψηλές όπως ακριβώς και οι γυναίκες ψηλούς.
Pes ta xrusostome...:D
manta-rini
22-10-2009, 01:31
Παραδόξως σε μια προσωρινή (;) σχέση η ηλικία παίζει μικρότερο ρόλο απ' το ύψος ενώ σε μια μακροχρόνια το αντίστροφο, πόσο μάλλον όταν η τελευταία καταλήγει σε γάμο. Μια διαφορά +/- 7 πόντων και έτων δεν παίζει σπουδαίο ρόλο εκτός αν κάποιος στο ζευγάρι αισθάνεται άσχημα. Πηγαίνοντας σε μεγαλύτερη διαφορά ετών πλέον αλλάζει η γενιά, τα θέλω κλπ και η συννενόηση ( το σημαντικότερο πράγμα σε μια σχέση ) πάει περίπατο.
Επειδή ο μέσος άντρας έχει ύψος 1,75 και η γυναίκα 1,70, έχουμε συνηθίσει να 'ναι ο άντρας ψηλότερος οπότε φαίνεται στο μάτι και μόνο ασυνήθιστο να 'ναι η γυναίκα ψηλότερη. Διαφόρα 10 πόντων δεν είναι μεγάλη αλλά απο 'κει και πάνω υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Υ/Γ Οι άντρες ονειρεύονται ψηλές όπως ακριβώς και οι γυναίκες ψηλούς.
mparmpakotsos ωραίος..Τι λέει το Αγρίνιο; :D
Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι ότι η μέση γυναίκα έχει ύψος 1,70. Στην Ελλάδα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το ύψος των Ελληνίδων κυμαίνεται γύρω στο 1,63. Τώρα αν εννοείς των γυναικών γενικά δεν ξέρω πάντως σε χώρες όπως Γερμανία, Σουηδία το 1,70 για γυναικα είναι ένα μετριότατο ύψος..
Btw, πάνω στο εστιατόριο της Φιλοσοφικής ρε παίδες όποια κοπέλα πανύψηλη βλέπω (μιλάμε για ύψη 1,85 κ άνω) είναι ξένη..ειδικά κάτι μαυρούλες..:D
St3f@n0s
22-10-2009, 10:24
Btw, πάνω στο εστιατόριο της Φιλοσοφικής ρε παίδες όποια κοπέλα πανύψηλη βλέπω (μιλάμε για ύψη 1,85 κ άνω) είναι ξένη..ειδικά κάτι μαυρούλες..:D
Organwnw special team na pame gia safari...:D
mparmpakotsos
22-10-2009, 22:03
mantarini δεν ξέρω ακριβώς ποιο είναι το μέσο ύψος αντρών και γυναικών, χοντρικά τα 'γραψα. Ήθελα να σε ρωτήσω, ο understracker είναι σύζηγός σου;
Στέφανε πρόσεχε στο σαφάρι, μη μείνεις μόνος. Μερικές φυλές είναι ακόμη ανθρωποφάγες
understracker
22-10-2009, 22:29
mantarini δεν ξέρω ακριβώς ποιο είναι το μέσο ύψος αντρών και γυναικών, χοντρικά τα 'γραψα. Ήθελα να σε ρωτήσω, ο understracker είναι σύζηγός σου;
Soon enough. :love2:
Στέφανε πρόσεχε στο σαφάρι, μη μείνεις μόνος. Μερικές φυλές είναι ακόμη ανθρωποφάγες
Για τέτοια κυνήγια οι σωστοί κυνηγοί πάνε πάντα μόνοι imho.
Εγώ πάλι στο 1.88 δεν έχω πρόβλημα να κυκλοφορώ με γυναίκα 1.58, φοράει και συνεχώς ψηλοτάκουνα, δεν με χαλάει καθόλου! Υπερβολικές και ανώφελες αναλύσεις είναι αυτές, περί ορέξεως...
manta-rini
24-10-2009, 18:55
Εγώ πάλι στο 1.88 δεν έχω πρόβλημα να κυκλοφορώ με γυναίκα 1.58, φοράει και συνεχώς ψηλοτάκουνα, δεν με χαλάει καθόλου! Υπερβολικές και ανώφελες αναλύσεις είναι αυτές, περί ορέξεως...
γυναίκα 1,90 θες? :p
Ούτε για πλάκα, χωρίς να θέλω να γίνω απόλυτος, οι περισσότερες πολύ ψηλές γυναίκες δεν έχουν ιδιαίτερα ωραίο σώμα, άσε που δεν τις παίρνει να βάζουν και τακούνια, συν ότι προτιμώ να παίρνω αγκαλιά τρυφερά μια κοντή γυναίκα και να χάνεται, παρά να προσπαθώ να κουμαντάρω το θηρίο χαχαχαχα :p
understracker
24-10-2009, 19:21
Ούτε για πλάκα, χωρίς να θέλω να γίνω απόλυτος, οι περισσότερες πολύ ψηλές γυναίκες δεν έχουν ιδιαίτερα ωραίο σώμα, άσε που δεν τις παίρνει να βάζουν και τακούνια, συν ότι προτιμώ να παίρνω αγκαλιά τρυφερά μια κοντή γυναίκα και να χάνεται, παρά να προσπαθώ να κουμαντάρω το θηρίο χαχαχαχα :p
Για αυτό τα μοντέλα είναι πάνω από 1.75. :cool:
Και για το δεύτερο, την αφήνεις και σε κουμαντάρει αυτή! :D :D :D
manta-rini
24-10-2009, 19:24
Μάλλον έχουν οι περισσότερες ψηλές ωραία σώματα για αυτό κ στο μοντελινγκ επιλέγουν κοπέλες άνω του 1,75. Τακούνια καλύτερα π δεν τις παίρνει να βάζουν γιατί δεν είναι οτι καλύτερο για την μέση και το σώμα. Τσπα, από ότι κατάλαβα έχεις κόλλημα με τα τακούνια για αυτό προτιμάς μια 1,58 μόνιμα με τακούνια παρά μια 1,70 χωρίς να χρειάζεται να τα φοράει.:sleep:
Δίπλα δίπλα κάθεστε και απαντάτε ή είναι τέτοιο το πνευματικό δέσιμο που έχετε εσείς οι 2; Ποιος είπε ότι τα μοντέλα πάνω από 1.75 είναι ωραία, συνήθως ψυχρά και άχαρα χωρίς δείγμα από καμπύλες, πάραυτα πρέπει να παραδεχτώ πως ένα μικρο κόλλημα με τα τακούνια το έχω, γιατί και κάνουν το σώμα να φαίνεται πιο ωραίο, αλλά είναι και πιο ωραία ως υποδήματα. Τώρα το κόλλημα με τις κοντούλες μπορεί να είναι επειδή ερωτεύτηκα και κοντη γυναίκα.
understracker
24-10-2009, 19:48
Δίπλα δίπλα κάθεστε και απαντάτε ή είναι τέτοιο το πνευματικό δέσιμο που έχετε εσείς οι 2; Ποιος είπε ότι τα μοντέλα πάνω από 1.75 είναι ωραία, συνήθως ψυχρά και άχαρα χωρίς δείγμα από καμπύλες, πάραυτα πρέπει να παραδεχτώ πως ένα μικρο κόλλημα με τα τακούνια το έχω, γιατί και κάνουν το σώμα να φαίνεται πιο ωραίο, αλλά είναι και πιο ωραία ως υποδήματα. Τώρα το κόλλημα με τις κοντούλες μπορεί να είναι επειδή ερωτεύτηκα και κοντη γυναίκα.
Γιατί να χεις μία ψέυτικη 1,75 όταν μπορείς να χεις μια αληθινή και να μην ταλαιπωρούνται και τα γονατάκια της? :tounge:
Γιατί να χεις μία ψέυτικη 1,75 όταν μπορείς να χεις μια αληθινή και να μην ταλαιπωρούνται και τα γονατάκια της? :tounge:
Διότι η ψεύτικη λόγω τακουνιού έχει πιο τούρλα κώλο, πιο ωραίες γάμπες κτλ. και όταν τα βγάλει είναι ένα γλυκούλι μωράκι :baby: Πάει χάλασα, έγινα τελείως μαλθακός :tounge:
manta-rini
24-10-2009, 19:53
Τι να πω, για ΄μενα όσο αντιαισθητικό είναι μια γυναίκα 1,75 με άντρα 1,65 άλλο τόσο-αν όχι περισσότερο- είναι γυναίκα 1,55 με άντρα 1,90. Άσε που και 1,80 να πάει κάποια με τακούνια πάλι θα είναι αρκετά πιο κοντή δίπλα σε άντρα άνω του 1,85. Τσπα, δεν ξέρω οι ψηλές γυναίκες έχουν και πολύ καλύτερο μεταβολισμό με ότι αυτό συνεπάγεται..:d
Στο μεταξύ σε όσους δεν αρέσει το θρεντ δεν μας είπατε, θα τα φτιάχνατε τελικά με ψηλότερη/κοντύτερο; :d Είναι τελικά λίγο ταμπού το θέμα βλέπω.
