Επιστροφή στο Forum : Eksetash MATLAB (psifiakh epeksergasia shmatos)
paidia,apo esas pou dwsate an boreite grapste ti peripou vazoun sto MATLAB, gia emas pou dinoume to Septemvrh...An sas dwsane ta themata, opoios borei as to scannarei na to kanei post gia na voithithoume ki emeis!
kati allo:ston kainourio odhgo spoudwn eida oti thn psifiakh epeksergasia shmatos thn exei sto xeimerino eksamhno(sto 5o).
Tha ginei dhladh sto epomeno eksamhno??den einai pia earinou eksamhnou??
p.s. mas exoun ****sei me aftes tis allages..tha kataliksoun pouthena telika??
thanx+kalo kalokairi!
einai sigouro oti tha ginei kai to septemvri e3etash ergasthriou?
kala,kaneis den edwse matlab???'h egataleipsate to forums oloi??diavaste to prwto mou post,an boreite grapste ti sas evale (perilhptika)
SuperManth
12-07-2003, 04:36
Egw edwsa MATLAB. Basika itan gurw sta 6 vimata i askisi + proforikes erwtiseis!ksekinage me deigmatolipsia, meta zitage upologismo eksodou me tin filter gia na vroume tin eksodo y exontas mas dwsei diaforoeksiswsi gia to H(z) enos filtrou apo tin opoia kai diname stin filter ta b,a. To x itan athroisma 2 simatwn...to "zoriko" kommati itan otan zitise ton DFT tou filtrou to opoio kai evriskes apo ton typo "H=Y./X" opou Y, X oi fft twn simatwn x, y tous opoious kai eprepe na vreis! Telos zitage ektupwsi, ligo-polu twn pantwn, diladi kai tou abs(H) kai tou fft tou simatos eksodou y(diladi to Y) kai tou fft tou simatos eisodou x (diladi tou X). Auto giati; Ma gia na se "pagidepsoun" me erwtiseis opws: "ti filtro einai auto pou eftiakses?", "ti mas deixnei o MF?" kathws kai pws tha metatrepseis tis times tou aksona x se monades psifiakis suxnotitas (ω). Ta perissotera einai mesa stis simeiwseis...H pagida omos einai oti o fft einai summetrikos kai parousiazei perissia pliroforia. An den laveis up'opsin sou auto, mporei kallista ena anwperato filtro na sou fanei zwnoperato!!! Ta perissotera apo ta parapanw uparxoun sta ergastiria 3,4,5,6. An eimai kapou asafns, rwtiste!
3erei kaneis pote tha ginei i e3etash tou ergasthriou gia tin e3etastiki tou septevri?
Telika pote tha ginei h eksetash sto ergasthrio???????
SuperManth
03-10-2006, 22:17
όπως καταλαβαίνετε, τα προφίλ με το συγκεκριμένο όνομα τα άνοιξε ο SuperManth......
την συμπεριφορά του οποίου δεν τη δικαιολογώ καθόλου αλλά και ούτε την κατανοώ, όπως και του ανέφερα σε κατ'ιδίαν συνομιλία πριν λίγο, το απόφθεγμα της οποίας εν τέλει ήταν ότι "συμφωνούμε ότι διαφωνούμε".
Δεν αναφέρω κάτι άλλο, απλά θα το πω και από εδώ ότι έχεις αλλάξει δραματικά τον τελευταίο καιρό. Ελπίζω κάποια μέρα να καταλάβεις ότι έχω δίκιο, αν και περιμένω να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να γίνει αυτό.
Ο Chris μου είχε πει να banάρω όποιον ποστάρει σχετικά με τις mod εκλογές (πρέπει να το είχε ποστάρει κιόλας), αλλά θα συνεχίσω να σέβομαι το παρελθόν σου εδώ και να μην το κάνω. Ναι, ξέρω ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ. Γι'αυτό άλλωστε και παραιτήθηκα. Ευχαριστώ πάντως που καταχράστηκες την υπομονή μου, ακόμα και αυτή την ΓΑΜΗΜΕΝΗ προτελευταία μέρα, όπως και την καταχράστηκες 2 φορές στο άμεσο παρελθόν. Και μην μου πεις πάλι το κουφέτο 'δεν έκανα κάτι ασύμφωνο με τους κανόνες' γιατί και αυτό που έκανες, να ανοίξεις δηλαδή τόσα zarma προφίλ, πάλι διπλοπροφιλισμός (αδόκιμο, αλλά δε γαμιέται) θεωρείται. Απλά να ξέρεις, πως όλοι κρίνονται, ιστορικά αποδεδειγμένα. Και προσωπικά, ξέρω πως δεν θα κριθείς δίκαια, γιατί τα τελευταία κομπαρσιλίκια σου αμαυρώνουν την κατά τα άλλα, εξαιρετική, εικόνα σου.
Α, και μιας και έπεσε το σεντόνι, ας ολοκληρώσω με κάτι τελευταίο. Οι νέοι mods, ύστερα από πρόταση του Chris, δεν θα πάρουνε αμέσως δικαίωμα ban, αλλά θα παίξει ένα testing period. More details on it the day after tomorrow, μόλις κλείσω την ψηφοφορία και συννενοηθώ με το αφεντικό Chris.
Αφού πιάνω χώρο και κάνω κατάχρηση της υπομονής του dt με αποτέλεσμα να με ανέχεται στο φόρουμ, ήθρε η ώρα να μη χρειάζεται να με ανέχεται κανένας. Και μιας και μου είπες και στο msn να το βουλώνω όταν αφορά κάτι την Tythora(ρώτησα: "δηλαδή για ότι θέμα αφορά την Tythora εγώ πρέπει να το βουλώνω, ενώ ΠΟΤΕ στο παρελθόν, ούτε με τη φπ², ούτε με εσάς - dt+grave -, ούτε με κανένα άλλο θέμα δεν το βούλωνα?" και πήρα την απάντηση: "Ε, ΝΑΙ!". Δεν έχω αλλάξει dude, μια ζωή ίδιος ήμουνα. Εσύ μου ζητάς να αλλάξω και δεν το δέχομαι), μου το λες και δημόσια, δε ταιριάζω πλέον στο κλίμα. Ακόμα χειρότερα, απειλούμαι με BAN. Κάτι έχω κάνει ΠΟΛΥΥΥ ΛΑΘΟΣ! To forum θέλει να το βουλώνω. Δεν είναι μόνο ο dt, αλλά και άλλος κόσμος που έχει αυτή την άποψη. Δεν είμαι σε θέση να πω αν είναι πολύς κόσμος ή λίγος, αλλά σίγουρα ήταν "κοντινός μου". Το σέβομαι αυτό και αποχωρώ. Ελπίζω να σεβαστούν την επιθυμία μου και εκείνοι που μου ζήτησαν το ίδιο πράγμα τις τελευταίες μέρες, η οποία είναι να μη μου ξαναμιλήσουν ποτέ τους, τουλάχιστον όσο έχουν αυτή την άποψη. Α, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να απαντήσω, σε άλλο thread όμως και όχι σε αυτό, σε περίπτωση που ειπωθεί κάτι τελείως αναληθές. Αλλά ίσως και να το αφήσω έτσι, γιατί πόσο νόημα θα έχει να διορθώσω κάτι? Δεν ξέρω. To whom it may concern: Σεβαστείτε την επιθυμία μου, αυτό να είναι το τελευταίο μου post και επωφεληθείται της ευκαιρίας να σας αδειάσω τη γωνιά. Please.
Σε αυτό το thread που ξεκίνησαν όλα λοιπόν... Στο thread που έκανα το πρώτο μου post και όχι τυχαία. Εδώ σβήνει το φορουμικό καντίλι μου. Δε γαμιέται... Ίσως τα πούμε ξανά, σε κάποια παραλία... Ίσως και εδώ, αν και δε το βλέπω... Το είχα φανταστεί αλλιώς το τελευταίο μου post (ο gianakin και η Tythora ξέρουν...), αλλά εκεί κολλάει το "δε γαμιέται"...