manta-rini
24-10-2009, 19:55
Διότι η ψεύτικη λόγω τακουνιού έχει πιο τούρλα κώλο, πιο ωραίες γάμπες κτλ. και όταν τα βγάλει είναι ένα γλυκούλι μωράκι :baby: Πάει χάλασα, έγινα τελείως μαλθακός :tounge:
χαχα, εσύ λες έτσι, άλλος μπορεί να πει ότι είναι χαμηλοκώλα με κοντά πόδια.:D
Τότε και στο μεταβολισμό έπεσα στην εξαίρεση, άσε που μας έφαγες 5 πόντους χαχαχα:d
χαχα, εσύ λες έτσι, άλλος μπορεί να πει ότι είναι χαμηλοκώλα με κοντά πόδια.:D
Εμ γι' αυτό είπα ότι είναι ανώφελες υπεραναλύσεις κάτι τέτοια θέματα, είναι θέμα γούστου, που το γούστο θα έλεγα ότι επηρεάζεται συχνά από προηγούμενες (συναισθηματικές) εμπειρίες. Ψηλές-κοντές, ξανθές-μελαχρινές, αδύνατες-χοντρές όλες καλές, έχουνε κάτι που θες ;-) που λέει και το άσμα (και τι άσμα).
understracker
24-10-2009, 20:08
Που να δεις και οι ψηλές τι μωράκια γίνονται. :blush: (btw αφού περπατάτε δίπλα δίπλα, πως βλέπεις τον κώλο της? Άλλοι τον βλέπουνε! :p )
Που να δεις και οι ψηλές τι μωράκια γίνονται. :blush: (btw αφού περπατάτε δίπλα δίπλα, πως βλέπεις τον κώλο της? Άλλοι τον βλέπουνε! :p )
;-) Καλό... Όπως το θέτεις δεν μπορώ να φέρω αντεπιχείρημα.
manta-rini
24-10-2009, 20:11
Μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω..
Άντρας κάτω του 1,70 δεν θα μου φανεί περίεργο να πει ότι δεν του αρέσουν οι ψηλές, λογικότατο.
Άντρας όμως άνω του 1,85 σίγουρα θα μου φανεί ρε παιδιά. Δλδ γυναίκα θέλει η κόρη; :D
Ααα τα ύψη δεν είναι τυχαία..1,90 είναι ο αδερφός μου και τα ΄χε με μία 1,55..Γκρίνιαζε η μάνα μου ότι ούτε το παιδί δεν θα μπορεί να κρατήσει τόσο μικροσκοπική γυναίκα :p . Βέβαια αυτός δεν τις απορρίπτει τις ψηλές,αντιθέτως τις προτιμάει απλά δεν του ΄τυχε καμία. Σαν οικογένεια είναι οι μοίρα μας να είμαστε με τους κοντούληδες θα έλεγα..:D :love2:
Αυτό περί μεταβολισμού δεν φαίνεται ακόμα στις νεαρές ηλικίες. Θα φανεί αργότερα που όπως και να το κάνουμε θα πέφτει (ο μεταβολισμός) με τα χρόνια..Βέβαια είναι κ στην προσπάθεια του καθενός (γυμναστική-διατροφή), αλλά όσο να ΄ναι οι ψηλές μπορούν να τρώνε παραπάνω χωρίς να παχαίνουν. Είτε άμα παχύνουν ελαφρώς να μην φανεί όσο θα φαινόταν σε μια κοντύτερη.
Scarlett
24-10-2009, 20:17
Μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω..
Άντρας κάτω του 1,70 δεν θα μου φανεί περίεργο να πει ότι δεν του αρέσουν οι ψηλές, λογικότατο.
Άντρας όμως άνω του 1,85 σίγουρα θα μου φανεί ρε παιδιά. Δλδ γυναίκα θέλει η κόρη; :D
Ααα τα ύψη δεν είναι τυχαία..1,90 είναι ο αδερφός μου και τα ΄χε με μία 1,55..Γκρίνιαζε η μάνα μου ότι ούτε το παιδί δεν θα μπορεί να κρατήσει τόσο μικροσκοπική γυναίκα :p . Βέβαια αυτός δεν τις απορρίπτει τις ψηλές,αντιθέτως τις προτιμάει απλά δεν του ΄τυχε καμία. Σαν οικογένεια είναι οι μοίρα μας να είμαστε με τους κοντούληδες θα έλεγα..:D :love2:
Αυτό περί μεταβολισμού δεν φαίνεται ακόμα στις νεαρές ηλικίες. Θα φανεί αργότερα που όπως και να το κάνουμε θα πέφτει (ο μεταβολισμός) με τα χρόνια..Βέβαια είναι κ στην προσπάθεια του καθενός (γυμναστική-διατροφή), αλλά όσο να ΄ναι οι ψηλές μπορούν να τρώνε παραπάνω χωρίς να παχαίνουν. Είτε άμα παχύνουν ελαφρώς να μην φανεί όσο θα φαινόταν σε μια κοντύτερη.
egw kserw perissoteres kontes leptes para psiles k leptes...
pws ginetai auto na einai o kanonas..?einai analoga ton metavolismo.to ipsos dn paizei rolo pisteuw.
prosopika k mena i ginaika dn m aresei na einai psili polu.ante mexri 1.75 to para polu.genika oi <1.70 einai k pio xaritomenes apo oti kserw k pio naziares!!:tounge: alla kathenas opws tou aresei:smokin:
goutsou goutsou
Μα δεν ανέφερα ηλικία ;-) Εντάξει πάντως ούτε εγώ τις απορρίπτω τις ψηλές, φυσικά και έχω δει αρκετές που με έχουν εντυπωσιάσει, απλά προτιμώ τις κοντές/μέτριες.
egenika oi <1.70 einai k pio xaritomenes apo oti kserw k pio naziares!!:tounge: alla kathenas opws tou aresei:smokin:
goutsou goutsou
Κάπως έτσι το βλέπω (μαζί με το γούτσου γούτσου :p )
manta-rini
24-10-2009, 20:21
pws ginetai auto na einai o kanonas..?einai analoga ton metavolismo.to ipsos dn paizei rolo pisteuw.
prosopika k mena i ginaika dn m aresei na einai psili polu.ante mexri 1.75 to para polu.genika oi <1.70 einai k pio xaritomenes apo oti kserw k pio naziares!!:tounge: alla kathenas opws tou aresei:smokin:
goutsou goutsou
Εγώ πάλι πιο πολλές κοντόχοντρες θα λεγα ότι βλέπω (είναι και πιο συχνός ο όρος, ψηλόχοντρες δεν έχω ακούσει να το λένε.) Και βέβαια πάει ο μεταβολισμός ανάλογα με το ύψος. Στους θερμιδομετρητές άμα έχεις προσέξει έχει την ημερήσια ανάγκη σε θερμίδες σε κατηγορίες ανάλογα με το φύλο και το ύψος. Ε καμία σχέση γυναίκα του 1,75 με του 1,55, ακόμα και του 1,60.
understracker
24-10-2009, 20:22
goutsou goutsou
Δεν έχεις δει την μάνα μου για αυτό μιλάς... :D Είναι εκεί που το χαριτωμένο και γούτσου γούτσου πάει περίπατο. :tounge:
Scarlett
24-10-2009, 20:23
Εγώ πάλι πιο πολλές κοντόχοντρες θα λεγα ότι βλέπω (είναι και πιο συχνός ο όρος, ψηλόχοντρες δεν έχω ακούσει να το λένε.) Και βέβαια πάει ο μεταβολισμός ανάλογα με το ύψος. Στους θερμιδομετρητές άμα έχεις προσέξει έχει την ημερήσια ανάγκη σε θερμίδες σε κατηγορίες ανάλογα με το φύλο και το ύψος. Ε καμία σχέση γυναίκα του 1,75 με του 1,55, ακόμα και του 1,60.
mporei na pigainei alla egw kserw oti perissotero rolo paizei i ilikia para to ipsos.
dn katanalwneis tin idia energia sta 15 k sta 25
ase pou i apoklisi thermidwn gia xasimo varous tou upsous 1,75 me 1,65 dn einai toso megali.
Scarlett
24-10-2009, 20:25
e ama zeis stin athina logiko na vlepeis olo kontoxontres. :D
kidding :tounge: :-)
manta-rini
24-10-2009, 20:25
Δεν έχεις δει την μάνα μου για αυτό μιλάς... :D Είναι εκεί που το χαριτωμένο και γούτσου γούτσου πάει περίπατο. :tounge:
Ναι!:love2: Χαχαχα και στο μεταξύ λένε για κοντές και μου ΄ρχεται κ ΄μενα αυτή στο μυαλό..:D
understracker
24-10-2009, 20:38
Αν παίξετε λίγο με τα νούμερα εδώ (http://www.naturaldiet.gr/basal%20metabolism.htm) θα δείτε πως μια γυναίκα στο 155 χρειάζεται 200 θερμίδες λιγότερες από ότι μια στο 175. Επίσης για να κάνεις δίαιτα πρέπει να καταναλώνεις 1000-1500 θερμίδες λιγότερες από όσες πρέπει να παίρνεις ημερησίως. Ποια μπορεί να αδυνατίσει πιο γρήγορα λοιπόν?