Μα πού είναι οι τρόποι μου? Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία. Πέρασα όμορφα (http://www.forums.gr/showthread.php?t=7363) http://www.forums.gr/showthread.php?t=7458]και πήρα πολύ αγάπη (http://forums.gr/showthread.php?t=6607) εδώ μέσα (http://www.forums.gr/showthread.php?t=8949). Aπο "άγιος", "κομπάρσος". Φυσικά δεν ήμουν/είμαι τίποτα από τα δύο! Ένιωσα ξεχωριστός όλα αυτά τα χρόνια. Μερικές φορές είχα πετύχει σε άσχετη φάση στη σχολή (αλλά και σε άλλους χώρους) κάποια παιδιά και όταν ερχόταν η κουβέντα στο φόρουμ και τους έδειχνα τα κινητό μου με το avatar μου σε wallpaper και με γνώριζαν, μου μίλαγαν με κάτι λόγια... Μαγικό συναίσθημα και δε θα το άλλαζα για όλο το χρυσάφι του κόσμου. Θα μας θυμάμαι μια ζωή, ίσως και παραπάνω, who knows ;-). Μετά από τρία χρόνια και περίπου τρεις μήνες, 12-07-2003 04:36 με 03-10-2006 22:17, και ώρες μόνο πριν τα 26α γεννέθλιά μου, κάνω log out... farewell :wavey:.
Wtf? ..........................
Manth, αυτά που ξέρεις να τα ξεχάσεις.
Το τελευταίο σου ποστ θα μας θυμίζει τον καλό Μάνθο της χρυσής εποχής του φόρουμ. Αυτόν που δεν έχανε ευκαιρία να βοηθήσει τους άλλους συναδέλφους και συμμετείχε στις συζητήσεις με υποδειγματικά posts. Όχι τον κακό Μάνθο που προκαλεί έριδες και αναστάτωση.
Δεν είναι αυτό το τελευταίο σου ποστ!
Edit:
ZOMFG! Σε ποιο thread γράφουμε; :D
Edit 2:
Εντάξει, αν αυτή είναι όντως η επιθυμία σου, θα το σεβαστούμε.
Αλλά, ρε Μάνθο, δεν σε τιμά και δεν μας αξίζει.
Edit3:
Τέσπα, δε γαμ**ται. Στο κάτω-κάτω είναι νόμος της φύσης πως ό,τι ακμάζει παρακμάζει.
Στο καλό.
charisma
04-10-2006, 01:09
re paidia ti ginetai edo pera;:confused:
meta tin paraitisi twn dt kai gd apo mods, feugei kai o supermanth apo to forum;
a kai eimai to teleutaio atomo pou tha eprepe na milisei, kathos den xero polla pragmata, pisteuo pos exei pesei polli parexigisi sto forum teleutaia kai exoun dimiourgithei polles pikries xafnika.:-(
xalaroste ligo, oloi anthropoi eimaste, oloi lathi kanoume.
edo kai enan xrono, pou parakoloutho kathimerina to forum (an kai arxisa na symmetexo energa tora teleutaia) den exo xanadei na exoume tetoies katalixeis se diafonies, o,ti aitia kai na exoune.
giati;:-( :-( :-(
Trifyllenia
04-10-2006, 01:15
btw έχετε παρατηρήσει ότι όλες οι μαλακίες έχουν παιχτεί προς τα τέλη της εκάστοτε εξεταστικής...?
Manth, αυτά που ξέρεις να τα ξεχάσεις.
Το τελευταίο σου ποστ θα μας θυμίζει τον καλό Μάνθο της χρυσής του φόρουμ. Αυτόν που δεν έχανε ευκαιρία να βοηθήσει τους άλλους συναδέλφους και συμμετείχε στις συζητήσεις με υποδειγματικά posts. Όχι τον κακό Μάνθο που προκαλεί έριδες και αναστάτωση.
Δεν είναι αυτό το τελευταίο σου ποστ!
Edit:
ZOMFG! Σε ποιο thread γράφουμε; :D
Edit 2:
Εντάξει, αν αυτή είναι όντως η επιθυμία σου, θα το σεβαστούμε.
Αλλά, ρε Μάνθο, δεν σε τιμά και δεν μας αξίζει.
Edit3:
Τέσπα, δε γαμ**ται. Στο κάτω-κάτω είναι νόμος της φύσης πως ό,τι ακμάζει παρακμάζει.
Στο καλό.
skarab kserw oti den me gnwrizeis kai de se gnwrizw ,opws episis kserw oti isws einai ligo akiro pleon na kanw ayto to post ,alla ithela na pw kati oxi toso proswpika se sena oso genika................................
epeidi sta parapanw anafereis kati gia kako mantho pou prokalei erides kai anastatwsi...ithela na pw mono oti egw me ola osa exoun postaristei dn eida kanena tetoio proswpo kai aporw me olous osous exoun ayti tin apopsi(sa maziki paraisthisi mou akougetai emena)
egw to mono pou eida einai enan aksioprepestato mantho-anthrwpo na apantaei me epixeirimata se osous eixan xasei teleiws to mpousoula kai tou epitithontan asistola..............alloi itan aytoi pou prokalousane anastatwsi kai erides kai itan eristikotati m'ayta pou grafane kai ton tropo pou ekfrazontousan.
ayta ta lew egw pou mexri twra,milaw oso pio eilikrina exw milisei sti zwi mou,dn iksera oute ti eixe postarei o supermanth sto forum palaiotera,oute poso megali proswpikotita thewroutan,oute poso kalos,oute poso timios,oute poso dikaios..oute tpt.egw ton mantho persi ton gnwrisa kai xwris na exw idea poios itan sto forum kai oute mou elege tipota to nick supermanth,gt poli apla dn asxoliomoun me to forum.
ayta ta grafw gia na dikaiologisw ayto to post legontas oti dn eimai epireasmeni apo to poios einai i "itan"kata pollous o manthos...................alla kathara epeidi parakolouthisa to olo thema pou ekselixthike kai proklitikos mono o manthos dn thewrw oti itan ...opws episis dn thewrw oti ekane kapoio paralogismo otan epelekse na apantisei se osous to aksizane......kai poli kala ekane!!!!!!!kai mpravo tou gia ta kotsia pou eixe na to sinexisei otan oloi tou elegan na to stamatisei kai akoma kai oi filoi tou strafikan enantion tou.
Ayta ithela na pw mono............eilikrina dn me proideazei tpt gia ton mantho...ton anthrwpo olo k olo 3 fores metrimenes ton exw dei sti zwi mou(apo persi pou ton gnwrisa dil)............apla as to poume mpouxtisa na vlepw na ton katigoroun oloi oti prokalese provlimata sto forum otan egw me ayta pou exw dei(apo ta posts enow)exw katalavei to akrws antitheto.
Ayta..............kai siggnwmi an kourasa........
Λυπάμαι, αλλά θα ήθελα να σου πω δύο τρία πραγματάκια.
1. Θες να μου πεις πως δεν κατάλαβες ότι ανεχόμουν τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις των κανονισμών εκ μέρους σου;
http://www.forums.gr/showthread.php?t=11454
http://www.forums.gr/showthread.php?t=11291
Κατ'εξακολούθηση.... Παραβίαση κανόνα περί προσωπικών δεδομένων, trolling... Κοίτα να δεις ρε, και πίστευα ότι θα το εκτιμούσες...
2. Σου έγραψα να αφήσεις την Tythora να αμυνθεί μόνη της, όπως μπορεί. Ούτε κάνα παιδάκι είναι, ούτε καμμιά n00ba. Παλιά χρήστρια του φόρουμ είναι, πανέξυπνη, και πιστεύω πως είχε τη δυνατότητα, το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να αμυνθεί με κάποιον τρόπο. Γνώμη μου είναι ότι ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανες, και επίσης γνώμη μου είναι ότι δεν έχει καμμία σχέση με την υπεράσπιση εμού και του GD, αλλά ούτε και της ΦΠΠ. Σου εξήγησα τη σκέψη μου χθες, διαφωνήσαμε.
3. Δεν σου ζήτησα να αλλάξεις, δεν έχω πιέσει ποτέ στη ζωή μου και δεν σκοπεύω να το κάνω τώρα. Απλά σου είπα ότι γνώμη μου είναι ότι άλλαξες.