;-)
Scarlett
24-10-2009, 20:41
Αν παίξετε λίγο με τα νούμερα εδώ (http://www.naturaldiet.gr/basal%20metabolism.htm) θα δείτε πως μια γυναίκα στο 155 χρειάζεται 200 θερμίδες λιγότερες από ότι μια στο 175. Επίσης για να κάνεις δίαιτα πρέπει να καταναλώνεις 1000-1500 θερμίδες λιγότερες. Ποια μπορεί να αδυνατίσει πιο γρήγορα λοιπόν?
;-)
milisa gia apokleisi 10 pontwn sto ipsos prin.pou einai 300 panw katw thermides parapano..
ennoeitai oti stous 20 einai diaforetiko.
kai poses kopeles iparxoun pia pou na einai 1.55?!:wow:
understracker
24-10-2009, 20:42
milisa gia apokleisi 10 pontwn sto ipsos prin.pou einai 300 panw katw thermides parapano..
ennoeitai oti stous 20 einai diaforetiko.
Επίσης σε ποια θα φαίνονται πιο πολύ 10 παραπάνω κιλά? :D (έστω και στα 10 cm)
Υπάρχουν πάντως μερικές που βάζω κάτω από την μασχάλη μ. :sleep:
Scarlett
24-10-2009, 20:44
Επίσης σε ποια θα φαίνονται πιο πολύ 10 παραπάνω κιλά? :D (έστω και στα 10 cm)
e einai analoga k o swmatotupos.emena oloi p m vlepoune me ta rouxa(kolita) otan me eidane me magio m eipane oti dn fainontousan toso polu oi kampules m.
paizoune polla re su.
understracker
24-10-2009, 20:47
e einai analoga k o swmatotupos.emena oloi p m vlepoune me ta rouxa(kolita) otan me eidane me magio m eipane oti dn fainontousan toso polu oi kampules m.
paizoune polla re su.
Ε ναι ανάλογα που τα παίρνεις, αλλά σίγουρα φαίνονται λιγότερο αν απλώνονται σε μεγαλύτερη επιφάνεια. ;-)
//Επίσης για να μην παρεξηγηθώ σαν κλασικός άντρας δεν μου αρέσουν ούτε οι κοκκαλίαρες ούτε οι άβυζες.
manta-rini
24-10-2009, 20:47
Πάντα θαύμαζα την Uma Thurman στο Kill Bill (1,83 γυναικάρα). :blush:
Πρέπει να διπλωθεί ολόκληρη για να φτάσει στο ύψος της άλλης. :tounge:
http://www.sptimes.com/2003/10/09/images/xlarge/W_0_filmbill_170502_1009.jpg
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ0MjY3NDY3Nl5BMl5BanBnXkFtZTYwNjU5MDU1._V1._ SX261_SY400_.jpg
http://cdn.mademan.com/chickipedia/images/f/ff/Uma_thurman_6_765.jpgUma_thurman_6_765_thumb_1400x 0.jpg
:love2: :love2:
Scarlett
24-10-2009, 20:49
Ε ναι ανάλογα που τα παίρνεις, αλλά σίγουρα φαίνονται λιγότερο αν απλώνονται σε μεγαλύτερη επιφάνεια. ;-)
//Επίσης για να μην παρεξηγηθώ σαν κλασικός άντρας δεν μου αρέσουν ούτε οι κοκκαλίαρες ούτε οι άβυζες.
e prosopika dn to protimw.panw sto diko mou.
gt kserw pou ta pernw.
understracker
24-10-2009, 21:08
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/05_02/cruiseDM0505_468x819.jpg
Πόσοι άντρες θα τολμούσαν να της κρατάνε το χέρι αν ήταν στην θέση (και στο ύψος) του Tom? :smokin:
manta-rini
24-10-2009, 21:14
Κ άλλο ένα ωραίο ζευγαράκι :D :
http://www.espressonews.gr/files/articlephotos/20080316/gab2.jpg
http://www.fhw.gr/depts/pressoffice/files/Image/deltia_typou/2008/theatron/egkainia/54330.jpg
http://im3.yupi.gr/y2/400______________12_medium.jpg
Scarlett
24-10-2009, 21:19
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/05_02/cruiseDM0505_468x819.jpg
Πόσοι άντρες θα τολμούσαν να της κρατάνε το χέρι αν ήταν στην θέση (και στο ύψος) του Tom? :smokin:
ew!!
siga tin magkeiaa!!
to pio akatalilo "zeygari" piges k vrikes k su :p
ntaksei re su ama esu dn exeis provlima na tin kukloforeis tin fili sou gt na exei o allos.k ama akous asxima logia grapse tous.alla oso to sizitas toso deixneis oti isws se tsiglaei..
Taliban***
24-10-2009, 21:27
Ποσο υψος εχει ο Τομ Κρουζ? Αλλου λεει 1,75 αλλου 1,70 ????
understracker
24-10-2009, 21:35
ew!!
siga tin magkeiaa!!
to pio akatalilo "zeygari" piges k vrikes k su :p
ntaksei re su ama esu dn exeis provlima na tin kukloforeis tin fili sou gt na exei o allos.k ama akous asxima logia grapse tous.alla oso to sizitas toso deixneis oti isws se tsiglaei..
Όταν το ζευγάρι γνωρίζεται με τα πεθερικά δεν είναι πια φίλη :D
Scarlett
24-10-2009, 21:40
oute ki gunaika sou...
alla dn tha kollisoume ekei :baby:
manta-rini
24-10-2009, 21:40
Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο οι πολύ ψηλές περιορίζονται στα παππούτσια. Προσωπικά θα μου είχε στοιχίσει αν δεν μου κανε το μεγαλύτερο νούμερο στα γυναικεία αθλητικά babycham που ναι το 8΄ (41-42) -ευτυχώς ευρύχωρο.. :D :blush:
understracker
24-10-2009, 21:42
oute ki gunaika sou...
alla dn tha kollisoume ekei :baby:
Μετρημένος ο καιρός μέχρι τα πτυχία... Moving iiiinnnnnnnnnnn :love2:
Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο οι πολύ ψηλές περιορίζονται στα παππούτσια. Προσωπικά θα μου είχε στοιχίσει αν δεν μου κανε το μεγαλύτερο νούμερο στα babycham που ναι το 8΄ (41-42) -ευτυχώς ευρύχωρο.. :D :blush:
Μπα μην το λες. Αν σου έκανε θα πλήρωνες παραπάνω. Ουδέν κακόν αμιγές καλού!. :D
mparmpakotsos
24-10-2009, 23:33
Ωραίες φώτο βάλατε, εξαιρετικά όμορφες γυναίκες με πιο κοντούς άντρες.
Το πρόβλημα; Αυτοί επιτυχημένοι και αυτές, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, άγνωστες. Μπορείτε να βρείτε και μερικές φώτο που να 'ναι αυτές επιτυχημένες και αυτοί άγνωστοι; Μιλάμε πάντα για μεγάλες διαφορές.
Εμένα πάντως μ' αρέσουν οι ψηλότερες (όχι πάνω από δυο μέτρα και δεν χωράνε στο κρεβάτι), σε άλλους αρέσουν πιο κοντές (έθραυστες;), σε άλλους με καμπύλες (άρα με παραπάνω κιλά), σε άλλους οι γυμνασμένες και ούτο καθεξής. Οπότε περι ορέξεως κολοκυθόπιτα
Scarlett
25-10-2009, 00:16
Το πρόβλημα; Αυτοί επιτυχημένοι και αυτές, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, άγνωστες. Μπορείτε να βρείτε και μερικές φώτο που να 'ναι αυτές επιτυχημένες και αυτοί άγνωστοι; Μιλάμε πάντα για μεγάλες διαφορές.
Εμένα πάντως μ' αρέσουν οι ψηλότερες (όχι πάνω από δυο μέτρα και δεν χωράνε στο κρεβάτι), σε άλλους αρέσουν πιο κοντές (έθραυστες;), σε άλλους με καμπύλες (άρα με παραπάνω κιλά), σε άλλους οι γυμνασμένες και ούτο καθεξής. Οπότε περι ορέξεως κολοκυθόπιτα
to kampyles dn simainei parapanw kila...vlepe beyonce
manta-rini
25-10-2009, 01:46
Uma Thurman(που ανέφερα πιο πριν)- Ethan Hawke, η οποία είναι εξίσου γνωστή-αν όχι περισσότερο- από τον Ethan.
http://www.theonion.com/content/files/images/onion_imagearticle1396.jpg
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/07/23/article-1038123-004DBFAC00000258-772_468x455.jpg
Αν κ αυτοί έχουν χωρίσει..:tounge:
St3f@n0s
25-10-2009, 12:11
Kai pio panw mhn sou pw...:tounge:
goutsou goutsou
Etsi se eipane???:confused:
Alan Don
25-10-2009, 14:00
giati to λες αυτο ???
η κοπελα μου τους γνωρισε απο την πρωτη μερα σχεδον και εγω το ιδιο ...και ερχεται σπιτι μου τρωει κοιμαται και δεν τρεχει τιποτα ..τι σημαινει ? οτι παντρευομαστε ?
:D
Einstais
25-10-2009, 14:39
who cares, arkei na mhn foraei h gunh k extra 10ponta takounia
//ase p terma to "antra allakse lampa":p
understracker
25-10-2009, 14:59
giati to λες αυτο ???
η κοπελα μου τους γνωρισε απο την πρωτη μερα σχεδον και εγω το ιδιο ...και ερχεται σπιτι μου τρωει κοιμαται και δεν τρεχει τιποτα ..τι σημαινει ? οτι παντρευομαστε ?
:D
Απλά δεν σου το χουν πει ακόμα. Πέρα από την πλάκα είσαι από τους λίγους "τυχερούς" που έχουν διακριτικούς γονείς. btw εσένα σε αφήνουν οι δικοί της να τρως και να κοιμάσαι στο σπίτι της? :D (Ξέρεις το κλασικό στην Ελλάδα άλλο αγόρι άλλο κορίτσι :sleep: )
For clarification: Μόνο το location μου κοίτα! ;-)
Taliban***
26-10-2009, 00:14
Uma Thurman(που ανέφερα πιο πριν)- Ethan Hawke, η οποία είναι εξίσου γνωστή-αν όχι περισσότερο- από τον Ethan.
http://www.theonion.com/content/files/images/onion_imagearticle1396.jpg
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/07/23/article-1038123-004DBFAC00000258-772_468x455.jpg
Αν κ αυτοί έχουν χωρίσει..:tounge:
Μονη σου το ειπες... χωρισαν.- :tounge: :D
manta-rini
26-10-2009, 01:03
Μονη σου το ειπες... χωρισαν.- :tounge: :D
Αυτή τον παράτησε γιατί της έριξε κέρατο :p και
καλά του ΄κανε εδώ που τα λέμε, αυτός έχασε..
btw, για να φρεσκάρουμε λίγο τα αγγλικούλια..
Tall Women with Short Men (http://www.tallcorina.com/tall-women-with-short-men.html)
Taliban***
26-10-2009, 01:08
Αυτή τον παράτησε γιατί της έριξε κέρατο :p και
καλά του ΄κανε εδώ που τα λέμε, αυτός έχασε..
btw, για να φρεσκάρουμε λίγο τα αγγλικούλια..
Tall Women with Short Men (http://www.tallcorina.com/tall-women-with-short-men.html)
Αφου εισαι κατα των "κλισε" γιατι η δευτερη φωτο στο προφιλ σου εχει τον αντρα ψηλοτερο?? :D
εντιτ:Ευσεβεις ποθοι?? Λεω μηπως... :tounge: :tounge:
understracker
26-10-2009, 01:21
Αφου εισαι κατα των "κλισε" γιατι η δευτερη φωτο στο προφιλ σου εχει τον αντρα ψηλοτερο?? :D
εντιτ:Ευσεβεις ποθοι?? Λεω μηπως... :tounge: :tounge:
Στο anime από όπου το πήρε έχει ο τύπος ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω! :sleep:
Taliban***
26-10-2009, 01:25
Στο anime από όπου το πήρε έχει ο τύπος ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω! :sleep:
Αποδειξεις παρακαλω πολυ...:D :tounge:
manta-rini
26-10-2009, 01:25
http://foolrulez.org/blog/wp-content/uploads/2009/05/kanokon2.jpg
αυτοί είναι, είχα και το μαλλί κάποτε έτσι..:tounge:
:blush: :blush: :blush: :blush:
Taliban***
26-10-2009, 01:26
http://img3.pcgames.com.cn/pcgames/0612/29/847919_pcgames1230love01_thumb.jpg
:blush: :blush: :blush: :blush:
??? :confused:
manta-rini
26-10-2009, 01:52
??? :confused:
Τι σου φαίνεται περίεργο? :o :D
Taliban***
26-10-2009, 12:16
Τι σου φαίνεται περίεργο? :o :D
Ασε καλυτερα ας μην μιλησω... :D :cool:
mparmpakotsos
27-10-2009, 02:22
αντερστράκερ, όταν λες σιτόμενα εννοείς παναιτωλικού, καραάσχετο με το θέμα ε;
Αν παίξετε λίγο με τα νούμερα εδώ (http://www.naturaldiet.gr/basal%20metabolism.htm) θα δείτε πως μια γυναίκα στο 155 χρειάζεται 200 θερμίδες λιγότερες από ότι μια στο 175. Επίσης για να κάνεις δίαιτα πρέπει να καταναλώνεις 1000-1500 θερμίδες λιγότερες από όσες πρέπει να παίρνεις ημερησίως. Ποια μπορεί να αδυνατίσει πιο γρήγορα λοιπόν?
;-)
nai ok den tha pinei ena tenekedaki koka kola parapanw..
understracker
29-10-2009, 17:27
αντερστράκερ, όταν λες σιτόμενα εννοείς παναιτωλικού, καραάσχετο με το θέμα ε;
Γιατί υπάρχει και άλλο (http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Sitomena,+Greece&sll=39.378878,8.944588&sspn=0.011544,0.01929&ie=UTF8&hq=&hnear=%CE%A3%CE%B9%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%C E%B1,+%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%84%CF%89%C E%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C+Aetolia+-+Arcanania,+Greece&z=13)?
nai ok den tha pinei ena tenekedaki koka kola parapanw..
Ένα τενεκεδάκι coca cola (κανονική) την ημέρα,
τον κώλο τον κάνει πέρα! (Διαστολή στους άξονες x-y) :D
Scarlett
29-10-2009, 22:04
Γιατί υπάρχει και άλλο (http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Sitomena,+Greece&sll=39.378878,8.944588&sspn=0.011544,0.01929&ie=UTF8&hq=&hnear=%CE%A3%CE%B9%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%C E%B1,+%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%84%CF%89%C E%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C+Aetolia+-+Arcanania,+Greece&z=13)?
Ένα τενεκεδάκι coca cola (κανονική) την ημέρα,
τον κώλο τον κάνει πέρα! (Διαστολή στους άξονες x-y) :D
paizei rolo k poso kalo metavolismo exei kapoios.
an kapoios exei xalia metavolismo tote nai me mia coca cola tin imera kathe mera tote o kwlos tou/tis fardainei polu.
alla poios pinei mia coca cola tin imera kathe mera gia posous mines!?
:p
understracker
29-10-2009, 22:49
paizei rolo k poso kalo metavolismo exei kapoios.
an kapoios exei xalia metavolismo tote nai me mia coca cola tin imera kathe mera tote o kwlos tou/tis fardainei polu.
alla poios pinei mia coca cola tin imera kathe mera gia posous mines!?
:p
Για να έχεις καλό μεταβολισμό πρέπει να έχεις μεγάλη μυική μάζα γιατί οι μύες είναι που καίνε την ενέργεια (εκτός αν κάποιο ορμονικό/μεταβολικό σύνδρομο τους εμποδίζει). Όταν είσαι αγύμναστος μεγαλύτερες ενεργειακές ανάγκες έχει ο ψηλός παρά ο κοντός. Όταν γυμνάζεσαι εντατικά τότε έχεις μεγαλύτερες ενεργειακές ανάγκες.
Βασικά δεν είναι ότι πίνεις μια coca cola την ημέρα αλλά όταν πρέπει να κάνεις αυστηρή δίαιτα για να χάσεις τότε και το γευματάκι που θα μπορούσες να κάνεις είναι μεγάλη ανάσα. (Δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις τόσο "ανώδυνα" την παρασπονδία.)
Scarlett
29-10-2009, 22:55
Για να έχεις καλό μεταβολισμό πρέπει να έχεις μεγάλη μυική μάζα γιατί οι μύες είναι που καίνε την ενέργεια (εκτός αν κάποιο ορμονικό/μεταβολικό σύνδρομο τους εμποδίζει). Όταν είσαι αγύμναστος μεγαλύτερες ενεργειακές ανάγκες έχει ο ψηλός παρά ο κοντός. Όταν γυμνάζεσαι εντατικά τότε έχεις μεγαλύτερες ενεργειακές ανάγκες.
Βασικά δεν είναι ότι πίνεις μια coca cola την ημέρα αλλά όταν πρέπει να κάνεις αυστηρή δίαιτα για να χάσεις τότε και το γευματάκι που θα μπορούσες να κάνεις είναι μεγάλη ανάσα. (Δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις τόσο "ανώδυνα" την παρασπονδία.)
egw exw polu kalo metavolismo k dn eimai k toso gumnasmeni .opote dn einai toso apoluto auto p les.
vlepw apo to diko m swma.gt xanw kila eukola k ta vazw duskola.opote pisteuw einai thema kalou metavolismou apla
manta-rini
29-10-2009, 23:23
egw exw polu kalo metavolismo k dn eimai k toso gumnasmeni .opote dn einai toso apoluto auto p les.
vlepw apo to diko m swma.gt xanw kila eukola k ta vazw duskola.opote pisteuw einai thema kalou metavolismou apla
Ναι, αλλά τώρα είναι σαν να μας λες ότι είσαι κοντή με καλό μεταβολισμό.:p
Τσπα, μπορεί λόγω γονιδίων κάποιοι να έχουν λίγο καλύτερο μεταβολισμό από άλλους, αλλά αυτές οι διαφορές είναι ανεπαίσθητες. Τον μεταβολισμό του τον διαμορφώνει κάποιος με τον τρόπο ζωής του κυρίως(τα άτομα με προβλήματα θυρεοειδή/ορμονικά τα βγάζω απ έξω.), φυσικά παίζει ρόλο κ η ηλικία.