4. Το φόρουμ δεν ξέρω τι θέλει, εγώ ξέρω ότι θέλω τον παλιό καλό Μάνθο. Αυτόν που προσκυνάμε στα threads που παρέθεσες. Αυτόν και κανέναν άλλον. Αυτό προσπάθησα να σου πω χθες. Εσύ πιστεύεις ότι δεν έχεις αλλάξει. Εγώ πιστεύω το αντίθετο. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, anyway, δεν θα βγει άκρη. Γι'αυτό και σου έκοψα και την κουβέντα χθες. Δεν θα βγάζαμε άκρη, και μέχρι σήμερα να μιλούσαμε.
Αυτά είχα να πω.
Δεν θέλω να σταματήσεις να γράφεις, ελπίζω να το ξανασκεφτείς.
Δεν χαίρομαι για αυτά που έχουνε γίνει, το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν θέλω κανένας να παρατάει την κοινότητα.
αυτά.....:-(
Goalkeeper
04-10-2006, 04:26
http://www.inspiredclub.gr/forum/images/smilies/extra/xtra/sign0094.gif
Διανύουμε τις πιο μαύρες ημέρες του φόρουμ :-( με πολλές αποχωρήσεις. Ούτε το Dream Show να ήμασταν. Αποσύρονται οι mods ―όχι γενικά, αλλά από το moderation κομμάτι― και τώρα υπάρχει θέμα με τον Μάνθο. Re c, αν φύγεις όντως θα έχεις αλλάξει, δεν θα είσαι ο πεισματάρης (με την καλή, για μένα, έννοια) που ήσουν πάντα. Η άποψή μου είναι ότι μας βαρέθηκες· εξάλλου, από κριτική στο πρόσωπό σου (ή στο avatar σου, αν θέλεις), άλλο τπτ τόσα χρόνια. Δεν γράφω κάτι άλλο, αφήνω τα smilies να μιλήσουν...
http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/worthy.gifhttp://www.adslgr.com/forum/images/smilies/superman.gif
PS: Αν παρ'ελπίδα ο Μάνθος κάνει πράξη αυτό που ανήγγειλε εδώ, προτείνω το thread να γίνει sticky και κάθε νέος χρήστης να προσκυνάει εδωπέρα.
The_Big_Brother
04-10-2006, 04:30
Ωπα Goalkeeper, χαλαρα... :confused:
παιδια περαστε μια απο το γνωστο μερος οσοι ενδιαφερονται για matlab
se endeiksi symparastashs. my last post 2! Estw kai an ton teleytaio kairo den ekana kai polla post. pleon einai allo to feeling. byyyyyyyyyyyye.
Γεια σου ρε μεγάλε jtsop! Δε θα μας λείψεις.. Μας έχεις λείψει ΗΔΗ!!
Άμα ξανακάνουμε φορουμική στη Βάρκιζα, θα με πας?
2 λογάκια κι από μένα... (τελικά βγηκαν πολλά παραπανω, αν βαριεστε καλυτερα να το αποφυγετε αυτο το post. Ελπιζω να μην παρεξηγηθει απο μερικούς, πραγματικά το ελπιζω, ενιωθα ομως πως επρεπε να πω αυτα τα πραγματα, ηταν τελειως συναισθηματικοι οι λογοι μου και δεν εχω συγκεκριμενο σκοπο που το εγραψα.)
Η αληθεια ειναι οτι ηξερα οτι θα εφευγε ο SuperManth, μου το ειχε πει και παλιοτερα οτι το σκεφτοταν πολυ σοβαρα. Αλλά απλά δεν μπορούσα να το δεχτώ και του ειπα ο,τι επιχειρηματα ηξερα για να τον πεισω να μη το κανει. Τον εβλεπα ομως που στενοχωριοταν καιρο τωρα που δεν βοηθουσε όπως εκανε παλιά, γιατι δεν μπορουσε πλέον. Και γι'αυτο δεν επεμεινα στο τελος. Να μη στενοχωριεται τοσο.Τεσπα.
Εμένα με μαθατε σαν την κοπέλα του Μανθου τον τελευταίο χρόνο, αλλά το forum το παρακολουθούσα απο το 2003 και τον Μανθο τον γνωρισα προσωπικά το τελος του 2005. Γι'αυτα τα 2 χρονια λοιπόν θέλω να μιλησω. Και οχι σαν κοπέλα του Μανθου, αλλά σαν χρηστρια εδω μέσα.
Οι μικρότεροι δεν περιμενα αλλη συμπεριφορά, προφανώς τα βρηκαν όλα ετοιμα εδω και επιασαν την καφριλα και το spamming και καλά έκαναν. Αλλά απο τους παλότερους δεν περίμενα τετοια συμπεριφορά. Φευγει ο Μανθος κι αντί να τον χαιρετησουμε και να τον ευχαριστησουμε για όλα, γιατι δεν πιστευω οτι δεν υπαρχει ένας στη σχολή που να μην έχει διαβασει ποστ Μανθου για μια εργασία ή να μην εχει εκτυπώσει σημειώσεις του, καθομαστε και λέμε για τις τελευταίες μας εντυπώσεις από αυτόν. Ετσι κάνετε σε έναν φιλο σας οταν σας λέει οτι φευγει και οτι δεν προκειται να τον ξαναδειτε εδω? Του χρεωνετε ο,τι σας πείραξε? Πού ειναι η μεγαλοκαρδία μας? Η ευγνωμοσύνη μας? Ξεχναμε το οτι τι έκανε ολα αυτα τα χρόνια μου φαινεται και βλέπω χαρακτηρισμούς "κακός Μανθος", "προκαλεί εριδες και αναστάτωση", "trollιασμα"!!!
Πριν 2 χρονια λοιπόν, που δεν υπήρχε ούτε moderation εδώ, ουτε τίποτα, μια χυμα κοινότητα ημασταν, τότε που εκρυβες το οτι παρακολουθούσες forum, πόσο μάλλον να έγραφες, τότε που τα flames κραταγαν 3 σελίδες το πολύ, γιατι ημασταν πολύ λίγοι, μπαίναμε και βλέπαμε 10 threads για μαθηματα και παντού τον Μανθο να σκίζεται να απαντήσει, να δωσει παλιοτερες εργασιες του, να ποστάρει κωδικα, να βοηθησει! Δεν μπορω να θυμηθώ και πολλά, είναι άπειρη η συνεισφορά του εδω μέσα. Προσωπικα εμενα με ειχε βοηθησει στις Βασεις Ι το 2004, με ενα pm που του εστειλα. Δεν ξερω για σας, αλλά εμενα τα 2 αυτα χρονια ισχυε: forum=SuperManth. Ηταν ο πανταχου παρών και τα παντα πληρών. Αυτος εφτιαξε το forum χωρις υπερβολή, αυτος εδωσε το καλό παραδειγμα και επεμεινε σε αυτό για να ακολουθησουν οι συνεχιστές του, για να βαδίσουν στα χναρια του (οπως χαρακτηριστικα ειχε πει ο συμφορουμιστας που εφτιαξε το thread με τις σελιδες). Αφου ειχα βρει αστεια μεν αλλά πολύ πραγματική εξηγηση για το flash στο avatar του. Ηταν ο SuperMan του Forum, που ετρεχε faster than a speeding bullet να προλαβει να γυρισει όλο το forum και να βοηθήσει!
Θυμαστε το pcforum στις αρχες του? Που το εφτιαξε η asteroid και δεν παταγε κανεις? Κι εγω μεσα σε ολους, δεν εμπιστευομουν την μετακινηση πολυτιμου υλικού σε μερος που δεν ξερουμε ποιος δρα.. Αλλά οταν ειδα το post (http://forums.gr/showpost.php?p=138233&postcount=37) του SuperManth που ελεγε οτι της μιλησε και οτι ειναι ενταξει κοπέλα, δε το σκεφτηκα παραπανω, ειπα οτι ειναι οκ μερος, αφου το εμπιστευται ο SuperManth. Εγω και τοσοι άλλοι καναμε το ιδιο, αφου ο λογος του μετρουσε, τον εμπιστευομασταν.
Αλλα δεν ξεχναμε μόνο την πολύτιμη προσφορά του, ξεχνάμε πόσο ίδιος κι αυθεντικός εχει μείνει. Πειτε μου πότε σταματησε να φωνάζει ο Μανθος? Πάντα τα έχωνε, πάντα έλεγε την αλήθεια, όπως την εβλεπε αυτός, τα πιστεύω του. Για τη ΔΑΠ, για την Γραμματεία, για εκλογές, για καθηγητές, για αλλους συμφοιτητες του, για όλα όσα αφορουσαν την σχολή και το forum. Και ξαφνικά αλλαξε? Οχι, δεν άλλαξε, ετσι τον γνωριζα κι εγω μέσω forum 2 χρονια πριν τον γνωρίσω προσωπικά, έτσι ακριβώς. Ο εντονος αλλα δικαιος, σωστός Μανθος. Και τοτε τα ιδια του έλεγαν οτι φωνάζει πολύ και κουράζει τυχον ασχετοι, αλλά όλοι εμεις οι παλιοί τον υποστηριζαμε και λέγαμε "μπραβο Μανθο!" Γιατι καθετι που έλεγε ξεραμε οτι το ελεγε χωρις κανενα συμφέρον, ηταν καθαρος και ηταν δικαιος. Ο,τι στραβο εβλεπε, φωναζε για να βελτιωθεί. Δεν δεχοταν λαμογιές, δεν δεχόταν την αδικία, δεν δεχόταν τον ωχαδερφισμό. Και ξαφνικά τωρα, που τελειωσε η προσφορά του, μιας και τελειωσε απο μαθηματα και δεν ειχε τιποτα άλλο να δωσει σε αυτά... αρχισαν να βγαινουν άλλες αποψεις!Οτι κουράζει, οτι φωνάζει, οτι προκαλει τσακωμούς, οτι δινει σημασια σε ασημαντα πράγματα και δεν ξερω κι εγω τι άλλο!!!
Ο Μανθος του 2006 φαινεται δεν σας κάνει πλέον, αλλα ξερετε τι? Ειναι ιδιος με τον Μανθο του 2004. Ιδιος! Απορω πραγματικά που λέμε οτι πρεπει να προσεχουμε την εικόνα μας και οτι δεν θελουμε τετοιο κλιμα εδω μέσα και δεν ξερω κι εγω τι άλλο. Κανεις δεν θα ηταν εδώ όπως ειναι τωρα χωρις τον SuperManth, καμια οργανωμενη κοινοτητα δεν θα υπηρχε, ουτε η ΦΠΠ που βγηκε σαν ιδεα για ανεξαρτητη παραταξη απο το forum ενα χρονο πριν την ιδρυση της, ουτε τοση βοηθεια δεν θα βρισκαμε, ουτε θα ειχαμε αναγκη απο moderation στη τελική. Και ξαφνικά μας επιασε η αγωνια να δινουμε την καλη μας εικόνα και οι αυθεντικοι όπως ο Μανθος δεν χωρανε. Οχι, δεν ειναι ετσι καθολου!! Ποτε εχουμε την μεγαλυτερη αυξηση εγγεγραμμένων χρηστών? Χρησιμων εγγεγραμμενων χρηστων? Οταν στο forum ειχε δωσει τα πρωτα βηματα ο SuperManth και βαδιζε αυτο απο μόνο του σαν ζωντανος οργανισμός. Οργανωνομασταν, γινομασταν φιλοι, ψαχναμε τον ρολο του ο καθενας εδω μεσα. Τοτε λοιπον ειχαμε καλη εικονα εδω μεσα? Τοτε δεν υπηρχαν διαμαχες? Ποτε δεν υπηρξαν ησυχες εποχες για το forum, αντιθετα αυτο ειναι το υγιες, αλλιως η ησυχια σε τοσο πολυμελή κοινοτητα ειναι περιεργη και επικινδυνη, θυμιζει φημωση.
Αυτες ειναι οι προσωπικές μου αποψεις, ενιωθα οτι χρωσταγα πολλά στον Μανθο και του τα ειχα πει απο νωρίς.
Και νιωθω οτι ειμαστε αχαριστοι και κρινουμε τον Μανθο, επειδη μας προκαλeσε βουη στα αυτιά και δεν τα εγλυφε τελευταια.
Πού ειδαμε τον κακο Μανθο που προκαλει αναστατωση και εριδες να εγειρεται ξαφνικα? Εδω ημασταν οταν πλακωνοταν με ολους και με ολα για το καλό. Και μας εβαλε κι εμας στο τρυπακι, να γινουμε καλοι ανθρωποι που νοιαζομαστε για τα κοινά, και όχι για την παρτη μας. Ξαφνικά γιναμε τόσο καλοί, και απολαμβανουμε την επιτυχια μας που πλέον δεν το βρισκουμε δοκιμο να πουμε την πικρή αληθεια? Τι θα ημασταν χωρις τον Μανθο λοιπον? Για αναλογιστειτε όλοι οι παλότεροι!!!Ασχετο που ο ιδιος δεν τα παραδεχεται, για να ομως σκεφτουμε λίγο κι εμείς.
dt, απο εσενα που ηταν φιλος σου ο Μανθος δεν περιμενα να γραψεις ενα Post με 2 threads που σε δυσαρεστησε και οτι εκμεταλλευόταν την ανοχή σου. Αναλογισου κι εσυ τι θα ησουν τωρα αν δεν υπηρχε ο Μανθος.. Κι εσυ και ο Grave. Εστω οτι αυτα τα threads ηταν λαθος κινησεις του Μανθου, αυτα βρηκες να πεις για farewell? Οποιος μπορεσει να συγκεντρωσει όλα τα posts του Μανθου που ηταν για καλό, τοτε πραγματικά του περναω όλα τα μαθηματα κορμου με 10!
Eμενα, λοιπον, θα μου λειψει πολύ ο forumικος SuperManth, κι ας τον βλέπω κάθε μερα. Γιατι για μένα ηταν παραδειγμα,πολύ πριν τον γνωρίσω. Με εκανε να μπαινω στο forum και να ψαχνω να βρω τι παλια θεματα εχω να τα ποσταρω,τι σημειωσεις είχα, να τις δωσω, με εκανε να βρισκω καθηγητες να ρωταω θεμα που με αφορουσε και να τρεχω να ενημερωσω και τους υπόλοιπους του forum. Ναι, δεν βοηθησα εγω τοσο πολύ, εννοειται, δεν ειχα και πολλά να δωσω, ουτε απο γνωσεις, ουτε απο σημειωσεις. Και στενοχωριομουν που δεν μπορουσα να προσφερω τοσο κι εγώ.Αλλά με εκανε καλυτερο ανθρωπο, καλυτερο συναδελφο σιγουρα. Και τον ευχαριστω γι’αυτο. Να’ναι καλά....
Christina
05-10-2006, 00:05
Se kathe forum einai logiko na iparhoun anisihies kai logomahies... Opos kathe forum lipon, etsi ki afto edo ihe tis dikes tou. Poso mallon emeis pou gnorizomaste kai ehoume kai alla koina. To na kathetai o kathenas na analonetai kai na sighizetai den aksizei...
Sixna otan ginetai mia pio entoni sizitisi edo mesa arxizoun oi kavgades kai auto einai to xazo stin oli ipothesi. To na milisei o SuperManth gia thn Tythora, oxi apla den apagorevetai alla epivaletai (xwris kan na 3erw ti egine kai pros ti oli auti i diamaxi), apla de vriskw logiki sto na pesoun pano tou atoma na ton fane gia auto. Dld an miliso egw gia thema pou afora thn Tythora 8a einai pio logiko?
Ola auta ta eixa provlepsei pantws... A3ia :baby:
understracker
05-10-2006, 00:19
Θα παρακαλούσα απο μέρους μου να περιορίσουμε όσο γίνεται την χρήση Greeklish στο φόρουμ γιατί 1ον καταστρατηγούμε την Ελληνική γλώσσα και 2ον δημιουργείται πρόβλημα στο search. Ευχαριστώ.
edit: Eίναι γενικό το αίτημα. Αν μπορεί κάποιος να γράψει με Ελληνικούς χαρακτήρες επιβάλλεται να το κάνει. - Και απο ότι βλέπω, ξέρεις να γράφεις μια χαρά Ελληνικά, όχι σαν το μεγαλύτερο ποσοστό του DI που είναι ανορθόγραφο :-( -
Christina
05-10-2006, 00:21
tyxainei na mh mporw na grapsw me ellhnika apo to sygekrimeno pc (an exw kanena sovaro post pou 8a xreiastei kapote na to search-aroun 8a paw se allo pc :wavey: )
TheRapper
05-10-2006, 00:27
πιστευω τα ειπε ολα και οπως ειπα respect...