Scarlett
29-10-2009, 23:28
Ναι, αλλά τώρα είναι σαν να μας λες ότι είσαι κοντή με καλό μεταβολισμό.:p
Τσπα, μπορεί λόγω γονιδίων κάποιοι να έχουν λίγο καλύτερο μεταβολισμό από άλλους, αλλά αυτές οι διαφορές είναι ανεπαίσθητες. Τον μεταβολισμό του τον διαμορφώνει κάποιος με τον τρόπο ζωής του κυρίως(τα άτομα με προβλήματα θυρεοειδή/ορμονικά τα βγάζω απ έξω.), φυσικά παίζει ρόλο κ η ηλικία.
sigoura psili dn me thewrw alla dn me thewrw k konti
auta einai dikes sou eikasies:p dn uponoisa pote oti eimai konti
polla paizoune rolo gia to xasimo kilwn
manta-rini
29-10-2009, 23:37
ε τέλος πάντων όχι ψηλή εννοούσα...:blush:
crowXIII
30-10-2009, 15:14
εγω λεβεντοπαιδο στο 1.60, τι παιρνω? (τον πουλο?)
manta-rini
30-10-2009, 15:41
εγω λεβεντοπαιδο στο 1.60, τι παιρνω? (τον πουλο?)
Θα βρεις μία άνω του 1,60 και θα είστε μια χαρά. :cool:
crowXIII
30-10-2009, 17:57
εσενα πως θα σου φαινοταν καποιος με 1.60?
Scarlett
30-10-2009, 20:07
theles dn theleis mia psiloteri apo sena tha vreis.dn nomizw na petuxeis kapoia kontiteri..
Taliban***
30-10-2009, 22:10
εσενα πως θα σου φαινοταν καποιος με 1.60?
Βασικα τα χει με εναν που ειναι 1,65 :tounge:
mparmpakotsos
30-10-2009, 22:13
Ταλιμπάν μόνο που δεν αντιπροσωπεύει την καταγωγή του
manta-rini
30-10-2009, 22:36
Ταλιμπάν μόνο που δεν αντιπροσωπεύει την καταγωγή του
Γιατί καλέ τι θα ΄πρεπε να κάνει; :wow: :confused:
understracker
30-10-2009, 22:39
theles dn theleis mia psiloteri apo sena tha vreis.dn nomizw na petuxeis kapoia kontiteri..
Όχι που δεν θα πετύχει:
Μία στις δύο Ελληνίδες από 20 έως 65 χρόνων αδυνατεί να ακουμπήσει τα πόδια της στο πάτωμα όταν κάθεται σε θέση λεωφορείου. Παράλληλα, τρεις στους δέκα Έλληνες αναγκάζονται να μετακινούνται στριμωγμένοι, καθώς η πλάτη του καθίσματος είναι ιδιαίτερα μικρή για τις διαστάσεις τους.
Αυτά προκύπτουν από την Εθνική Ανθρωποκεντρική Έρευνα, η οποία αποτυπώνει τη σωματοδομή του ελληνικού πληθυσμού. Πραγματοποιήθηκε από το ΕΛΚΕΔΕ Κέντρο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού Α.Ε. σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Ινστιτούτο Σωματομετρίας. Η έρευνα έδειξε ότι ο μέσος Έλληνας έχει ύψος 1,76 μ., ζυγίζει 82 κιλά και φοράει 42 νούμερο παπούτσι, ενώ αντίστοιχα η μέση Ελληνίδα φθάνει το 1,63 μ., τα 63,5 κιλά και φοράει 37 νούμερο παπούτσι. Ωστόσο, η νέα γενιά κάθε εποχής εμφανίζεται πιο ψηλή συγκριτικά με τις προηγούμενές της.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=96&ct=1&artid=4499242&nid=0
Το θέμα είναι πως οι περισσότερες < 1.65 προτιμούν ψηλούς πάση θυσία..
mparmpakotsos
30-10-2009, 22:43
Βασικά μανταρίνι θα 'πρεπε να 'χει καλύτερη φωτογραφία. Αλήθεια πως μπαίνει η φωτογραφία;
understracker
30-10-2009, 22:47
Βασικά μανταρίνι θα 'πρεπε να 'χει καλύτερη φωτογραφία. Αλήθεια πως μπαίνει η φωτογραφία;
http://www.forums.gr/profile.php?do=editavatar
Αν κάνεις ένα reverse στα χαρακτηριστικά του avatar μου έχεις εμένα. :tounge:
manta-rini
30-10-2009, 22:48
χαχαχα, η δικιά μoυ είναι καλύτερη..:p :smokin:
Πας usercp--->edit avatar και είτε διαλέγεις μία από τα προκαθορισμένα άβαταρ του φόρουμ, είτε ανεβάζεις ένα από το pc σου, είτε βάζεις ένα από άλλο site.
mparmpakotsos
30-10-2009, 23:01
Καλός είμαι τώρα;
Scarlett
30-10-2009, 23:56
Όχι που δεν θα πετύχει:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=96&ct=1&artid=4499242&nid=0
Το θέμα είναι πως οι περισσότερες < 1.65 προτιμούν ψηλούς πάση θυσία..
stereotypa poy leei k h Galanh. :tounge:
egw pisteuw oti kanoun sxesi mazi tous mono k mono epeidi duskola vlepeis antra stis meres mas katw toy 1.65
opote anagastika thelei dn thelei psiloteros tha einai.
ase pou einai thema romantismou.otan o antras einai psiloteros niwtheis oti mporei na se prostatepsei kalutera..
NickHarbi
31-10-2009, 11:11
Αταίριαστο και πάλι αταίριαστο...Απορώ τι βρήκε ο ένας στον άλλον....
orestisp
04-11-2009, 00:25
Προσκυνάω τη μεγαλειότητα του thread.
Χαχαχαχαχαχα. :D
manta-rini
05-11-2009, 22:48
Προσκυνάω τη μεγαλειότητα του thread.
Χαχαχαχαχαχα. :D
Ναι, αυτό καταλάβαμε..:tounge:
Scarlett
05-11-2009, 23:21
με κουρασε αυτο το θρεντ :d
manta-rini
05-11-2009, 23:47
με κουρασε αυτο το θρεντ :d
Γιατί καλέ; Είναι τόσο ενδιαφέρον..:tounge:
Scarlett
06-11-2009, 00:11
Γιατί καλέ; Είναι τόσο ενδιαφέρον..:tounge:
nai ti na sou pw :tounge:
Sold-Out
27-12-2009, 03:32
nai ti na sou pw :tounge:
Τι να πούμε και εμείς οι κοντοί. Μήπως φταίμε που είμαστε κοντοί; Μήπως το θέλαμε και δεν το ξέρω;
kalispera paidia eimai neos sto forum sas exw kai gw mia analogi ebiria me psili gomena eimai 1,72 kai einai 1,84 alla proswpika den exw provlhma kai ute genika o kosmos as pume den leei o kodos me thn psili alla pws egw eriksa mia tetoia gomena ektos apo kati burtzomalakes struganovlaxus pu lene o andras prepei na prostatateyei thn gynaika alla ta gautsala to ennoune me thn ennoia na mh faei ksylo les kai einai epikirigmeni h imaste se ebolemi katastash kai pada genika se oles tis parees otan kapoios paei na me gnwrisei se alla atoma to rixnei kapaki pws ta exw me mia gomena 1,84 kai mu lene pada to idio respect apla to xeis dax borei na drepomai ligo na thn vgalw gia voltitsa se mainstream dromus alla kai pali klain (=
manta-rini
27-12-2009, 20:18
πωπω 1,84 :o , δίμετρη η κοπέλα σου μπράβο.
Δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα προστασίας. Και ο κοντός άντρας μια χαρά μπορεί να προστατέψει μια ψηλότερη του γυναίκα. Το ότι είναι μερικούς πόντους πιο ψηλή η γυναίκα δεν σημαίνει ότι είναι και πιο δυνατή από τον κοντύτερο σύντροφο της.
Αισθητικοί είναι οι λόγοι κυρίως γιατί είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε τον άντρα ψηλότερο στα ζευγάρια.
Κατά τα άλλα εγώ το ΄χω ξαναπεί. Γυναίκα από 1,75 και πάνω είναι σχεδόν απίθανο να μην κάνει τουλάχιστον μια σχέση με κοντύτερο άντρα..
NordicWarrior
27-12-2009, 21:07
πωπω 1,84 :o , δίμετρη η κοπέλα σου μπράβο.
.
Μανταρίνειος άλγεβρα. 1.84=2.00 :adore::adore::adore:
:wavey:
St3f@n0s
29-12-2009, 12:13
kalispera paidia eimai neos sto forum sas exw kai gw mia analogi ebiria me psili gomena eimai 1,72 kai einai 1,84 alla proswpika den exw provlhma kai ute genika o kosmos as pume den leei o kodos me thn psili alla pws egw eriksa mia tetoia gomena ektos apo kati burtzomalakes struganovlaxus pu lene o andras prepei na prostatateyei thn gynaika alla ta gautsala to ennoune me thn ennoia na mh faei ksylo les kai einai epikirigmeni h imaste se ebolemi katastash kai pada genika se oles tis parees otan kapoios paei na me gnwrisei se alla atoma to rixnei kapaki pws ta exw me mia gomena 1,84 kai mu lene pada to idio respect apla to xeis dax borei na drepomai ligo na thn vgalw gia voltitsa se mainstream dromus alla kai pali klain (=
Dunatos...:wow:
Sold-Out
10-01-2010, 05:19
Απορία: Οι ψηλές γυναίκες παίρνουν ως επί το πλείστον ψηλούς άνδρες. Αλλά και οι κοντές γυναίκες προτιμούν τους ψηλούς.
Ε, τότε για μας τους κοντούς ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ;;;
:sos::sos::sos::sos::sos:
marilena
20-01-2010, 16:59
De nomizw oti to upsos paizei toso megalo rolo...ektos k an h diafora einai toso megaaalh pou prokuptoun "texnika provlimata":tounge: ..Milaw apo proswpiki empeiria..eimai 1,82 kai pote den epidiwksa sxesi me psilotero m antra,den htan to upsos mesa sta "standards" mou...Simasia exei ti mporei na sou dwsei o allos... :)
vanessaki
23-02-2010, 03:50
Λοιπον,ψηλοεμπειρη στο θεμα καθως ειμαι 1.78 κ εχω γνωρισει αρκετο κοσμο και επειδη πολλα ακουγονται η γνωμη μου ειναι η εξης:
1ον.οταν μια κοπελα ειναι ψηλη δεν σημαινει ουτε οτι τρωει ανθρωπους,ουτε οτι ειναι υπερανω και κομπλεξικια ουτε οτι κουβαλαει καμια μεζουρα μαζι της κ αν ο αλλος ειναι πιο κοντος τον απορριπτει..εμενα προσωπικα δεν με απασχολει ιδιαιτερα αν θα ειναι πιο κοντος ο αντρας απο μενα,απασχολει ωστοσο τον αλλον που γ καποιο λογο νιω8ει μειονεκτικα ακομα κ αν ειναι 2 ποντους μειον!!ελεος-αντρικος εγωισμος;p!!οποτε αν εχεις αυτοπεποιθηση κ κανενα προσωπικο προβλημα με το οτι η κοπελα ειναι ψηλοτερη μην κολλατε βρε παιδια να την πλησιασετε!!τωρα αν η αλλη σ απορριψει λογω υψους οκ και πολυ ασχοληθηκες κιολας..
2ον.οταν γνωριζετε μια ψηλη κοπελα μην της μιλατε το 1ο 20λεπτο για το υψος της,ειναι εκνευριστικο;p..ok μπορει ν ενθουσιαστηκατε,να να ναα αλλα σκεφτειτε οτι πριν απο σας μπορει ν τις εχουν μιλησει ποσοι αλλοι και σιγουρα βαριεσαι ν μιλας κ μια βραδια ολοκληρη για το υψος σου ειπαμε..
3ον.ειναι οντως αστειο επειδη καποιος το ανεφερε οταν τ αγορια στρογγυλοποιυν συνεχεια προς τα πανω το υψος τους..μερικοι εχουν κοντεψει ν με βγαλουν 2 μετρα γ να ανεβουν κ αυτοι λιγο..το κλασικο χαχα ΅ποσο εισαι?-1.78 -αποκλειεται αφου εγω ειμαι 1.80¨΅χαχα και τον ριχνεις τον αλλον 5ποντους!αν ειναι δυνατον ξεκολληστε δηλαδη ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟΙΙΙΙΙ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ!!
αυτααα τα πα κ εγω και ησυχασα;)
manta-rini
23-02-2010, 04:00
Καλααααααααααααα... εδώ θεωρείται το 1,75 διαστημικό ύψος για γυναίκα και στο άμστερνταμ που ΄μουν μέχρι χτες είδα άπειρες γυναίκαρες 1,85+ :metal:
και γερμανία π είμαι τώρα στις βιτρίνες γυναικείων παπουτσίων έχει μεγάλα νούμερα και περιττό να πω ότι έχει κ 42 νούμερο στα καλά παπούτσια, το οποίο μου ΄ταν μεγάλο φυσικά..:adore:
Και εδώ λενε τις 1,75 αλόγες...ό,τι να ΄ναι παίδες..
//ποστ για να φανεί η γερμανική ip..:blush::cool:
vanessaki
23-02-2010, 04:08
συμφωνω μαζι σου,,ενα εχω να πω εγω..οσα δε φτανει η αλεπου.......απλα ψηλοι,κοντοι δε χρειαζεται να μεταφερει ο ενας τα κομπλεξ του στον αλλον..επειδη πχ ο αλλος ειναι κοντος κ δεν μπορει να αποδεχτει τον ιδιο του εαυτο δν σημαινει μως πρεπει να φωναζει την αλλη αλογα..στην τελικη γουστα ειναι αυτα κ ο καθενας μπορει να παρει να παρει οτι θελει(χωρις ν κρινει ασχημα τον αλλο παντα..:))
marilena
23-02-2010, 10:25
Λοιπον,ψηλοεμπειρη στο θεμα καθως ειμαι 1.78 κ εχω γνωρισει αρκετο κοσμο και επειδη πολλα ακουγονται η γνωμη μου ειναι η εξης:
1ον.οταν μια κοπελα ειναι ψηλη δεν σημαινει ουτε οτι τρωει ανθρωπους,ουτε οτι ειναι υπερανω και κομπλεξικια ουτε οτι κουβαλαει καμια μεζουρα μαζι της κ αν ο αλλος ειναι πιο κοντος τον απορριπτει..εμενα προσωπικα δεν με απασχολει ιδιαιτερα αν θα ειναι πιο κοντος ο αντρας απο μενα,απασχολει ωστοσο τον αλλον που γ καποιο λογο νιω8ει μειονεκτικα ακομα κ αν ειναι 2 ποντους μειον!!ελεος-αντρικος εγωισμος;p!!οποτε αν εχεις αυτοπεποιθηση κ κανενα προσωπικο προβλημα με το οτι η κοπελα ειναι ψηλοτερη μην κολλατε βρε παιδια να την πλησιασετε!!τωρα αν η αλλη σ απορριψει λογω υψους οκ και πολυ ασχοληθηκες κιολας..
2ον.οταν γνωριζετε μια ψηλη κοπελα μην της μιλατε το 1ο 20λεπτο για το υψος της,ειναι εκνευριστικο;p..ok μπορει ν ενθουσιαστηκατε,να να ναα αλλα σκεφτειτε οτι πριν απο σας μπορει ν τις εχουν μιλησει ποσοι αλλοι και σιγουρα βαριεσαι ν μιλας κ μια βραδια ολοκληρη για το υψος σου ειπαμε..
3ον.ειναι οντως αστειο επειδη καποιος το ανεφερε οταν τ αγορια στρογγυλοποιυν συνεχεια προς τα πανω το υψος τους..μερικοι εχουν κοντεψει ν με βγαλουν 2 μετρα γ να ανεβουν κ αυτοι λιγο..το κλασικο χαχα ΅ποσο εισαι?-1.78 -αποκλειεται αφου εγω ειμαι 1.80¨΅χαχα και τον ριχνεις τον αλλον 5ποντους!αν ειναι δυνατον ξεκολληστε δηλαδη ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟΙΙΙΙΙ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ!!
αυτααα τα πα κ εγω και ησυχασα;)
πω πω..καλά ταυτίζομαι πλήρως με τη συνάδελφο εδώ...τι τραβάμε και μεις οι ψηλές(και γω 1,80 είμαι και επομένως παθούσα και μαθούσα). Για τις πολύ ψηλές γυναίκες ισχύει δυστυχώς καμιά φορά το "κοιτάμε αλλά δεν αγγίζουμε":p. Πάντως εγώ προτιμώ 1000 φορές έναν άντρα πιο κοντό αλλά διεκδικητικό,ακομπλεξάριστο παρά έναν κούκλο με ύψος μπασκετμπολίστα που είναι "κότα":smokin:
rozoulini
14-04-2010, 22:20
symfwnw symfwnw,eimai volleybalistria exw ypsos 1.80 kai tosa xronia mesa stis omades kai sta ghpeda den vrhka enan antra pou na einai antras se ola!!!!!!!!!!!!!!!!!!telika exw sxesh me enan pou tou rixnw 10 pontous kai ta exoume 2 xronia.
symfwnw symfwnw,eimai volleybalistria exw ypsos 1.80 kai tosa xronia mesa stis omades kai sta ghpeda den vrhka enan antra pou na einai antras se ola!!!!!!!!!!!!!!!!!!telika exw sxesh me enan pou tou rixnw 10 pontous kai ta exoume 2 xronia.