Λαθη γινονται και παρεξηγησεις, αντεγκλισεις, φαγομαρες...δυστυχως παιρνουν εκταση και λεγονται λογια και γινονται πραξεις...
Οκ ενα δεντρο καηκε και ελπιζω η φωτια να σβηστηκε ελπιζω δε να μην χαθει το δασος και επιπλεον και απο την φυση υπαρχει και η αναγεννηση μη το ξεχναμε οποτε μανθο σε περιμενουμε...δες το και εσυ και μην ανησυχεις...
Greg
Trifyllenia
05-10-2006, 00:42
edit: Eίναι γενικό το αίτημα. Αν μπορεί κάποιος να γράψει με Ελληνικούς χαρακτήρες επιβάλλεται να το κάνει. - Και απο ότι βλέπω, ξέρεις να γράφεις μια χαρά Ελληνικά, όχι σαν το μεγαλύτερο ποσοστό του DI που είναι ανορθόγραφο :-( -
Tο έχουμε ξανασυζητήσει στο παρελθόν...
Αλλά είμαι από αυτούς που διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι το φόρουμ αυτό δεν είναι απλά αν θες μπαίνεις και ποστάρεις σαν κάποιο άλλο φόρουμ γενικού ενδιαφέροντος , υπάρχουν παιδιά που δε μπορούν να γράψουν σωστά με ελληνικά αλλά θέλουν πχ να βοηθήσουν σε ένα μάθημα , δε γίνεται να τους το απαγορέψουμε και επιπλέον υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που ενώ ξέρουν τέλεια ελληνική ορθογραφία απλά έχουν συνηθίσει να γράφουν πιο γρήγορα με greeklish...Ε εντάξει και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Christina δεν ήταν σε pc με ελληνικούλια. Αυτά. Sorry για το offtopic:wavey:
DI tourist
05-10-2006, 00:44
Sorry για το offtopic:wavey:
offtopic^offtopic... :D :p :D
Ερημια το forum μετα απο 35 bans, καποιος πρεπει να αναλαβει τα ασχετα ποστς που δεν μπορουν να κανουν οι αλλοι... :smokin:
understracker
05-10-2006, 01:00
Tο έχουμε ξανασυζητήσει στο παρελθόν...
Αλλά είμαι από αυτούς που διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι το φόρουμ αυτό δεν είναι απλά αν θες μπαίνεις και ποστάρεις σαν κάποιο άλλο φόρουμ γενικού ενδιαφέροντος , υπάρχουν παιδιά που δε μπορούν να γράψουν σωστά με ελληνικά αλλά θέλουν πχ να βοηθήσουν σε ένα μάθημα , δε γίνεται να τους το απαγορέψουμε και επιπλέον υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που ενώ ξέρουν τέλεια ελληνική ορθογραφία απλά έχουν συνηθίσει να γράφουν πιο γρήγορα με greeklish...Ε εντάξει και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Christina δεν ήταν σε pc με ελληνικούλια. Αυτά. Sorry για το offtopic:wavey:
Εγώ λέω τι είναι το σωστό κατά την γνώμη μου, απο κει και πέρα κάνετε οτι θέλετε. :-)
Kammenos
05-10-2006, 11:16
Oh mon dieu, quelle deacadence tha elegan oi galloi, Ti gamoparakmh tha elega egw... To forum pragmatika parakmazei kai einai krima pou sumvainei kati tetio, mias kai exei eksyperetisei kai voithisei tosous pollous olla auta ta xronnia.
Gia olh auth thn katastash nomizw teriazei kati pou eixe pei o Di_Tourist:
'Ρε γι αυτο σας λεω...
"Η σοβαροφανεια βλαπτει σοβαρα την πνευματικη υγεια!"'
devils_advocate
05-10-2006, 21:20
2 λογάκια κι από μένα... (τελικά βγηκαν πολλά παραπανω, αν βαριεστε καλυτερα να το αποφυγετε αυτο το post. Ελπιζω να μην παρεξηγηθει απο μερικούς, πραγματικά το ελπιζω, ενιωθα ομως πως επρεπε να πω αυτα τα πραγματα, ηταν τελειως συναισθηματικοι οι λογοι μου και δεν εχω συγκεκριμενο σκοπο που το εγραψα.)
Η αληθεια ειναι οτι ηξερα οτι θα εφευγε ο SuperManth, μου το ειχε πει και παλιοτερα οτι το σκεφτοταν πολυ σοβαρα. Αλλά απλά δεν μπορούσα να το δεχτώ και του ειπα ο,τι επιχειρηματα ηξερα για να τον πεισω να μη το κανει. Τον εβλεπα ομως που στενοχωριοταν καιρο τωρα που δεν βοηθουσε όπως εκανε παλιά, γιατι δεν μπορουσε πλέον. Και γι'αυτο δεν επεμεινα στο τελος. Να μη στενοχωριεται τοσο.Τεσπα.
Εμένα με μαθατε σαν την κοπέλα του Μανθου τον τελευταίο χρόνο, αλλά το forum το παρακολουθούσα απο το 2003 και τον Μανθο τον γνωρισα προσωπικά το τελος του 2005. Γι'αυτα τα 2 χρονια λοιπόν θέλω να μιλησω. Και οχι σαν κοπέλα του Μανθου, αλλά σαν χρηστρια εδω μέσα.
Οι μικρότεροι δεν περιμενα αλλη συμπεριφορά, προφανώς τα βρηκαν όλα ετοιμα εδω και επιασαν την καφριλα και το spamming και καλά έκαναν. Αλλά απο τους παλότερους δεν περίμενα τετοια συμπεριφορά. Φευγει ο Μανθος κι αντί να τον χαιρετησουμε και να τον ευχαριστησουμε για όλα, γιατι δεν πιστευω οτι δεν υπαρχει ένας στη σχολή που να μην έχει διαβασει ποστ Μανθου για μια εργασία ή να μην εχει εκτυπώσει σημειώσεις του, καθομαστε και λέμε για τις τελευταίες μας εντυπώσεις από αυτόν. Ετσι κάνετε σε έναν φιλο σας οταν σας λέει οτι φευγει και οτι δεν προκειται να τον ξαναδειτε εδω? Του χρεωνετε ο,τι σας πείραξε? Πού ειναι η μεγαλοκαρδία μας? Η ευγνωμοσύνη μας? Ξεχναμε το οτι τι έκανε ολα αυτα τα χρόνια μου φαινεται και βλέπω χαρακτηρισμούς "κακός Μανθος", "προκαλεί εριδες και αναστάτωση", "trollιασμα"!!!
Πριν 2 χρονια λοιπόν, που δεν υπήρχε ούτε moderation εδώ, ουτε τίποτα, μια χυμα κοινότητα ημασταν, τότε που εκρυβες το οτι παρακολουθούσες forum, πόσο μάλλον να έγραφες, τότε που τα flames κραταγαν 3 σελίδες το πολύ, γιατι ημασταν πολύ λίγοι, μπαίναμε και βλέπαμε 10 threads για μαθηματα και παντού τον Μανθο να σκίζεται να απαντήσει, να δωσει παλιοτερες εργασιες του, να ποστάρει κωδικα, να βοηθησει! Δεν μπορω να θυμηθώ και πολλά, είναι άπειρη η συνεισφορά του εδω μέσα. Προσωπικα εμενα με ειχε βοηθησει στις Βασεις Ι το 2004, με ενα pm που του εστειλα. Δεν ξερω για σας, αλλά εμενα τα 2 αυτα χρονια ισχυε: forum=SuperManth. Ηταν ο πανταχου παρών και τα παντα πληρών. Αυτος εφτιαξε το forum χωρις υπερβολή, αυτος εδωσε το καλό παραδειγμα και επεμεινε σε αυτό για να ακολουθησουν οι συνεχιστές του, για να βαδίσουν στα χναρια του (οπως χαρακτηριστικα ειχε πει ο συμφορουμιστας που εφτιαξε το thread με τις σελιδες). Αφου ειχα βρει αστεια μεν αλλά πολύ πραγματική εξηγηση για το flash στο avatar του. Ηταν ο SuperMan του Forum, που ετρεχε faster than a speeding bullet να προλαβει να γυρισει όλο το forum και να βοηθήσει!
Θυμαστε το pcforum στις αρχες του? Που το εφτιαξε η asteroid και δεν παταγε κανεις? Κι εγω μεσα σε ολους, δεν εμπιστευομουν την μετακινηση πολυτιμου υλικού σε μερος που δεν ξερουμε ποιος δρα.. Αλλά οταν ειδα το post (http://forums.gr/showpost.php?p=138233&postcount=37) του SuperManth που ελεγε οτι της μιλησε και οτι ειναι ενταξει κοπέλα, δε το σκεφτηκα παραπανω, ειπα οτι ειναι οκ μερος, αφου το εμπιστευται ο SuperManth. Εγω και τοσοι άλλοι καναμε το ιδιο, αφου ο λογος του μετρουσε, τον εμπιστευομασταν.
Αλλα δεν ξεχναμε μόνο την πολύτιμη προσφορά του, ξεχνάμε πόσο ίδιος κι αυθεντικός εχει μείνει. Πειτε μου πότε σταματησε να φωνάζει ο Μανθος? Πάντα τα έχωνε, πάντα έλεγε την αλήθεια, όπως την εβλεπε αυτός, τα πιστεύω του. Για τη ΔΑΠ, για την Γραμματεία, για εκλογές, για καθηγητές, για αλλους συμφοιτητες του, για όλα όσα αφορουσαν την σχολή και το forum. Και ξαφνικά αλλαξε? Οχι, δεν άλλαξε, ετσι τον γνωριζα κι εγω μέσω forum 2 χρονια πριν τον γνωρίσω προσωπικά, έτσι ακριβώς. Ο εντονος αλλα δικαιος, σωστός Μανθος. Και τοτε τα ιδια του έλεγαν οτι φωνάζει πολύ και κουράζει τυχον ασχετοι, αλλά όλοι εμεις οι παλιοί τον υποστηριζαμε και λέγαμε "μπραβο Μανθο!" Γιατι καθετι που έλεγε ξεραμε οτι το ελεγε χωρις κανενα συμφέρον, ηταν καθαρος και ηταν δικαιος. Ο,τι στραβο εβλεπε, φωναζε για να βελτιωθεί. Δεν δεχοταν λαμογιές, δεν δεχόταν την αδικία, δεν δεχόταν τον ωχαδερφισμό. Και ξαφνικά τωρα, που τελειωσε η προσφορά του, μιας και τελειωσε απο μαθηματα και δεν ειχε τιποτα άλλο να δωσει σε αυτά... αρχισαν να βγαινουν άλλες αποψεις!Οτι κουράζει, οτι φωνάζει, οτι προκαλει τσακωμούς, οτι δινει σημασια σε ασημαντα πράγματα και δεν ξερω κι εγω τι άλλο!!!
Ο Μανθος του 2006 φαινεται δεν σας κάνει πλέον, αλλα ξερετε τι? Ειναι ιδιος με τον Μανθο του 2004. Ιδιος! Απορω πραγματικά που λέμε οτι πρεπει να προσεχουμε την εικόνα μας και οτι δεν θελουμε τετοιο κλιμα εδω μέσα και δεν ξερω κι εγω τι άλλο. Κανεις δεν θα ηταν εδώ όπως ειναι τωρα χωρις τον SuperManth, καμια οργανωμενη κοινοτητα δεν θα υπηρχε, ουτε η ΦΠΠ που βγηκε σαν ιδεα για ανεξαρτητη παραταξη απο το forum ενα χρονο πριν την ιδρυση της, ουτε τοση βοηθεια δεν θα βρισκαμε, ουτε θα ειχαμε αναγκη απο moderation στη τελική. Και ξαφνικά μας επιασε η αγωνια να δινουμε την καλη μας εικόνα και οι αυθεντικοι όπως ο Μανθος δεν χωρανε. Οχι, δεν ειναι ετσι καθολου!! Ποτε εχουμε την μεγαλυτερη αυξηση εγγεγραμμένων χρηστών? Χρησιμων εγγεγραμμενων χρηστων? Οταν στο forum ειχε δωσει τα πρωτα βηματα ο SuperManth και βαδιζε αυτο απο μόνο του σαν ζωντανος οργανισμός. Οργανωνομασταν, γινομασταν φιλοι, ψαχναμε τον ρολο του ο καθενας εδω μεσα. Τοτε λοιπον ειχαμε καλη εικονα εδω μεσα? Τοτε δεν υπηρχαν διαμαχες? Ποτε δεν υπηρξαν ησυχες εποχες για το forum, αντιθετα αυτο ειναι το υγιες, αλλιως η ησυχια σε τοσο πολυμελή κοινοτητα ειναι περιεργη και επικινδυνη, θυμιζει φημωση.
Αυτες ειναι οι προσωπικές μου αποψεις, ενιωθα οτι χρωσταγα πολλά στον Μανθο και του τα ειχα πει απο νωρίς.
Και νιωθω οτι ειμαστε αχαριστοι και κρινουμε τον Μανθο, επειδη μας προκαλeσε βουη στα αυτιά και δεν τα εγλυφε τελευταια.
Πού ειδαμε τον κακο Μανθο που προκαλει αναστατωση και εριδες να εγειρεται ξαφνικα? Εδω ημασταν οταν πλακωνοταν με ολους και με ολα για το καλό. Και μας εβαλε κι εμας στο τρυπακι, να γινουμε καλοι ανθρωποι που νοιαζομαστε για τα κοινά, και όχι για την παρτη μας. Ξαφνικά γιναμε τόσο καλοί, και απολαμβανουμε την επιτυχια μας που πλέον δεν το βρισκουμε δοκιμο να πουμε την πικρή αληθεια? Τι θα ημασταν χωρις τον Μανθο λοιπον? Για αναλογιστειτε όλοι οι παλότεροι!!!Ασχετο που ο ιδιος δεν τα παραδεχεται, για να ομως σκεφτουμε λίγο κι εμείς.
dt, απο εσενα που ηταν φιλος σου ο Μανθος δεν περιμενα να γραψεις ενα Post με 2 threads που σε δυσαρεστησε και οτι εκμεταλλευόταν την ανοχή σου. Αναλογισου κι εσυ τι θα ησουν τωρα αν δεν υπηρχε ο Μανθος.. Κι εσυ και ο Grave. Εστω οτι αυτα τα threads ηταν λαθος κινησεις του Μανθου, αυτα βρηκες να πεις για farewell? Οποιος μπορεσει να συγκεντρωσει όλα τα posts του Μανθου που ηταν για καλό, τοτε πραγματικά του περναω όλα τα μαθηματα κορμου με 10!
Eμενα, λοιπον, θα μου λειψει πολύ ο forumικος SuperManth, κι ας τον βλέπω κάθε μερα. Γιατι για μένα ηταν παραδειγμα,πολύ πριν τον γνωρίσω. Με εκανε να μπαινω στο forum και να ψαχνω να βρω τι παλια θεματα εχω να τα ποσταρω,τι σημειωσεις είχα, να τις δωσω, με εκανε να βρισκω καθηγητες να ρωταω θεμα που με αφορουσε και να τρεχω να ενημερωσω και τους υπόλοιπους του forum. Ναι, δεν βοηθησα εγω τοσο πολύ, εννοειται, δεν ειχα και πολλά να δωσω, ουτε απο γνωσεις, ουτε απο σημειωσεις. Και στενοχωριομουν που δεν μπορουσα να προσφερω τοσο κι εγώ.Αλλά με εκανε καλυτερο ανθρωπο, καλυτερο συναδελφο σιγουρα. Και τον ευχαριστω γι’αυτο. Να’ναι καλά....