Παιδιά σόρρυ είμαι κι εγώ αθλήτρια κολύμβησης, 1,82 και πρέπει να σας πω ότι το θέμα με το ύψος δυστυχώς κομπλάρει τους άντρες... Ειδικά εμείς, που λόγω κατανομής έχουμε και πολύ δεμένες πλάτες.. Χμ, εγώ ένα κολληματάκι με το ύψος το έχω. Αν δε μου ρίχνει έστω και λίγο ο άλλος δε νιώθω καλά. Βλακεία το ξέρω... Αλλά τι να κάνουμε.
rozoulini
14-04-2010, 22:45
swsta re paidia alles diatrofikes anages exoun oi pshles kai alles oi kontes!!eimai 1.78 me 1,80 kapou ekei den thymamai kai kala!!!genika eima poly pshlh,,h diatrofologos mou mou ekane metrhseis kai mou eipe pws to idaniko varos mou prepei na einai 69 kila!!!otan loipon me rwtaei kapoios metriou anasthmatos h kai pio kontos ,posa kila eimai kai tou lew: 68 me 69 ,mou leei :::ante re plaka mas kaneis apokleietai tosa polla????kai ypopsin,,den exw oute koilia oute pswmakia antithetws diathrw ena gymnasmeno swma kai autos pou me rwtaei mou leei oti einai 55, 50 h 60 ,pou gia mena auta ta noumera einai anyparkta,kai exei mia koilara 10 metra kai pswmakia kai ola....etsi liga logia gia na vazoume ta pragmata sth thesh tous,,poly tis exete thapsei tis pshles,,,epeidh dhladh vlepoume pio polles kontes sthn ellada tis exoume kanei kai theeeees!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!osa den ftanei h alepou(kai den misw tis kontes ,oloi oi filoi mou einai kontoi akomh kai to agori mou ,alla mou th spaei otan oi kontoi,kontes apoktoun tosh adikaiologhth autopepoithisi pou katantaei ekneuristikh as patame kai ligo gh den vlaptei),
rozoulini
14-04-2010, 22:48
entaxei kai gw to exw to kollhmataki me to ypsos alla mas to exoun dhmiourghsei ,,ok !!!as deixnoun kai ligo thavmasmo den peirazei!!!emeis telika oi pshles eimaste pio glykes kai naziares kai psyxoules etoimes na dextoume kathe malakia pou tha mas prosvalei enw emeis den sxoliazoume kanenan re gamwto!!!
rozoulini
14-04-2010, 22:53
pwpw re koritsia kai gw osh wra diavazw auta pou grafete san na eimai egw !!!ax ti travame
rozoulini
14-04-2010, 22:59
Τι να πούμε και εμείς οι κοντοί. Μήπως φταίμε που είμαστε κοντοί; Μήπως το θέλαμε και δεν το ξέρω;
oxi re sy den ftaite ,,,isa isa pou eiste pio antres apo merikous merikous ,alla mhn deixnete to komplex sas entona giati enoxlei kai th syntrofo
Bρε Κορίτσια (μάλλον Κορίτσαροι):p πιστεύω αυτά τα "υπεράνω" κτλ. δεν παίζουν, είναι θέμα πως το βλέπει ο κάθε ένας. Εγώ ξέρω ας πούμε ότι με ψηλότερή μου δεν θα μπορούσα να είμαι. Γιατί δεν γουστάρω, θαυμάζω μια γυναίκα αν είναι όμορφη είτε είναι κοντή είτε ψηλή, απλά με "Ψηλότερη" θα είχα θέμα.
swsta re paidia alles diatrofikes anages exoun oi pshles kai alles oi kontes!!eimai 1.78 me 1,80 kapou ekei den thymamai kai kala!!!genika eima poly pshlh,,h diatrofologos mou mou ekane metrhseis kai mou eipe pws to idaniko varos mou prepei na einai 69 kila!!!otan loipon me rwtaei kapoios metriou anasthmatos h kai pio kontos ,posa kila eimai kai tou lew: 68 me 69 ,mou leei :::ante re plaka mas kaneis apokleietai tosa polla????kai ypopsin,,den exw oute koilia oute pswmakia antithetws diathrw ena gymnasmeno swma kai autos pou me rwtaei mou leei oti einai 55, 50 h 60 ,pou gia mena auta ta noumera einai anyparkta,kai exei mia koilara 10 metra kai pswmakia kai ola....etsi liga logia gia na vazoume ta pragmata sth thesh tous,,poly tis exete thapsei tis pshles,,,epeidh dhladh vlepoume pio polles kontes sthn ellada tis exoume kanei kai theeeees!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!osa den ftanei h alepou(kai den misw tis kontes ,oloi oi filoi mou einai kontoi akomh kai to agori mou ,alla mou th spaei otan oi kontoi,kontes apoktoun tosh adikaiologhth autopepoithisi pou katantaei ekneuristikh as patame kai ligo gh den vlaptei),
Μου κάνεις πλάκα έτσι; Εγώ είμαι 1,82 και αν πέσω κάτω από τα 75 κιλά αρχίζω και έχω προβλήματα σιδήρου και τα σχετικά. Άντε να του εξηγήσεις του άλλου όταν ακούει ότι είμαι τόσο, ότι κοίτα όχι μόνο χωράω να βγω από το αμάξι αλλά κάνω όσες κάμψεις μπορεί να κάνεις κι εσύ. Έχω κι εγώ ακόμη γυμνασμένες γραμμές (εντάξει εγώ δεν κάνω εντατικά πλέον όπως κάποτε που βαρούσα 4ωρα κάθε μέρα, δουλεύω και τα σχετικά. Αλλά στάνταρ ένα 2ωρο κάθε δεύτερη μέρα..) Αλλά το ρατσισμό για τις ψηλές γυναίκες τον έχω βιώσει στο πετσί μου.
Χα το καλό! Μια φορά τσακωνόμουν για πλάκα μ'έναν φιλο και μου λέει επίσης αστειευόμενος "και να σου πω και κάτι θα μου δώσεις μια να με σκοτώσεις!!" Έλεος έτσι; Χαχα έλιωσα στα γέλια.
Όντως είμαστε πιο διακριτικές στα σχόλια μας για τους άλλους και το ξέρω γιατί και μια κολλητή μου είναι 1,83 και δεν έχει κακό λόγο για κανέναν, το αντίθετο θα έλεγα....:metal:
Άσε που πρεπει κάποιος να τους εξηγήσει ότι όλα αυτά είναι μύεςκαι όχι λίπος όταν αθλείσαι βέβαια... :-) Και συμφωνώ και ως προς τα κιλά των υπολοίπων, χαμηλά κιλά (στο άκουσμα πάντα) δε σημαίνει καλό σώμα απαραίτητα.
DonTheDonborg
12-05-2010, 10:01
Δεν πιστεύω ότι η εμφάνιση παίζει ρόλο στις σχέσεις γι'αυτό και το θεωρώ normal σαν ζευγάρι.
Η αλήθεια όμως είναι ότι πολλοί σερνικοί έχουν ένα κόμπλεξ...
Ευτυχώς ελπίζω ότι δεν έχω αυτό το κόμπλεξ καθώς μ'αρέσουν οι ψηλές.
mrleft1t
05-06-2010, 13:34
να φανταστεις σε μερικα φορουμ μαζευονται κ κραζουν τις ψηλες κ θεοποιουνε τις κοντες.δεν ξερω τι κομπλεξ κ τι εμπειριες μπορει να κουβαλαει ο καθενας .μαλιστα η κοπελαρα μου ειναι 1.80 κ οταν την πρωτογνωρισα μου ελεγε 1.75 γιατι τις ειχε δημιουργηθει κομπλεξ απο αυτα τα φορουμ.κ επειδι ειμαι 1.94 εκρυβε το υψος της επειδη της ειχε κατσει οτο οι ψηλοι πανε μονο με κοντες.κ αυτο το ξερω κ για αλλες κοπελες που ειναι ψηλες.εγω τις λεω να φοραει τακουνι οταν βγενουμε δεν θελει.παντου λενε ποσο γαματες ειναι οι ταπες,για τις ψηλες καλη κουβεντα σε φορουμ δεν προκειται να ακουσεις ειδικα απο αντρα,κ τωρα που λεμε οτι κ οι ψηλες εχουν ψυχη καλη κουβεντα απο αλλον ατνρα εκτος απο εμενα δεν προκειται να ακουσεις θα το δεις
natalitsa
10-07-2010, 23:22
Εγώ πάλι και τακούνι φοράω παρόλο που είμαι ψηλή (1.82) και κανένα πρόβλημα δεν είχα ποτέ με το αντρικό φύλο..είναι τι βγάζει ο άλλος..όταν έχεις κόμπλεξ αυτό φαίνεται και "διώχνει τον άλλο"...και ναι..πολλοί μέτριοι σε ύψος άντρες δε διστάζουν να πλησιάσουν ψηλές...και εδώ που τα λέμε οι περισσότερες ψηλές αν προσέξει κανείς δεν τρέχουν πίσω από άντρες- λελέκια...!! Κάθε άνθρωπος μπορεί να είναι γοητευτικός είτε ειναι ψηλός είτε κοντός και ο έρωτας δεν κοιτά ύψος!
πάντως δεν είναι και το καλύτερο ο αγκώνας σου να βρίσκει στο κεφάλι της συνοδού σου. :p
Scarlett
17-10-2011, 21:35
εμενα μ αρεσουν οι κοντοι αντρες:p
almaniak
17-10-2011, 23:31
Ψηλή γυναίκα για παρέλαση,κοντή γυναίκα για κρεβάτι (;
Moonbaby7
18-10-2011, 01:07
Ε φαίνεται κάπως προσωπικά πάντα ήθελα να είναι πιο ψηλός από μένα ο σύντροφος και γενικά μου αρέσουν οι ψηλοί οπότε είναι κάπως αταίριαστο σαν εικόνα.Αλλά αν αυτοί δεν έχουν πρόβλημα τότε πάω πάσο.
Scarlett
18-10-2011, 01:47
Ωπ ο αλμανιακ! (:
almaniak
18-10-2011, 02:09
Γεια σου!
Πως πάει Σκαρλετίτσα?
manta-rini
18-10-2011, 03:21
Τι ξεθάψατε ωρέ;
Ψηλε94 πόσο ύψος έχεις; Για να μπορούμε να αποφανθούμε....
Αλμάνιακ δεν μας τα λες καλά...:p
understracker
18-10-2011, 03:24
Ψηλή γυναίκα για παρέλαση,κοντή γυναίκα για κρεβάτι (;
Όλοι μπορούν να κουλαντρίσουν ένα smart.
Τις νταλίκες, όμως, λίγοι.
manta-rini
18-10-2011, 03:33
Χαχαχα...Να και τα γνωμικά του αλμα..
1.Ψηλές για παρέλαση, κοντές για κρεβάτι. (http://www.slang.gr/lemma/show/psilo_mouni_gia_parelasi_konto_gia_krebati_9487)
Γνωμικό, που αποτελεί το κύριο επιχείρημα των πιπινέζων ενάντια στις λεβεντομούνες. Εννοείται ότι οι τελευταίες εκτός από λεβεντομούνες είναι και αγαρμπομούνες και ατσούμπαλες, ενώ οι κοντές κουμαντάρονται πιο εύκολα, είναι πιο ματζόβολες και βγάζουν καλύτερα μεράκια. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι αθλήτριες ενόργανης γυμναστικής είναι μικρόσωμες. Οπότε καλή είναι η ψηλομούνα για να την παρελάσεις στους φίλους για εντυπωσιασμό, αλλά στο κρεβάτι ισχύει το «μικρή στο μάτι, μεγάλη στο κρεβάτι».
2. Ψηλό μ_ _ _ ί , Καμαρωτό Γα_ _ _ ι (http://www.slang.gr/lemma/show/psilo_mouni_kamaroto_gamisi_9486)
Ένα από τα διαχρονικά διλήμματα είναι: Λεβεντομούνα ή πιπινέζα; Ιδίως για τους Έλληνες, καθώς στις Ελληνίδες απαντώνται οι δύο σωματότυποι. Στα πλεονεκτήματα της πιπινέζας, όπως και του κοντοπούτανου είναι ότι είναι πιο ματζόβολες κι έτσι βγάζουν πιο πολλά μεράκια. Όπως λέει και το γνωμικό: «Ψηλό μουνί για παρέλαση, κοντό για κρεβάτι». Όμως για την ψηλή λεβεντομούνα καμαρώνεις πιο πολύ. Όχι μόνο όταν την βολτάρεις στους φίλους, αλλά ακόμη και στην δυαδική μοναξιά του κρεβατιού, όσο να 'ναι το γαμήσι είναι πιο καμαρωτό.
3. Πιπίνεζες (http://www.slang.gr/lemma/show/pipineza_7792) (ροφλ)
Κλασσικός ελληνικός γυναικότυπος που χαρακτηρίζεται από υπερβολικά κοντή αλλά καμαρωτή κορμοστασιά, περιποιημένη κόμη και ένδυση, παιχνιδιάρικη ματιά, αναβράζουσα και πολυσχιδή προσωπικότητα. Εκ των πιπίνι και πινέζα.
Οι πιπινέζες είναι ανατομικά πλήρη και αναλογικά άρτια θαύματα της νανοβιολογίας, με μόνο ελάττωμα την ελλιπή παραγωγή αυξητικής ορμόνης – πράγμα που δεν επηρεάζει ωστόσο την λίμπιντο. Έχουν το προσόν να είναι ιδιαίτερα φορητές, όπως πχ ένα σκυλάκι Miniature Pinscher, αλλά συχνά διαθέτουν και την εκνευριστικά υπερκινητική συμπεριφορά της εν λόγω ράτσας. Πρόκειται για το κολιμπρί των γυναικείου βασιλείου.
Τα συμπαγή αυτά πλάσματα διέπουν την εφηβία. Η ηλικία τους παραμένει ακαθόριστη και διατηρούν αιεθαλώς, συχνά μέχρι και το λυκόφως των δεύτερων -άντα, τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μιας λολίτας. Η διαθεσιμότητα και το πρόθυμο πνεύμα συνεργασίας τους εξορκίζει και απενοχοποιεί τα ανομολόγητα παιδοφιλικά ένστικτα ορισμένων. Παστάκι και μιλφέιγ μαζί!
Η συνωνυμία τους με την πρηξαρχίδω Πιπινέζα από την θρυλική Λιλιπούλολη του Μάνου Χατζιδάκι είναι απλά συμπτωματική.
Excessium
18-10-2011, 03:38
εμενα μ αρεσουν οι κοντοι αντρες:p
Εσυ εισαι νουμπ :mad:
Oh, it seemed forever stopped today
All the lonely hearts in London
Caught a plane and flew away
And all the best women are married
All the handsome men are gay
You feel deprived
Yeah, are you questioning your size?
Is there a tumor in your humor?
Are there bags under your eyes?
Do you leave dents where you sit?
Are you getting on a bit?
Will you survive?
You must survive
When there's no more love in town
This new century keeps bringing you down
All the places you have been
Trying to find a love supreme
A love supreme
Oh, what are you really looking for?
Another partner in your life to
Abuse and to adore?
Is it lovey dovey stuff?
Do you need a bit of rough?
Get on your knees
Yeah, turn down the love songs that you hear
'Cause you can't avoid the sentiment
That echoes in your ear
Saying love will stop the pain
Saying love will kill the fear
Do you believe?
You must believe
Αφιερωμένο σε όσους πήραν θέση.-
Αχ ρε mantarinaki...
Scarlett
18-10-2011, 15:28
Ποσο θεωρειται το κοντο
και ποσο το ψηλο ρε παιδια?
Ποσο θεωρειται το κοντο
σε ύψος??? :):):):)
Ποσο θεωρειται το κοντο
1¨65 κονδός
1¨90 ψηλός
1¨75-1¨80 μέσος
Κανένα πρόβλημα ρε παιδιά!Γούστα είναι αυτά!Ο καθένας μπορεί να γουστάρει όποιον θέλει! Σιγα..ύψη,κιλά και χαζομάρες..
nikos-reggae
20-10-2011, 01:57
1¨65 κονδός
1¨90 ψηλός
1¨75-1¨80 μέσος
na rwtisw egw pou eimai kapou sto 1:80-1:82 den exw katigoria ..................
//auto to di mia zwi stin apexw na me exei
manta-rini
20-10-2011, 10:41
na rwtisw egw pou eimai kapou sto 1:80-1:82 den exw katigoria ..................
//auto to di mia zwi stin apexw na me exei
Χμμμ..μετριοψηλούλης είσαι ;)
Επίσης φαντάζομαι ότι οι ανωτέρω κλίμακες ισχύουν και για γυναίκες...
Octopus Handjob
20-10-2011, 11:31
Το χειρότερο πράγμα με αυτό το συνδυασμό είναι ότι η γυναίκα δε μπορεί να φορέσει τακούνια. Αν ήμουν σχεδιαστής μόδας δε θα επέτρεπα σε καμία γυναίκα να φορέσει flat, ακόμα και σε βατραχοπέδιλα. Fuck your back, we want eye candy, slut.
Scarlett
20-10-2011, 12:15
Oυτε εμενα μαρεσει σε μια ψηλη κοπελα να φοραει τακουνι.Τι να το κανει στην τελικη οταν ειναι ψηλη?:p
Σε γυναικες υψος?
Παντως Choke το 1.75 σε αντρα οι περισσοτεροι το θεωρουν κοντο! Εγω πιστευω ειναι το καταλληλο υψος μεν αλλα απλα μεταφερω την αποψη στο τραπεζ.
:afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::a fro::afro:
ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ... +-1,65
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΟΣ :cool:
xaroula7
06-11-2011, 15:49
Τα εχω φταιξει στο παρελθον με πιο κοντους αντρες,εγω δεν ειχα προβλημα,αυτοι επισης (απ οτι μου ειχαν πει,ενιωθαν και πολυ ομορφα),οποτε που το προβλημα?Δηλαδη αμα δεις εναν αντρα 2 μετρα και μια 1.50 ειναι πιο ταιριαστο? Μας εφαγαν οι εικονες και το φαινεσθαι!!!!!