Σε παρακαλώ πολύ, μην τα ισοπεδώνεις όλα. Γνωρίζω πολύ καλά την συνεισφορά του Μάνθου στο φόρουμ ΧΡΟΝΙΑ τώρα, αλλά με το να λες forum=Supermanth δείχνεις ασέβια σε όλους εκείνους τους χρήστες που συμμετείχαν στο φόρουμ την περίοδο που σκιαγραφείς, και καλώς ή κακώς συμμετείχαν και συνέβαλλαν με τον δικό τους τρόπο και αυτοί, και με εργασίες, και με πληροφορίες. Γι'αυτό να με συμπαθάς, αλλά αυτά που γράφεις δεν δίνουν τη σωστή εικόνα στους νέους χρήστες. Ο Μάνθος είχε μεγάλη συμβολή στο φόρουμ, αλλά υπάρχουν και άλλα παιδιά που είχαν εξίσου σημαντική συμβολή.
Aν ξαναδιαβασεις το Post μου θα δεις οτι οι λογοι μου ειναι συναισθηματικοι που το γραφω και δεν εχω συγκεκριμενο σκοπο. Οποτε αυτο το "δεν δινω σωστη εικονα στους νεους χρηστες" ειναι TOTALLY WRONG!!! Είναι προσωπικές μου αποψεις οπως αναφερω. Και ειναι farewell στον SuperManth που ενιωθα να του το χρωσταω,οχι ενημερωση σε νεους.
Παρόλ'αυτα ειμαι πολυ περιεργη και θα ηθελα να μου φερεις εδω Links για αλλους χρηστες που εκαναν ισαξια δουλεια του Μανθου την εποχη που ξεκινησε ο Μανθος και που συνεχισαν να την κάνουν μεχρι και τωρα.
Και μου κανει μεγαλη εντυπωση που γραφτηκες τωρα να πεις την κριτικη σου ενω εισαι παλιος εδω κατα τα λεγομενα σου και δεν εκανες τπτ τοσα χρονια για το forum.Η πρωτη σου παρουσια ηταν για κριτικη?Ουαου!I'm impressed.:wavey:
devils_advocate
06-10-2006, 01:33
Aν ξαναδιαβασεις το Post μου θα δεις οτι οι λογοι μου ειναι συναισθηματικοι που το γραφω και δεν εχω συγκεκριμενο σκοπο. Οποτε αυτο το "δεν δινω σωστη εικονα στους νεους χρηστες" ειναι TOTALLY WRONG!!! Είναι προσωπικές μου αποψεις οπως αναφερω. Και ειναι farewell στον SuperManth που ενιωθα να του το χρωσταω,οχι ενημερωση σε νεους.
Δεν καταλαβαίνω τον συνειρμό "συναισθηματικοί λόγοι -> forum=Supermath". Αλλά νομίζω το συγκεκριμένο σημείο το κουράζουμε πολύ. Άστο καλύτερα.
Παρόλ'αυτα ειμαι πολυ περιεργη και θα ηθελα να μου φερεις εδω Links για αλλους χρηστες που εκαναν ισαξια δουλεια του Μανθου την εποχη που ξεκινησε ο Μανθος και που συνεχισαν να την κάνουν μεχρι και τωρα.
Στη λογική "να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε" (με το συμπάθειο κι ολας) δεν πρόκειται να μπω. Επιγραμματικά μόνο να σου θυμίσω τη δουλιά που έχει κάνει ο Riddle, το θρεντ με τις ιστοσελίδες μαθημάτων που έχει φτιάξει ο skarab, και τους τόνους πληροφοριών που μεταφέρουν οι χρήστες του φόρουμ εδώ κάθε μέρα (και μιας και μπαίνεις στο φόρουμ απο παλιά, γνωρίζεις πόσο "δυσεύρετες" ήταν αυτές οι πληροφορίες 2 χρόνια πριν, γι'αυτο ας μην υποτιμούμε αυτή τη συμβολή των χρηστών, και ας μη μετράμε μόνο με μονάδα τις σελίδες σημειώσεων). Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, άλλα μεγαλύτερα, άλλα μικρότερα, που δείχνουν ότι και άλλοι χρήστες είχαν συμβολή. Τώρα, αν επιμένεις ότι forums=Supermath, εγώ πάσο. Προσπαθώ να θέσω τα πράγματα σε ρεαλιστική βάση (και άλλωστε εγώ δεν εκμηδένισα τη δουλιά του Μάνθου σε καμιά περίπτωση, ίσα ίσα), εσύ τα θέτεις σε απόλυτη βάση. Ελπίζω να μην τα βλέπεις όλα απόλυτα και σαν νυν moderator.
Και μου κανει μεγαλη εντυπωση που γραφτηκες τωρα να πεις την κριτικη σου ενω εισαι παλιος εδω κατα τα λεγομενα σου και δεν εκανες τπτ τοσα χρονια για το forum.Η πρωτη σου παρουσια ηταν για κριτικη?Ουαου!I'm impressed.
Anytime. ;-)
Δεν καταλαβαίνω τον συνειρμό "συναισθηματικοί λόγοι -> forum=Supermath". Αλλά νομίζω το συγκεκριμένο σημείο το κουράζουμε πολύ. Άστο καλύτερα.
Στη λογική "να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε" (με το συμπάθειο κι ολας) δεν πρόκειται να μπω. Επιγραμματικά μόνο να σου θυμίσω τη δουλιά που έχει κάνει ο Riddle, το θρεντ με τις ιστοσελίδες μαθημάτων που έχει φτιάξει ο skarab, και τους τόνους πληροφοριών που μεταφέρουν οι χρήστες του φόρουμ εδώ κάθε μέρα (και μιας και μπαίνεις στο φόρουμ απο παλιά, γνωρίζεις πόσο "δυσεύρετες" ήταν αυτές οι πληροφορίες 2 χρόνια πριν, γι'αυτο ας μην υποτιμούμε αυτή τη συμβολή των χρηστών, και ας μη μετράμε μόνο με μονάδα τις σελίδες σημειώσεων). Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, άλλα μεγαλύτερα, άλλα μικρότερα, που δείχνουν ότι και άλλοι χρήστες είχαν συμβολή. Τώρα, αν επιμένεις ότι forums=Supermath, εγώ πάσο. Προσπαθώ να θέσω τα πράγματα σε ρεαλιστική βάση (και άλλωστε εγώ δεν εκμηδένισα τη δουλιά του Μάνθου σε καμιά περίπτωση, ίσα ίσα), εσύ τα θέτεις σε απόλυτη βάση. Ελπίζω να μην τα βλέπεις όλα απόλυτα και σαν νυν moderator.
Anytime. ;-)
You definately need to read my post again!!Definately!! Γιατι δεν υποτιμώ προφανώς κανεναν. Δες το ξανα και μετά τα ξαναλέμε! ;-) Εκτος αν αρνεισαι να καταλαβες τι λέω και θες να παρουσιασεις τα δικά σου. Τοτε, συγγνωμη, δεν μπορω να κανω κατι γι'αυτό και ουτε θα συνεχισώ την κουβέντα μας. Ειναι περιττό.
Theio_Vrefos
06-10-2006, 02:57
ειρήνη υμείν...
OUCH το μάτι μου. υμίν.
Ειρήνη υμίν όντως. Συνήγορε του διαβόλου νομίζω παρεξήγησες το post της tythora. Είναι σαφές πως δεν υποτιμά το εργό κανενός, απλά, με συναισθηματική βάση, βλέπει αυτό που οι παλιοί -τουλάχιστον- σίγουρα ξέρουν. Ότι ο SuperManth υπήρξε καταλυτικός στο να ορθοποδήσει και να πάρει τα πάνω του το forum. (Φυσικά και όχι μόνος του).
Ας κάνω μια αναλογία για να δείξω τι εννοώ. Όταν (ελπίζω ποτέ, αλλά θα πάρει πτυχίο κάποτε!!!) φύγει ο leo από τη ΦΠΠ, θα στεναχωρηθώ πολύ και θα πω: leo = ΦΠΠ αν και υπήρχαν αρκετοί ακόμα που έτρεξαν πολύ. Γιατί είναι σύμβολο.
Φιλικά εννοείται,
emufear!
devils_advocate
06-10-2006, 09:27
Γιατι δεν υποτιμώ προφανώς κανεναν.
Θα κρατήσω την παραπάνω φράση. Άλλωστε ήταν το μόνο που με ενδιαφέρει από την κουβέντα μας. Τη προσφορά του Supermanth την ξέρουν πολύ καλά οι παλαιότεροι, ενώ οι νέοι μπορούν να ψάξουν παλιότερα θρεντς και να καταλάβουν.
poseidonas
06-10-2006, 10:05
ρε φίλε δε γνωριζόμαστε κ τόσο πολύ αλλά ήθελα να σου πω ότι για χρόνια για μένα το forum=supermanth ίσχυε!όταν κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό ότι θα πάρεις πτυχίο και θα φύγεις δεν ήξερα πως θα ήταν το forum αν δεν έμπαινες να γράψεις. Με βοήθησες και σε κάποια μαθήματα(πολλά-άμεσα ή έμμεσα). Να είσαι καλά!!Δε θα σε ξεχάσω ποτέ!:wavey:
Theio_Vrefos
06-10-2006, 11:52
OUCH το μάτι μου. υμίν.
OMG TI EGRAPSA O MALAKAS :p TWRA NTREPOMAI
OUCH το μάτι μου. υμί leo = ΦΠΠ αν και υπήρχαν αρκετοί ακόμα που έτρεξαν πολύ. Γιατί είναι σύμβολο.
Koita...
den to xerw to atomo kala wste na pw kati panw se afta
oute ton man8o xerw
kai eimia enas prwtoeths pou spammeriazei( :D )
alla re file daxei..trelh ypervolh
ama einai symvolo na ton kaneis agalmataki kai na ton valeis sthn mercedes sou brosta
kai den pistevw oti kaneis 8a ais8anetai aneta kai kala na ta lene gia kapoion ektos ama to exe to pswnio mesa tou
egw 8a sas para8esw ena kommati tou Xatzh gia na niwsoume ligo kalitera ti 8elei na pei o devils_advocate
http://www.forums.gr/showpost.php?p=331844&postcount=4102
vaguraw ποιος είπε οτι ο SuperManth τα δεχεται αυτά και νιωθει ανετα? Δεν τον ξέρεις μάλλον! (σε περιπτωση που εννοεις κατι τετοιο, αλλιως δεν καταλαβα καλά.)
Ευχαριστώ emufear, βοηθησες να καταλαβει ο devils_advocate τι εννοώ.
Εννοειται Theio ειρηνη ημιν. Δεν νομιζω κανενας μας να εχει ορεξη για τσακωμους για ενα τετοιο θεμα.
vaguraw ποιος είπε οτι ο SuperManth τα δεχεται αυτά και νιωθει ανετα? Δεν τον ξέρεις μάλλον! (σε περιπτωση που εννοεις κατι τετοιο, αλλιως δεν καταλαβα καλά.)
Εννοειται Theio ειρηνη ημιν. Δεν νομιζω κανενας μας να εχει ορεξη για τσακωμους για ενα τετοιο θεμα.
ma afto akrivws..den nomizw na ta dexetai aneta oute o man8os oute o leo.
devils_advocate
06-10-2006, 13:33
Θα το ξαναπώ, και ελπίζω για τελευταία φορά. Κανένας δεν αμφισβητεί τη προσφορά του Μάνθου στο φόρουμ, ούτε σβήνει κανείς την ιστορία του στη κοινότητα αυτή (αλοίμονο αν το κάναμε αυτό). Από την αναγνώριση όμως, εώς την ισοπέδωση (δικα σου λεγόμενα: "Δεν ξερω για σας, αλλά εμενα τα 2 αυτα χρονια ισχυε: forum=SuperManth. Ηταν ο πανταχου παρών και τα παντα πληρών. Αυτος εφτιαξε το forum χωρις υπερβολή, αυτος εδωσε το καλό παραδειγμα και επεμεινε σε αυτό για να ακολουθησουν οι συνεχιστές του, για να βαδίσουν στα χναρια του.") υπάρχει μεγάλη απόσταση, η κάλυψη της οποία δεν μπορεί να γίνει με συναισθηματισμούς, όπως λες.
Ε, τελικά συνεχιζεις, πραγμα το οποιο σημαινει οτι δεν διαβασες το Post μου ξανα. Διαφωνεις μαζι μου, αλλα συμφωνεις με τον emufear. Και κανεις quote ενα μικρό κομματι του Post μου ενώ αναφερω κι άλλα.
Ωρες ωρες devils_advocate μου θυμιζεις εναν γνωστο μου που ενω μιλαγα, δεν με ακουγε ποτέ, ηθελε να πει τα δικά του. Πιανοταν λοιπον απο μια κουβέντα μου και μου έλεγε, μου έλεγε, μου έλεγε....για να καταληξει πάλι στα δικά του.:wavey:
Θα ειναι το πρωτο και τελευταίο quote που θα κάνω για σένα σε αυτό το thread, αν συνεχισεις ετσι, γιατι δεν μπορώ να ασχολουμαι με ανθρωπους που δεν θελουν να καταλαβουν.
Ελπιζω εσυ να καταλαβεις.
Οταν στο forum ειχε δωσει τα πρωτα βηματα ο SuperManth και βαδιζε αυτο απο μόνο του σαν ζωντανος οργανισμός.
Και ναι, ο SuperManth εμενα μου φαινεται ο εμπνευστης ολων εδω μεσα, που πηραν το καλο παραδειγμα που εδωσε και το συνεχισαν το εργο του, ο καθενας με το δικο του τροπο. Αυτη ειναι η αληθεια μου. Οποιος νομιζει οτι αδικειται με αυτη τη κουβεντα, να μου το πει να συζητησουμε ωραια ωραια. Εσυ δεν νομιζω να αδικεισαι.
:wavey:
devils_advocate
06-10-2006, 13:56
Ok πάσο, δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλον όταν ο καθένας έχει τη δική του προσωπική γνώμη.
Όμως, το ότι εγώ δεν έχω προσφέρει στο φόρουμ, δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να εκφράζω τη γνώμη μου για κάτι, έστω και αν δεν έχω συμμετάσχει ενεργά σ'αυτό το "κάτι". Εκτός και αν κάνω λάθος...
Ας το σταματήσουμε εδώ καλύτερα, γιατί νομίζω ότι δεν βγάζουμε κάτι με το να γυροφέρνουμε συνέχεια στο ίδιο θέμα.
Κοιτα, ούτε κι εγώ εχω προσφερει εδω μεσα πολλά, την προσωπικη σου γνωμη να την εκφραζεις. Αλλά να διαβαζεις και τι λέω, γιατί θα μπορουσα να σου απαντησω διεξοδικά και αναλύτικα σε αυτά που λες, όμως μου φαινεται οτι σταθηκες σε λεξεις κι εχασες την ουσια κ γι'αυτο δεν το εκανα.
Οκ όμως, ο καθενας κραταει τη γνωμη του. Ουτως η αλλως σκοπο δεν ειχα να πεισω κανεναν με το αρχικο μου post.
Ελπιζω να τα πας καλά στη Κρυπτογραφία! See you around!:wavey:
devils_advocate
06-10-2006, 14:17
Ελπιζω να τα πας καλά στη Κρυπτογραφία!
Έχω περάσει κρυπτογραφία. :o
@maki_maki
Kαι επειδη με ρωτησες στο msn αν τον θεωρησα διπλοπροφιλο η οχι τον devils_advocate, σου απαντησα οτι η Κρυπτογραφια ειχε να κανει με το σχολιο του χθες στο αντιστοιχο thread. Το μονο του post δλδ περα απο εδώ.
devils_advocate
06-10-2006, 19:08
Ο λόγος που έκανα post στη Κρυπτογραφία ήταν επειδή ασχολήθηκα με την εργασία ενός παιδιού, όπως και ο λόγος που έψαξες το ποστ μου ήταν για να καταλάβεις ποιανού διπλοπρόφιλο είμαι. :wavey:
Ο λόγος που έκανα post στη Κρυπτογραφία ήταν επειδή ασχολήθηκα με την εργασία ενός παιδιού, όπως και ο λόγος που έψαξες το ποστ μου ήταν για να καταλάβεις ποιανού διπλοπρόφιλο είμαι. :wavey:
Αληθεια? Και δεν το ηξερα! Thanx για την πληροφορηση.Τωρα ξερω γιατι ψαχνω τα posts του άλλου! :wavey: